I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas

Moderators: Leonas, steponas

Locked
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

[/b] :lol:
Kad labiau pritraukti klijentus tikriausia taip ir reikėtų daryti, nežiūrint į jokius overbukingus - kilijento reikalas kaip jis tokiu internetu naudosis [...]
Taip ne kuri Plungėje gerai žinoma firma ir daro - nakčiai atsuka visus kranus ir kiekvienas abonentas gauna galimybe naudotis visu firmos perkamu srautu - sakysim 200 abonentų naudosis 100 mbps srautu. kas vyksta tinkle aš negaliu pasakyti - mes tokio dalyko niekada nebandėme. Čia forume abonentų tarpe yra labiau už mane IT technologijose išprususių žmonių - gal pakomentuos.
Kaip ten bebūtų, vardan didesnio greičio negali nukentėti kokybė. Deja, "Kompiuteriniame Lange" taip yra. Bus mažas greitis - klientas bėgs kitur, bus didelis greitis, bet trūkinės ryšys - klientas darys tą patį, bus geras greitis ir ryšys, bet bus apribojimai - klientas ieškos kaip pigiai gauti neribotą ryšį.... Stebuklingos panacėjos nežinau ir aš, bet vienas dalykas yra tikrai akivaizdus: greitaveikos ir kokybės didinimas, yra ne periodinis, o - nuolatinis procesas. To nuoširdžiai ir linkėčiau Parabolės strategijai :lol:
Last edited by stepas.b on Sat Jan 12, 2008 2:32 pm, edited 1 time in total.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

TnX wrote: Siaip patenkintas esu, gavau tai, ko norejau - uz 40LT 10mbps lietuvoje ir bent 2mbps su uzsieniu, bent jau man, sito pilnai uztenka ;]
bet kažkaip netyčia užmiršote pridurti, kad tas jūsų planas už 40 lt. - su apribojimais... :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

stepas.b wrote:
bet kažkaip netyčia užmiršote pridurti, kad tas jūsų planas už 40 lt. - su apribojimais... :lol:
Su kokiais dar apribojimais?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:
stepas.b wrote:
Su kokiais dar apribojimais?
Parabolės tinklalapyje nematau plano už 40 lt, su 10MB į Lietuvą ir 2MB į užsienį...
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

stepas.b wrote: Parabolės tinklalapyje nematau plano už 40 lt, su 10MB į Lietuvą ir 2MB į užsienį...
Jei viskas gerai, greitai pamatysi. Atsiversk šios temos 1-ą puslapį. ;)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Nes ten visiskai nera informacijos apie optikos planus, seip jau galetu pradet teikti info apie optikos planus, gal net pakeisti visa paraboles puslapio isvaizda, nes ji gan atgyvenusi jau :)
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:
stepas.b wrote: Parabolės tinklalapyje nematau plano už 40 lt, su 10MB į Lietuvą ir 2MB į užsienį...
Jei viskas gerai, greitai pamatysi. Atsiversk šios temos 1-ą puslapį. ;)
Buvo parašyta: Siaip patenkintas esu, gavau tai, ko norejau - uz 40LT 10mbps lietuvoje ir bent 2mbps su uzsieniu, bent jau man, sito pilnai uztenka ;] Taigi kalbama esamuoju laiku, ne "jei viskas bus geerai.... netolimoj ateity...." Apie numatomus planus pakalbėsim kai jie bus realūs :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na tu ir smulkmeniškas. :D
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:Na tu ir smulkmeniškas. :D
Jei šiuo metu mano kompiuteryje būtų tik numatomas planas, tai pokalbio tarp mudviejų nebūtų :lol:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:Užsienio kanalas gi nemažus pinigus kainuoja ir tada Parabolė būtų priversta nemažai kelti kainas? :?
Per dideli skirtumai tarp LT (kur irgi kanuoja pinigus) ir užsienio greitaveikų. Štai pavyzdys: į Lietuvą 10MB, i užsienį - 2 MB. Padarius po 5 MB visur, sumažintos greitaveikos kaina į LT, kažkiek kompensuotų padidintos greitaveikos kainą į užsienį.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

man asmeniskai labiau reikia lietuvos grieciu, o su uzsieniu pilnai pakaktu ir 2mb/s, visgi visus reikiamus siuo metu failus galima parsisiust linkomanija.net ar torrent.lt pagalba, o tai reiskia kad uzsienis nebe tiek mum aktualus
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

nitro wrote:Nes ten visiskai nera informacijos apie optikos planus, seip jau galetu pradet teikti info apie optikos planus, gal net pakeisti visa paraboles puslapio isvaizda, nes ji gan atgyvenusi jau :)
Panašios išvaizdos tinklalapius galėjai sutikti Windows 95 laikais, prie interneto jungiantis per Dial-Up :lol: Išvaizda nėra pasibaisėtina, bet viską reikia atnaujinti nors porą kartų per metus :roll:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

nitro wrote:man asmeniskai labiau reikia lietuvos grieciu, o su uzsieniu pilnai pakaktu ir 2mb/s, visgi visus reikiamus siuo metu failus galima parsisiust linkomanija.net ar torrent.lt pagalba, o tai reiskia kad uzsienis nebe tiek mum aktualus
Nesakyk..... Yra YouTube, Televizijos, Remote Desktop ryšys ir daugybė kitų. Didesnis greitis į užsienį tikrai kompo nesugrauš :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

stepas.b wrote: Nesakyk..... Yra YouTube, Televizijos, Remote Desktop ryšys ir daugybė kitų. Didesnis greitis į užsienį tikrai kompo nesugrauš :lol:
2mbps pilnai tam užtenka. :)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

na taip, bet jeigu didinant uzsieni krenta lietuva tai man pakanka ir 2mb/s nes lietuva yra manau aktualiausia visam jaunimui xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Locked