noreciau pamatyti kokius irodymus pateiktumet tie greitmaciai kuriuos naudojat tikrai netiks. bet svaikit toliau kad ka nors sugebetumet irodyti bande ne tokie horvedziai kaip Jus nutraukti kur kas didesnias sumas ir uzh ju gauja juristu stovejo ir nepavyko.... baisus zmones tie horvedziai - pastoviai shneka tai apie technologiajs tai apie teise nors net groti nemoka doraistepas.b wrote:Kitas dalykas, jei aš pasirašau terminujotą sutartį, bet tiekėjas nevykdo savo įsipareigojimų (šiuo atveju greitis yra trigubai mažesnis nei nurodyta), pilnai turiu teisę tokią sutartį nutraukti ankščiau laiko, ne tik, kad nemokėjęs nė cento netesybų, bet dar ir prisiteisęs iš tiekėjo už moralinę žalą. Aišku, norinčių tampytis po teismus nėra daug.
Konkursas planų lentelei apiforminti
- yabadabadu
- Aktyvus narys
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Ta ironija - visai nieko (ypač darganotą dieną). Vis kažkas prajuokina... O kur dar ta neapibrėžta simpatija chorvedžiams...yabadabadu wrote:noreciau pamatyti kokius irodymus pateiktumet tie greitmaciai kuriuos naudojat tikrai netiks. bet svaikit toliau kad ka nors sugebetumet irodyti bande ne tokie horvedziai kaip Jus nutraukti kur kas didesnias sumas ir uzh ju gauja juristu stovejo ir nepavyko.... baisus zmones tie horvedziai - pastoviai shneka tai apie technologiajs tai apie teise nors net groti nemoka doraistepas.b wrote:Kitas dalykas, jei aš pasirašau terminujotą sutartį, bet tiekėjas nevykdo savo įsipareigojimų (šiuo atveju greitis yra trigubai mažesnis nei nurodyta), pilnai turiu teisę tokią sutartį nutraukti ankščiau laiko, ne tik, kad nemokėjęs nė cento netesybų, bet dar ir prisiteisęs iš tiekėjo už moralinę žalą. Aišku, norinčių tampytis po teismus nėra daug.
Gerbiamas natrix ir kiti konkurso dalyviai - I-7 palno MB yra per daug vienu nulu - turi būti 2000 MB, o ne 20000 MB - gal galite pataisyti
Aš pačioje pradžioje pateikdamas naujų planų projektą gerai neapsižiūrėjau
Aš pačioje pradžioje pateikdamas naujų planų projektą gerai neapsižiūrėjau
Last edited by steponas on Thu Jan 17, 2008 6:32 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
O ko čia man pykt už išsakytą tavo nuomonę? Jei turėjai omeny, kad lentelės forma, kokia buvo, tokia ir liko, tai esi teisus - aš jos beveik nepakeičiau. Pabandžiau per kitus dalykus ,,sužaist", o jei nepavyko, į galvą neduokitnice wrote:natrix nepyk bet tie planai man labai jau panasus i dabaartinius
Keist negalima tik duomenų (greičiai, kainos ir pan.), žodžiu turinio keist negalima, bet kaip jūs viską išdėstysit, kokią naujovišką lentelę sugalvosit, tai jau jūsų reikals.nitro wrote:Nice pasirodo cia reikejo pakeisti stepono duota lentele, ta prasme sugalvot pavadinimus ir apipavidalintn nekeiciant nieko
Keista, tai kur Plungėj tas optinis internetas yra - apskambinau visiems savo pažystamiems vos ne pusej miesto ir niekas nieko apie jokį šviesolaidį nėra girdėjęs... Tai kurioj vietoj jis dabar yra tampomas, kada numatomas įvesti Vaišvilos, Jucio ir Končiaus gatvėse? Jei lankstinukų ir kitur infos dar nėra - tai gal čia kas konkrečiau pasakytų?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
"Darbai dar nera visiskai baigti" - turbūt daugelyje vietų išvis nepradėti.nitro wrote:Steponas minejo kad kolkas tai laiko uzspaudes uzantyje, nes darbai dar nera visiskai baigti
Aš irgi panašiai supratau, bet jis sakė, kad kolkas infos neteiks lankstinukuose, laikraščiuose, televizijoje.... tačiau forumas nebuvo paminėtas