KL Telšiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ryškėja situacija su KL,eilinį kartą buvo pasiūlyta nutraukti sutartį abipusiu susitarimu,bet tai musu netenkina.Kaip ne keista,dabar greičiai typ top pagal plana ne kokie kosminiai 100 mbps o 15 Mbps.Susidaro įvaizdis jog KL pradėjo saugoti savo klientus.
Tačiau vieną trūkuma turime,UP kanalas tik 3,5 mbps.Va dėl šito parametro aš vis dar laukiu parabolės optikos.Tačiau jei ir jis bus pataisytas,tai neberandu priežasčių kodėl reikėtų pareiti į parabolę,juk ji nieko geriau nesiūlys apart + 5 mbps,kurie nėra labai jau svarbūs
Kitaip sakant klientus prarasti galima,greitai,o susigražinti šimtąkart sunkiau...
Tačiau vieną trūkuma turime,UP kanalas tik 3,5 mbps.Va dėl šito parametro aš vis dar laukiu parabolės optikos.Tačiau jei ir jis bus pataisytas,tai neberandu priežasčių kodėl reikėtų pareiti į parabolę,juk ji nieko geriau nesiūlys apart + 5 mbps,kurie nėra labai jau svarbūs
Kitaip sakant klientus prarasti galima,greitai,o susigražinti šimtąkart sunkiau...
Galiu tave užtikrinti, kad tikrai nėra priežąsčių kodėl daug srauto valgantis pilietis turėtų pereiti pas mus.martinuxxx wrote:tai neberandu priežasčių kodėl reikėtų pareiti į parabolę,juk ji nieko geriau nesiūlys apart + 5 mbps,kurie nėra labai jau svarbūs
Pas mus tikrai geriau nebus
Kad iš KL nepabėgtumėte aš net alaus jums pasiruošęs per šventes po bokalą pastatyti
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- bordaciokas
- Narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Visi GB skaičiavimai yra aktualu tik modeminiam ryšiui, kur yra riboti aparatūros resursai ir negalima duoti kiekvienam po daug srautonice wrote:Tai ko čia Steponas skundžiasi? Tipo mano 10 GB i diena jam atrodo labai daug
kiek supratau linijos kemsasi kokios gal ar dar kas nes bardaciokas visgi su optika
Su optika dabar niekas jau nesikemša ir tikiuosi greitai nebesikimš. Vienintelis dalykas dar stabdo - tai brangus užsienio srautas. O Lietuvos tinkluose greičius jau galima palaikyti didelius, todėl problemų tokių neturėtų būti.
Aš jau rašiau, kad užsienio kanalui reguliuoti pastatėme "quality of servise" sistemą, kuri kol kas dar darbo neturi, bet kada ateityje padaugės abonentų, ji turėtų pradėti dirbti nustumdama p2p paketus į eilės galą. Tai yra labai didelis privalumas ir p2p naudotojams, nes tokiu būdu galima daugiau atsukti kranelį visiems nebijant, kad piko metu internetas pradės kimštis. Kai bus pastatytas optinis tinklas Telšiuose, tokie planai su ribojimais (Spartusis) greičiausiai bus panaikinti visai. Tai atliks "quality of servise" sistemą ir bus visi laimingi ir vieni kitiems netrukdys. Netgi pats pasileidęs terentus puikiausia galėsi žiūrėti IP TV ar kalbėti skype.
UAB "Parabolė" direktorius