Va čia pilnai pritariu.stepas.b wrote:Yra jau kaip yra - gerai jau pats faktas, kad tie lankstinukai vis dėlto išvydo dienos šviesą ir manau, išvys prieš Velykas, Jonines ir kt. šventes
KL Telšiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Ar toks,ar kitoks - jokios įtakos - kaip nebuvę. Nu gal tik dėl to, kad į madą pataikytum - daro kiti - daryk ir tu. Bet aš, kaip jau rašiau anksčiau, esu įsitikinęs kad tokie popiergaliai nešą tik žalą ir ne tik gamtai, kadangi dėl to nyksta tropiniai miškai, bet ir man, kadangi šitie popierėliai su Parabolės vardu mėtėsi kelias dienas kaip šiukšlės visomis pakampėmisyabadabadu wrote:as tai sakyciau geriau nieko ne toks...
Nu bet dar sausis yra - gal pasiteisins
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
neseniai vienas automechanikas skundesi kad jo klasiokas dirbantis stilistu sostinej negali nuo mergu atsiginti. sako nuejom i maxima alaus nusipirkti tai panos pacios ant kaklo kabinasi. jam nieko nesakiau kodel taip yra. Jums manau irgi turbut beviltishka aishkinti kodel Jusu lankstinukai teigiamos itakos neturi...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
O taip - šiomis dienomis ir mes darbe turėjome problemų su KL ryšiu. Tačiau čia nederėtų kalbėti apie kitur esančias problemas, nes Parabolę tai veikia kaip narkozė, po kurios vargiai benubunda iš letargo ant laurų.......natrix wrote:Parabolė pastarąsias dvi dienas nedžiugino, bet KL, kur aš prieinu, šias dvi dienas interneto visai nebuvo. Paskambinus pasako, kad stambūs gedimai, ieškoma, dirbama...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Bene pildosi pranasystes, jog KL nepajegus tokiu greiciu tiekt, kadangi po anderneto buvo praktiskai laisvas tinklas galejo sau leist atsukt tokius viliojancius greicius, pasidares sau reklama, uzsmauges zmones su savo sutartim vel viska nusuko ir tu sedek patenkintas su realiu ju greiciu :]
Is svetimo nelaimes juoktis negrazu bet nepykit man juokas ima, prisiminus kas dejos cia pries pora men ir garbinima KL dabar taip iseina jog parabole siuo atveju teisingiausia... gerai mokam daugiau, bet bent gaunam ta ka pasirasom juodu ant balto.
O ka as galiu pasakyt, nepasokinesit jus pries ta KL ir savo nepasieksit, cia kova su vejo malunais jums, permenki mes ka pakeist, jie gali nebent griestus ispejimus gaut, bet kokiu vilciu cia jus prisikuret netikiu jog pasiektumet.
Is svetimo nelaimes juoktis negrazu bet nepykit man juokas ima, prisiminus kas dejos cia pries pora men ir garbinima KL dabar taip iseina jog parabole siuo atveju teisingiausia... gerai mokam daugiau, bet bent gaunam ta ka pasirasom juodu ant balto.
O ka as galiu pasakyt, nepasokinesit jus pries ta KL ir savo nepasieksit, cia kova su vejo malunais jums, permenki mes ka pakeist, jie gali nebent griestus ispejimus gaut, bet kokiu vilciu cia jus prisikuret netikiu jog pasiektumet.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Niekas niekur nebūtų ėjęs,jeigu parabolė būtų turėjusi normalų uploadą,tačiau jo neturėjo,o man jis labai svarbus,todėl ir išėjau.Beje per torrentus gauname 500 kB/s,tai daugiau nei parabolėje šiuo metu ir + uploado 350 kB/s,tik speedtest.net kažkodėl to neparodo,aišku tai yra ne 15 mbps kuriuos mums žadėjo,tačiau šiandien KL vis dėlto geriau negu Parabolė,tačiau nebeilgai,pusmetis gal mažiau ir viskas apsivers aukštyn kojom,tačiau,KL pasirengęs didinti realų greitį kai parabolė pradės tiekti 10 mbps tą supratau iš KL direktoriaus kalbų su manimi.
Kiek varčiau postus, niekur neįžvelgiau tiesioginio KL garbinimo. Dalykas buvo visai kitas: jei kas nors išdrįsdavo (ypač naujokas) sukritikuoti Parabolę, tai jis automatiškai, vienbalsiai buvo priskiriamas prie KL garbintojų. Ir pažiūrėjus ankstesnius postus tai bado akis ant kiekvieno kampo. Turėtume aiškiai skirti du dalykus: BŪTI KL garbintoju ir BŪTI LAIKOMU KL garbintoju - skirtingi dalykai kaip diena ir naktis.N3xt wrote:Bene pildosi pranasystes, jog KL nepajegus tokiu greiciu tiekt, kadangi po anderneto buvo praktiskai laisvas tinklas galejo sau leist atsukt tokius viliojancius greicius, pasidares sau reklama, uzsmauges zmones su savo sutartim vel viska nusuko ir tu sedek patenkintas su realiu ju greiciu :]
O tuo tarpu Parabolė ne be priežasties buvo kritikuojama: nuo 2007 m. rudens iki pat š.m. gruodžio ryšys darėsi vis nebestabilesnis, praktiškai kiekvieną savaitę nebūdavo dienos, kad kas nors neatsitiktų ir nesubiesintų. Matydamas Parabolę esant giliame letarge ir be jokių konkrečių datų, KL savaime suprantama tuo ėmė naudotis ir tik tada, kai jau net patys aršiausi Parabolės šalininkai (neslėpsiu, ir pats buvau jau vežimą pasikinkęs) ėmė atvirai kalbėti apie išėjimą, Parabolė staiga nubudo iš letargo ir parodė, kad arklinis vežimukas gali kai nori ir gana neblogą greitį išvystyti... Taip visa ši istorija atrodo eilinio kliento akimis.
Taigi, niekas nieko čia negarbina, o paprasčiausiai keikia ir ieško kur geriau kai situacija bloga arba džiaugiasi ir entuziastingai palaiko kai pamato konkretesnius sprendimus ir jų įgyvendinimo datas. Beje, ir pats vieną kartą labai puikiai pasakei: "Būkim biedni, bet teisingi..."