Telšių optinio tinklo statyba 3
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Telšių optinio tinklo statyba 3
Aš asmeniškai turimu planu esu pilnai patenkintas,ir net jaučiu didesnį malonumą negu būdamas KL prie 100 mbps,nes yra geras greitis bet kuriuo paros metu,o užsienio greitis irgi labai geras,tai man asmeniškai didesnio greičio nelabai ir bereiktu.Šiaip ar taip man tų 5 mbps į valias mano šiandieniniams poreikiams (jie drąstiškai pasikeitė).
Šiaip ar taip turbūt nesu sutikes tokio antro žmogaus juolab firmos vadovo kuris bendrautu su klientais,o aktyviausius apdovanotu dovanomis vienokiomis ar kitokiomis bet vistiek,tai yra labai malonu
Šiaip ar taip turbūt nesu sutikes tokio antro žmogaus juolab firmos vadovo kuris bendrautu su klientais,o aktyviausius apdovanotu dovanomis vienokiomis ar kitokiomis bet vistiek,tai yra labai malonu
Vien uz tokius Stepono zodzius, gerus norus, nesinori palikt paraboles.
neblogi skaiciai neblogi sy syk as nebesakysiu nieko del tu planu pagreitinimo laukiantiems, nes tai ir taip pavyko iszyzt plano pakelima o dabar visai per daug gopsus atrodyciaudawn gali duoti iki 10 Mbps, o up - iki 2 Mbps
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Teisingai nice mąstai - gobšus gali likti prie suskilusios geldos...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Gal papasakosit kas per triukai vyksta Saulėtekio ir Vilniaus gatvėse esantiems ant OPTIKOS su mėgėjo 1 planu iš Lietuvos siunčia 10 mbps t.y 1,2 MB/s tai čia visiem taip atsukot,ir kiek ilgai taip ?
Kiek reikes. Beje, tai yra testai. Greiciausiai taip ir liks.martinuxxx wrote:Gal papasakosit kas per triukai vyksta Saulėtekio ir Vilniaus gatvėse esantiems ant OPTIKOS su mėgėjo 1 planu iš Lietuvos siunčia 10 mbps t.y 1,2 MB/s tai čia visiem taip atsukot,ir kiek ilgai taip ?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na tai šaunu,o jeigu taip ir paliks tai skubu pranešti
Kaip ir minėjau kitoje temoje seniau D-link produkcija yra nekokybiška,tad su 10 mbps konkretus modelis DI-524 nesusitvarko.Šis routeris jau prie 1 MB/s pradeda lūžinėti ir panašiai,tai vienintelis patarimas yra riboti greitį atsiuntimo
Kaip ir minėjau kitoje temoje seniau D-link produkcija yra nekokybiška,tad su 10 mbps konkretus modelis DI-524 nesusitvarko.Šis routeris jau prie 1 MB/s pradeda lūžinėti ir panašiai,tai vienintelis patarimas yra riboti greitį atsiuntimo
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Yra toks reikalas kad jau antras pažystamas pasinaudojęs keletą dienų šviežiai įvesta optika,sako kad puslapius lėčiau varto,nors greitis siunčiantis yra didesnis,bet tai matyt pingas pašoksta,kai perjungiama ant optikos.Jeigu taip rimtai yra,tai aš ant optikos nė nežadu persijungt,kas iš to greičio jei pagrinde po puslapius naršau,o jie ant KTV tinklo tikrai vartosi be priekaištų.Lauksim komentarų.
Nesamonės.martinuxxx wrote:Yra toks reikalas kad jau antras pažystamas pasinaudojęs keletą dienų šviežiai įvesta optika,sako kad puslapius lėčiau varto,nors greitis siunčiantis yra didesnis,bet tai matyt pingas pašoksta,kai perjungiama ant optikos.Jeigu taip rimtai yra,tai aš ant optikos nė nežadu persijungt,kas iš to greičio jei pagrinde po puslapius naršau,o jie ant KTV tinklo tikrai vartosi be priekaištų.Lauksim komentarų.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na kolkas daugiau neišsiplėsiu nes savo akimis nemačiau,kai teks proga pamatyti,tada ką nors daugiau galėsiu pasakyti.
Va kai teks ir pasakyk, tie patys routeriai skirsto srautus.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu idomiai...tada rimtai.
Aš dar pasitikrinčiau kompiuterį (galbūt užkrėstas visokiom bjaurastimis) ir todėl, esant geresniai linijai, labiau apkrautas tampa ir prasčiau dirba.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ačiū už patarimą,bet užkrėstas tikrai nebus
cia gi noreta kalbet apie optika. apie kuria jau visa savaite ne garso is Montenio .