stai pas mane dabar 01:20 ir stai tokie greiciai .matomai tie dvigubinimai dar blogiau . man ju praktiskai nereikia ir del to tureciau taip sakant patylet bet kai prikalauso 2000 ir belieka tiek po sudvigubinimo as jau labai durnai jauciuos . ne tik kad maziau lieka bet ir kazkokie uzsikirtimai jauciasi kol puslapi atvercia .
yabadabadu wrote:oho, tikrai grozis tas ftp. reikes paskui perziuti ka cia savaitgaliui parsisiusti nzn kas ten ta plunges ftp priziurejo bet respektuks
Kas iš to ftp,buvau užmetęs akį pas kaimyną,nėra nieko ko negalima rast torrentuose,o ir siunčia kaip iš subinės ~300 kB/s...
martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
nitro wrote:martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
martinuxx tu esi subine as jauciu reikes steponui rastiskai rasyt kad tokius gaidzius agitatorius kaip tu mestu von is sito forumo kas del ftp tikrai grozis matomai kazkas priziuri viska
nitro wrote:martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
Taip bet tas buvo tik pradžioje kai įsivedžiau,po to atrodė normalus dalykas,o ant galo prieš išėjimą,tai mažokai jau buvo...
nice wrote:martinuxx tu esi subine as jauciu reikes steponui rastiskai rasyt kad tokius gaidzius agitatorius kaip tu mestu von is sito forumo kas del ftp tikrai grozis matomai kazkas priziuri viska
Rašyk kuo greičiau,tik žiūrėk kad prieš tave patį tai neatsisuktų.
martinuxx, aisku kad torentu turinys kur kas turtingesnis. bet tai kodel apie tai ishvis rasai? anksciau kol informavai kokie greiciai pas KL buvo idomu. dabar ateini apsikti plunges ftp?ar cia del to kad pats nesugebejai nieko doro i mesti i telsiu ftp savo laiku? greicia ar kas bebutu pas parabole atsilieka nuo KL aisku, bet tai kam dergti plunges ftp kuris tikria ispudingas? :/