Mikrovisatos pranešimas abonentams
- Neziniukas
- Aktyvus narys
RaDist, pritariu 100%, tai kazkoks smulkus eferizmas ir as gavau laiska raudona internetas be stabdziu kur pagarbiai Jusu "mikrovisatos TV" marketingo direktorius Mindaugas Anilionis dekoja mums ir sako, kad musu pasitikejimas - didziausias musu darbo ir pastangu ivertininimas, bet mes tai vertinome stepono paraboles darba, o mikrovisatai dar reikes labai ilgai sudais plaukti kol uzsitarnaus musu pasitikejima...
Beje mano ir tevo vardai skiriasi, o pavarde ta pati uz kabeli ir neta mes mokame atskirai, tai tipo ir as nuolaidos negausiu? Smulkus sukciai - nusukineja po kelis litus nuo vargsu klientu, taip musu pagarbos tikrai neuzsitarnausite, galu gale yra dar meganetas ir visi kiti...
Beje, o ar galima be jokiu apribrojimu nutraukti sutarti su parabole-silainiuktv-mikrovisata?
Beje mano ir tevo vardai skiriasi, o pavarde ta pati uz kabeli ir neta mes mokame atskirai, tai tipo ir as nuolaidos negausiu? Smulkus sukciai - nusukineja po kelis litus nuo vargsu klientu, taip musu pagarbos tikrai neuzsitarnausite, galu gale yra dar meganetas ir visi kiti...
Beje, o ar galima be jokiu apribrojimu nutraukti sutarti su parabole-silainiuktv-mikrovisata?
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
- PIktadarys
- Aktyvus narys
:)))))))))) nu gal jus baikit prikolint, kas mane gali priverst isipareigoti metus naudot interneta, tuolabiau jei nebuvo pasirasyta jokia sutartismetlock wrote:Manau kad taip nes mes jokiu sutarciu nepasirashem tai negali be musu priverstinai parashyt sutarty kad mes jau tarkim kokius metus butinai turim buti MV klientais.Beje, o ar galima be jokiu apribrojimu nutraukti sutarti su parabole-silainiuktv-mikrovisata?
Laisvai, pazystu seimyna, kurioje tevas viena pavarde, motina pasilikus mergautine pavarde, vaikai su motinos pavarde.AthlonXP wrote:Idomu kas pas mane bus pas mano teva ir broli kurie moka atskirai tokie patis vardai ir pavardes
O tu surask teva ir sunu su skirtingom pavardem ? Manau daugelio yra tokios pacios . Apie pasikeitima nesneku .
- Supro
- Aktyvus narys
bet tai del tu pavardziu... hmm juk parasyta taikoma nuolaida jei esate tuo paciu adresu 'Silainiu kabelines TV abonentas" As taipogi buvau ir man pasake keiciant plana reikia sumoket i prieky nes tokia tvarka seniai pas juos vyrauja
Na tiesiog bullshitina..
Na tiesiog bullshitina..
GOD was right - we are born to be the best!
- Kick_the_BUCKET
- Aktyvus narys
- Neziniukas
- Aktyvus narys