Internetas Telsiuose
Aišku kaip visada vėluojama.ma44 wrote:stai jau kazkada rasiau kad greitis labai "dirba trukciodamas" .kartais atrodo ir iki nulio krenta ,bet katrais ir sitaip susokineja . pagal plana 1000 .
BITĖ buvo žadėjusi vėliausiai antradienį (vakar) pasatyti pas mus įrangą, bet tik šiandien savo gale pasistatė.
Nors aš tuo irgi netikiu - ką ten pas juos statyti, nebent antgalį prie optikos privirinti reikėjo
O rytoj jau pažadėta atvykti į Telšius ir viską sutvarkyti. Kaip bus su srautu, ar iš karto jau bus galima jį per optiką imti, ar dar kokį velnią darys, aš nežinau.
Bet manau kai tik įrangą baigs montuoti, išstenės ir apie tai.
Kaip ten bebūtų, liko laukti nedaug.
Todėl nebenoriu byzinti nei savų, nei BITINŲ.
Tegu pajungia optiką, paduoda srautus per ją ir tada jau laušiu dėl visų trūkumų.
Aišku Telšiuose daug problemų yra ir dėl kitų dalykų, nes dalis linijų yra koksialinės. Todėl apie trūkumus vis vien reikia pranešti, o aš jau pasirūpinsiu, kad būtų patikrinta ar signalai iki modemo atitinka normas.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
BITĖ dar netiekia per optiką. Šiandien po pietų BITĖ tik savo skaidulas Telšiuose teiksis privirinti. Turėtų dar spėti pratestuoti liniją ir jau bus galima pradėti jungti.yabadabadu wrote:a cia pasekmes kad bite per optika tiekia jau?
Packets: Sent = 1137, Received = 941, Lost = 196 (17% loss)
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- bordaciokas
- Narys
toks uploadas tiesiog apgauletinas,dar tegu pasako kad negali padidint..kiek atsimenu saket kiek reikes srauto tiek ir glaesit uzpirkt. tai gal nors uploada 50KB/s padarytumet ?ir mano mastymu nakti greiti galima bent 4x pakelt.. mes matem visi grafikus
Last edited by mail4acc on Sat Dec 27, 2008 11:48 am, edited 1 time in total.