Atliekami ir planuojami atlikti darbai
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nebenusišnekėkit nieks savaitgaliais nedirba,nes darbo dienom nėra nė sykio pavyke prisiskambint,ka bekalbėt apie savaitgalius,kas iš to jei mob. ijungtas o jo niekas nepakelia?P.Steponai siulyčiau jum retkarčiais paskambint meistriukam ir pažiurėt ar pakelia ar ne,arba iš kokio kito nr,kad nežinotu jog jus skambinat.
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=27
Plungems abonentams lojalumo programa? o kur telsiams?
Atsibudai, nice? Senai ta nelygybė jau yra ir buvo kalbėta apie tai. Steponas, kaip verslininkas, nemato reikalo jos taikyt Telšiamsnice wrote:http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=27
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Nereikia taip perdėti - yra nuolaida 5 ir 10%, bet pripažįstu, kad ta rakštis mano subinėj styro ir telšiškius forumiečius erzina - kiti, kadangi čia neužeina - www.parabole.lt jiems yra visai nežinomas kosmosas, nieko nežino ir dėl to aš skundo dar negavau nei vieno.nice wrote:tu gal debilas ? mes idiotai ar kas? vienam miestui puse kainos kitam visa ir dar bedu yra
Bet ar jau pamiršote, kad jūs išsireikalavote ir dabar MB kiekis ir telšiškiams nuo stažo galioja, bet jeigu jums tai nesiskaito - galima pastabėlę įrašyti, kad glioja tik Plungei, arba ir visai tai panakinti - paprastesnė ir suprantamesnė lentelė bus
UAB "Parabolė" direktorius
Tipiškas biurokratų požiūris - kol tik du trys žmonės skundžias, viskas gerai - šunys loja, o karavanas ramiai eina toliau.
O MB nuo stažo, mums davėt ne už gražias akis , o bandydamas pritraukt vartotojus į ribotus planus, kas galbūt išspręstu Jums žinomas problemas. Ir nereikia mums taip naiviai grasinti
O MB nuo stažo, mums davėt ne už gražias akis , o bandydamas pritraukt vartotojus į ribotus planus, kas galbūt išspręstu Jums žinomas problemas. Ir nereikia mums taip naiviai grasinti
Kokie mes gudrūs...steponas wrote:Nereikia taip perdėti - yra nuolaida 5 ir 10%, bet pripažįstu, kad ta rakštis mano subinėj styro ir telšiškius forumiečius erzina - kiti, kadangi čia neužeina - www.parabole.lt jiems yra visai nežinomas kosmosas, nieko nežino ir dėl to aš skundo dar negavau nei vieno.
Bet ar jau pamiršote, kad jūs išsireikalavote ir dabar MB kiekis ir telšiškiams nuo stažo galioja, bet jeigu jums tai nesiskaito - galima pastabėlę įrašyti, kad glioja tik Plungei, arba ir visai tai panakinti - paprastesnė ir suprantamesnė lentelė bus
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
na matot kaip grazu pompos bijo eit i ribotus planus .mat jiems net 15000 mazai gali but . taip sauket nesenai kad "lygybe brolybe" ,o kad delfistu saskaita pompavot kur buvo jusu ligybe ? senai as Stepono vietoj buciau dares kaina priklausoma nuo parsisiusto kiekio ir butu ligybe .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Tai jau nice sako, kad tas "noras" man nepavyko, tai ką daryti reikės, jei tikrai pasitvirtins nices parnašystės ir nepasiteisins tie MB už stažą davimainatrix wrote:O MB nuo stažo, mums davėt ne už gražias akis , o bandydamas pritraukt vartotojus į ribotus planus, kas galbūt išspręstu Jums žinomas problemas. Ir nereikia mums taip naiviai grasinti
Nesupraskit tai kaip grasinimą, o geriau padėkit sugalvoti būdą, kaip su Plungę daryti, nes tokia nuolaida nepasiteisino - dėl jos abonentų nedaugėjo, o ir tie patys kai jau apsisprendžia pabėgti, tai ir pabėga - nežiūrį į jokias nuolaidas.
Ar aš čia kažkur kažko neįžiūriu
Taip juk bus negražu dabar imiti ir be niekur nieko ją panaikinti
UAB "Parabolė" direktorius
O kaip su kabelinės planais buvo? Seniau kur buvo mažasis paketas vien su lietuviškais kanalais? Paredagavot, atsiuntėt lapukus ir nesvarbu ar tu norėjai ar ne. Tai ir čia panašiai galit prie apmokėjimo lapukų parašyt..steponas wrote: Taip juk bus negražu dabar imiti ir be niekur nieko ją panaikinti
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.