Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

cia man vienam vakar dinginejo internetas 23-1h tarpe? O veliau nebepastebejau nes nuejau miegot xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

nu mano mIRC programa rode kad ~1h padare disconect nes dingo netas tai turbut netau vienam :)
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Post by saulius22 »

jungiau prie telsiu ftp man ismene plunges ftp :D
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

saulius22 wrote:jungiau prie telsiu ftp man ismene plunges ftp :D
Chmmm, man niekur neprisijungia :roll:
Image Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Pabandžius prisijungt, mane irgi prijungė prie Plungės. :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

man irgi i plunge nukele :) ten tvarka nebloga ir naujesniu ir idomesniu filmu rast pavyko xD
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

oho, tikrai grozis tas ftp. reikes paskui perziuti ka cia savaitgaliui parsisiusti :) nzn kas ten ta plunges ftp priziurejo bet respektuks :)
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

Image

stai pas mane dabar 01:20 ir stai tokie greiciai .matomai tie dvigubinimai dar blogiau . man ju praktiskai nereikia ir del to tureciau taip sakant patylet bet kai prikalauso 2000 ir belieka tiek po sudvigubinimo as jau labai durnai jauciuos . ne tik kad maziau lieka bet ir kazkokie uzsikirtimai jauciasi kol puslapi atvercia .
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Post by saulius22 »

tie speedtestai yra nesamone pabandik papumpuoti kanors paliu pasiuliti viena linka www.saviems.lt/15mb.rar

tiesa reika siunciantis skirti bitus ir baitus :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:oho, tikrai grozis tas ftp. reikes paskui perziuti ka cia savaitgaliui parsisiusti :) nzn kas ten ta plunges ftp priziurejo bet respektuks :)
Kas iš to ftp,buvau užmetęs akį pas kaimyną,nėra nieko ko negalima rast torrentuose,o ir siunčia kaip iš subinės ~300 kB/s...
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

nitro wrote:martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
Faktas kaip blynas
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxx tu esi subine as jauciu reikes steponui rastiskai rasyt kad tokius gaidzius agitatorius kaip tu mestu von is sito forumo :roll: kas del ftp tikrai grozis :D matomai kazkas priziuri viska :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:martinux sedejei paraboleje ir kaifavai tuos 300 gaudamas isejai i kl kur gauni mb/s ne kb/s tj jau dedi ant tokiu greiciu.... o ateis tokia diena kai tikrai tau tu greiciu nebeliks
Taip bet tas buvo tik pradžioje kai įsivedžiau,po to atrodė normalus dalykas,o ant galo prieš išėjimą,tai mažokai jau buvo...
nice wrote:martinuxx tu esi subine as jauciu reikes steponui rastiskai rasyt kad tokius gaidzius agitatorius kaip tu mestu von is sito forumo :roll: kas del ftp tikrai grozis :D matomai kazkas priziuri viska :)
Rašyk kuo greičiau,tik žiūrėk kad prieš tave patį tai neatsisuktų.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxx, aisku kad torentu turinys kur kas turtingesnis. bet tai kodel apie tai ishvis rasai? anksciau kol informavai kokie greiciai pas KL buvo idomu. dabar ateini apsikti plunges ftp?ar cia del to kad pats nesugebejai nieko doro i mesti i telsiu ftp savo laiku? greicia ar kas bebutu pas parabole atsilieka nuo KL aisku, bet tai kam dergti plunges ftp kuris tikria ispudingas? :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Post Reply