priehs naujus metus buvau prisedes prie kompo kur andernetas, tai sprendziant pagal greiti i anderneto ftp optikos ash ten neizhiurejaunatrix wrote:2yabadabadu, deja, ten optika.
Internetas Telsiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
o gal ir ne jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo
- yabadabadu
- Aktyvus narys
net negadink nervu ir nebandyk ieskoti teisybes - neigimo metodu vistiek bus irodyta kad viskas chiki ir taip ir turi buti. montenis pasikurs pas save namie cs servuka ir jam irgi lagins. reiskia visur lagina. reiskia parabole tiekia kokybishks paslaugas. tashkasnitro wrote:o gal ir ne jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Aš taip negalvoju - dabar tik lieka labai nedaug - tiksliai nustatyti ką reikia padaryti ir ... padarytiyabadabadu wrote:neigimo metodu vistiek bus irodyta kad viskas chiki ir taip ir turi buti. montenis pasikurs pas save namie cs servuka ir jam irgi lagins. reiskia visur lagina. reiskia parabole tiekia kokybishks paslaugas. tashkas
UAB "Parabolė" direktorius
tiesiog įdomu, gal pameni kokią dieną ir kokiu laiku bandei?nitro wrote:o gal ir ne jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
cia tau tik pasirode todel kad as tave taip itikinau! is tikruju pasak Leono viskas veikia super - cia tik as erezijas skleidziu - nustok foruma skaityti ir viskas veiks geria!nitro wrote:bandziau 08, valandos nepamenu bet buvo pora kart paleista ir same shit, snd siek tiek geriau bet dar kolkas truksta stabilumo, mat jei man paciam uzlagina ir ne kad kompas butu bet pats netas
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Jau buvu pamiršęs šį reikalą. Norėjau sužinoti tiksliai kelintą valandą tam kad pažiūrėčiau nitro interneto apkrovimą, nes jis taip pat "mėgstą" torrnetus ir ar nebandė žaisti neišsijungęs jų. Bet nežinant konkrečios valandos nieko negaliu pasakyti. Pabandyk jeigu gali dabar ir pažiūrėsim. Nesu didelis CS specas, bet man atrodo A1 plano turėtu užtekti 4 žaidėjams, ypač kai 3 iš jų vietiniame tinklenitro wrote:bandziau 08, valandos nepamenu bet buvo pora kart paleista ir same shit, snd siek tiek geriau bet dar kolkas truksta stabilumo, mat jei man paciam uzlagina ir ne kad kompas butu bet pats netas
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.