KL Telšiuose
Zmoniu kurstimas rinktis ji o ne ji cia manau gali atsistot su garbinimu, nesveiko greicio rodymas kitiems kurio realiai net nera tai taipogi pliusu neduoda paraboles atzvilgiu, moku 2 x maziau gaunu 10x daugiau, tai buvo kad ir man tiesiai isvaryta i veida.
Niekas nesako jog Parabole auksuolis, del pacio mes ji jau irgi buvo pakrutinta, nes turiu ir as bedu, bet tai isprendziama ir ivertinus realia situacija kas vyksta aplink tyliu ir nedraskau akiu del kompencavimo uz kelias savaites kad neturejau nei puses savo greicio kuris man priklauso.
Kad parabole buvo uzsnudus irgi pripazystu, bet mano naivumas pasiteisino ir matau jog kazkas pradejo judet i prieki, tikekimes neuzges ta ugnele.
Kas liecia kitus tinklus, negaliu teigt jog ir ten pragaras, gal net geriau nei cia, bet nereikia rodyt ko nera, nes nepersokes griovio ir istares op gali atsidurt gelmese.
Parabolei bedu yra iki kaklo ta puikiai zinau, bet ir nera namu be dumu, kuo tikiuosi ir kiti akli asmenys isitikins pries puldami ir dedami savo parasus ant sutarciu kurios parasytos is lempu.
Kaip bebutu KL ir siuo metu turi pranasumu, bet cia irgi kazkas kurstoma ir judama, ten taipogi tikiu jog nemiega, zingsnis po zingsnio ir pamatysim realia situacija kaip yra isties, bet priestai pabukim realiai geriau aptarkim reikalus kazdieniskus ir realius, o ne pamate kazkokia gyvenimo klaida pulkim aklai kelt ant lauru kazka ir vergt jog mes to neturim.
Niekas nesako jog Parabole auksuolis, del pacio mes ji jau irgi buvo pakrutinta, nes turiu ir as bedu, bet tai isprendziama ir ivertinus realia situacija kas vyksta aplink tyliu ir nedraskau akiu del kompencavimo uz kelias savaites kad neturejau nei puses savo greicio kuris man priklauso.
Kad parabole buvo uzsnudus irgi pripazystu, bet mano naivumas pasiteisino ir matau jog kazkas pradejo judet i prieki, tikekimes neuzges ta ugnele.
Kas liecia kitus tinklus, negaliu teigt jog ir ten pragaras, gal net geriau nei cia, bet nereikia rodyt ko nera, nes nepersokes griovio ir istares op gali atsidurt gelmese.
Parabolei bedu yra iki kaklo ta puikiai zinau, bet ir nera namu be dumu, kuo tikiuosi ir kiti akli asmenys isitikins pries puldami ir dedami savo parasus ant sutarciu kurios parasytos is lempu.
Kaip bebutu KL ir siuo metu turi pranasumu, bet cia irgi kazkas kurstoma ir judama, ten taipogi tikiu jog nemiega, zingsnis po zingsnio ir pamatysim realia situacija kaip yra isties, bet priestai pabukim realiai geriau aptarkim reikalus kazdieniskus ir realius, o ne pamate kazkokia gyvenimo klaida pulkim aklai kelt ant lauru kazka ir vergt jog mes to neturim.
N3xt wrote:Zmoniu kurstimas rinktis ji o ne ji cia manau gali atsistot su garbinimu, nesveiko greicio rodymas kitiems kurio realiai net nera tai taipogi pliusu neduoda paraboles atzvilgiu, moku 2 x maziau gaunu 10x daugiau, tai buvo kad ir man tiesiai isvaryta i veida.
Tu tiesiog užgimęs dirbti radijuje - tiek daug vynioti ir nežinia kur išvynioti, pripažinsiu, reikia neeilinių gabumų............
Reikalavimą gauti už ką moki ir kas priklauso nereikėtų vadinti akių drąskymu. Gal čia ir yra tavo mažytė problema, kad nusprendi tylėti kai to visai nereikia
Kaip jau ten bebuvo, bet visame forume tikrai nėra nė vieno posto (manau) kur Parabolė (pasiūliusi didesnius greičius ar dar kažką teigiamo) būtų peikiama ar kitaip dedama į šuns dienas
Radijas ne radijas, bet faktas jog as ziuriu visada kitokiom akim nei kiti, blogiau tai ar geriau ne mum pasakyt, daugelis yra minejas jog esu perdaug geras kitu atzvilgiu, sugebu prie kazko prisirist ir jo kiaulysciu nematyt, bet faktas viename jog jus turit savo nuomone as savo, kuri teisinga irgi ne mum sprest, parodys tai laikas, gerbiu jusiske nuomone ir kazkur pritariu jog jusu tiesa, gerbkit ir manaja, tam ir cia esam jog padiskutuot o ne aklai saukt KAIP MUM BLOGA CIA As nepriverstas pritart jum, jus nepriversti pritart man, to manau pakanka ir nereikia jokiu gabumu gvildent :]
Beto dekui uz komplimenta del radijo ( priimsiu ji bet as kaip komplimenta) ;]
Beto dekui uz komplimenta del radijo ( priimsiu ji bet as kaip komplimenta) ;]
- bordaciokas
- Narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys