Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu kaip tau iseina :? jei manai kad nezinau kas tu toks esi tai smarkiai klysti :lol:
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

nice, jei as crysis parsisiunciau tj tu cod4 tai pat parsisiusi, beto reikejo tau siustis is paraboles trackerio, ta cod4 jau turejom triese ar keturiese :wink:
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

uzbanino mane is ten nes sumaises torrentus netyce ten ratio pasikeliau :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:nu kaip tau iseina :? jei manai kad nezinau kas tu toks esi tai smarkiai klysti :lol:
Žinok,man negaila,o aš ne kiek nenustebau kad tu žinai kas aš.
nice wrote:uzbanino mane is ten nes sumaises torrentus netyce ten ratio pasikeliau :lol:
Sukčiu ir apgavikų nemėgstu todel gawai tai ko nusipelnei,o jei tave buciau palikes,tai butum parodes kad gali ir kiti čytinti su programele Ratio Master,taigi pats prisidirbai.Ir šiaip tu į tą trackerį nieko gero neatnešei,tik sumaišties,neteisybės ir .... melo.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

Leonas wrote:Idėčiau tavo grafiką, bet nesakai savo adresą, negi reiks Montenio prašyti, kad iš forumo ištrauktu.
Dar kartą katoju jeigu nori, kad užsimčiau spresti tavo problemą nebūk kaip begemotas, kuris bijojo skiepų ir nesislėpk.
klausyk, ne pas mane viena taip. jeigu labai nori prisideti tai eik pasiklausk Stepono ar kitu - jie seniai informuoti. galiu netgi ideti kitu forumo lankytoju statistika - ji ne kiek negeresne. tiesa pvz M-artinui pasitaise berods. man ir kitiems ne. tiesiog kiti padejo ilga ir stora ir net nesiparina forume sukauti. iesko siltesniu variantu tyliai ir kai tik tokiu atsiras tai pjausit tai ka pasejot. kaip jauciat antpludi dabar tai jausit ir beganciu klientu antpludi. nes gal tik keleta bepazystu kurie patenkinti paraboles internetu. parabole gyvuoja tik tuo kad nera geresniu alternatyvu. tiktai tuo. ir jau neshneku apie tai kad tu net nezinai apie problema kuri egzistuoja daugiau kaip menesi. arba durniu kaip visa laiak volioji :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxxx gi parabolei mazas uploadas ira kiek visi zinom ir del to trackeriuose as turiu moket pinigus uz tai kad pasikelciau ratio? :lol: :lol: :lol: :lol: gal nebekledek tokiem kaip mums yra ratiomasteris o del to kad tavo trackeri biski pasikeliau tai ce nertce buvo torrenta sumaisiau :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

aa... nu matai cia tas pats kas isdaustum mokyklos langa ir sakytum,oj ne sitas norejau kita isdausti...O moket turi uz tai kad tu siuntiesi o kitiem neduodi nieko parsisiust.
Image
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

yabadabadu wrote:
Leonas wrote:Idėčiau tavo grafiką, bet nesakai savo adresą, negi reiks Montenio prašyti, kad iš forumo ištrauktu.
Dar kartą katoju jeigu nori, kad užsimčiau spresti tavo problemą nebūk kaip begemotas, kuris bijojo skiepų ir nesislėpk.
klausyk, ne pas mane viena taip. jeigu labai nori prisideti tai eik pasiklausk Stepono ar kitu - jie seniai informuoti. galiu netgi ideti kitu forumo lankytoju statistika - ji ne kiek negeresne. tiesa pvz M-artinui pasitaise berods. man ir kitiems ne. tiesiog kiti padejo ilga ir stora ir net nesiparina forume sukauti. iesko siltesniu variantu tyliai ir kai tik tokiu atsiras tai pjausit tai ka pasejot. kaip jauciat antpludi dabar tai jausit ir beganciu klientu antpludi. nes gal tik keleta bepazystu kurie patenkinti paraboles internetu. parabole gyvuoja tik tuo kad nera geresniu alternatyvu. tiktai tuo. ir jau neshneku apie tai kad tu net nezinai apie problema kuri egzistuoja daugiau kaip menesi. arba durniu kaip visa laiak volioji :/
Tai visgi slėpsiesi ir verksi, kad blogai vaikia :?
Na šiap ar taip jeigu sakai, kad Steponas žino tikuosi spręs, gal dar primink jam jeigu seniai informavai gal pamiršo.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

Leonas wrote:Tai visgi slėpsiesi ir verksi, kad blogai vaikia :?
Na šiap ar taip jeigu sakai, kad Steponas žino tikuosi spręs, gal dar primink jam jeigu seniai informavai gal pamiršo.
tai prieto pacio susirink M-artin bei martinuxxx IP nes jiems pingas toks pats kaip ir man - su daugiau nei 10% lost. tik kad jiems tai netaip aktualu gal tai jie ne taip garsiai sukauja. bet pats turbut nenori apie tai ne shneketi ir vengi nepalankiu klausimu kur taip ir neatsakei kitoj temoj ar tie 3% leecheriu uzmusha tinkla ir viskas pageretu juos uzblokavus?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Jo butent yabadabadu man tie lost paketai nesvarbus svarbu 300 kB/s kad butu ir as sedziu patenkintas.
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

O man svarbus kad butu mazas ir pastovus pingas! Greitis gali ten nuo 100 iki 160kB/s sokinet nerupi svarbiausiai mazas ir pastovus pingas! O ne kad nusileidzia iki 19 pakyla iki 60 :|
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

yabadabadu wrote:
Leonas wrote:Tai visgi slėpsiesi ir verksi, kad blogai vaikia :?
tai prieto pacio susirink M-artin bei martinuxxx IP nes jiems pingas toks pats kaip ir man - su daugiau nei 10% lost. tik kad jiems tai netaip aktualu gal tai jie ne taip garsiai sukauja. bet pats turbut nenori apie tai ne shneketi ir vengi nepalankiu klausimu kur taip ir neatsakei kitoj temoj ar tie 3% leecheriu uzmusha tinkla ir viskas pageretu juos uzblokavus?
Na, visi kam blogai veikia savo IP man į PM, ir greitai :D
O man įdomu darosi kodėl tu laužaisis kaip merga? kašką slepi?
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mmm.. o tu toks baisus kad pries tave merga lauzosi?Nesakyk kad sakai ne is patirties :lol:

O mano problema pats pasakiai,jog piko metu truksta nedaug srauto,taigi visa mano problema,o ja issprest galima paprastai nupirkt jo dar daugiau.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

Leonas wrote:O man įdomu darosi kodėl tu laužaisis kaip merga? kašką slepi?
ne, tiesiog nemanau kad tamsta kompetetingas tas problemas ishpresti.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Oghoho...nesitikejau sitokio atsakymo..... 8O
Image
Locked