Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

natrix wrote:2yabadabadu, deja, ten optika.
priehs naujus metus buvau prisedes prie kompo kur andernetas, tai sprendziant pagal greiti i anderneto ftp optikos ash ten neizhiurejau :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Yabadabadu taigi ten kur optika is ftp eina 1,4 mB/s,tai negi tau siunte dar maziau ?
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

kur yra optika is anderneto ftp siuncia 10mbs. ish ten siunte ne ka geriau nei is interneto. ryskiai buvo per ora linkas. bet buvo gruodzio pradzioj - gal kas ir pasikeite - daugau ten nebuvau.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

As buvau masčio mikrorajone kuriame tikrai yra optika tai is ftp 1,4 mB/s ne daugiau.
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

yabadabadu wrote:kur yra optika is anderneto ftp siuncia 10mbs. ish ten siunte ne ka geriau nei is interneto. ryskiai buvo per ora linkas. bet buvo gruodzio pradzioj - gal kas ir pasikeite - daugau ten nebuvau.
patikek kas turi anderneta tas skundzias ir gailis kad sutartis pasirase :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Žinau,aš tai,todel puse pažystamu rato negali pareiti i parabole nes turi sutartis su andernetu,bet kai tik jos baigsis,ateis i parabole.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

o gal ir ne :) jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo :(
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

nitro wrote:o gal ir ne :) jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo :(
net negadink nervu ir nebandyk ieskoti teisybes - neigimo metodu vistiek bus irodyta kad viskas chiki ir taip ir turi buti. montenis pasikurs pas save namie cs servuka ir jam irgi lagins. reiskia visur lagina. reiskia parabole tiekia kokybishks paslaugas. tashkas :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:neigimo metodu vistiek bus irodyta kad viskas chiki ir taip ir turi buti. montenis pasikurs pas save namie cs servuka ir jam irgi lagins. reiskia visur lagina. reiskia parabole tiekia kokybishks paslaugas. tashkas :D
Aš taip negalvoju - dabar tik lieka labai nedaug - tiksliai nustatyti ką reikia padaryti ir ... padaryti
UAB "Parabolė" direktorius
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

nitro wrote:o gal ir ne :) jei same shit desis, Vakar isitikinau kad tokiom salygom nieko nepadarysi, pakuriau cs servuka su draugais palost 2x2 losem 3 paraboles vartotojai vienas is zebro su baziniu planu, tai mum lagina net jei ir paraboliskiai losia tai ka dar cia imanoma padaryt o kadaise 8x8 drasei veze ir visi andernetas/zebra/erdves budavo :(
tiesiog įdomu, gal pameni kokią dieną ir kokiu laiku bandei?
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

su tokiais metodais kaip dabar tai netikiu kad pavyks ka doro nustatyti. viskas eina link to kad jeigu kazkur kitur dar yra blogai tai reiskia ir pas mus gali buti blogai - tai normalu ^^ tikrai pirma karta susiduriu su tokiais metodais :D
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

bandziau 08, valandos nepamenu bet buvo pora kart paleista ir same shit, snd siek tiek geriau bet dar kolkas truksta stabilumo, mat jei man paciam uzlagina ir ne kad kompas butu bet pats netas :)
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

nitro wrote:bandziau 08, valandos nepamenu bet buvo pora kart paleista ir same shit, snd siek tiek geriau bet dar kolkas truksta stabilumo, mat jei man paciam uzlagina ir ne kad kompas butu bet pats netas :)
cia tau tik pasirode todel kad as tave taip itikinau! is tikruju pasak Leono viskas veikia super - cia tik as erezijas skleidziu - nustok foruma skaityti ir viskas veiks geria! :D
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

yaba neitikinsi nei tu nei leonas, jei man neina kaip turetu eit as cia ilgai ir nuobodze knisiu prota visiems :)
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

nitro wrote:bandziau 08, valandos nepamenu bet buvo pora kart paleista ir same shit, snd siek tiek geriau bet dar kolkas truksta stabilumo, mat jei man paciam uzlagina ir ne kad kompas butu bet pats netas :)
Jau buvu pamiršęs šį reikalą. Norėjau sužinoti tiksliai kelintą valandą tam kad pažiūrėčiau nitro interneto apkrovimą, nes jis taip pat "mėgstą" torrnetus ir ar nebandė žaisti neišsijungęs jų. Bet nežinant konkrečios valandos nieko negaliu pasakyti. Pabandyk jeigu gali dabar ir pažiūrėsim. Nesu didelis CS specas, bet man atrodo A1 plano turėtu užtekti 4 žaidėjams, ypač kai 3 iš jų vietiniame tinkle :?
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
Locked