Dėl interneto problemų

Moderators: Leonas, steponas

Ar gera interneto ryšio kokybė?

1. Gera
15
36%
2. Patenkinama
22
52%
3. Bloga
5
12%

Total votes: 42

ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: Dėl interneto problemų

Post by ma44 »

Laba diena ,
niekas nieko neberaso ,matomai viskas gerai . o stai man "pakilo" toks klausimas .as , kaip gyvenime buves stropus ir punktualus ,tai nueinu pas sekretore perrasyt sutarti .ir ka ,pasirodo be reikalo ,nes vaikscios tam nusamdytas zmogus po butus .(to mes nezinom kazkodel) ir perrasines sutartis . bet ne tame esme ,svarbiausia parejes namo uzsimetu akinius ir skaitau kas ten kad reikejo jas perrasyt .ogi buvau labai "maloniai" nustebintas , nes pamacius minimalius greicius akys islipo ant kaktos .ir tiesiai pasakysiu man susidaro ispudis kad cia kvepia kazkom , ka as tik galiu speliot . todel kad nereiktu "klaidingai" galvot noretusi kad Steponas sita "finta" atvirai paaiskintu visiems .kitaip pagal mane negali but suprasta kaip pasiruosimas sunkmeciui . o jei taip tai sakykit gelbekites kaip kas ismanot .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:Laba diena ,
niekas nieko neberaso ,matomai viskas gerai . o stai man "pakilo" toks klausimas .as , kaip gyvenime buves stropus ir punktualus ,tai nueinu pas sekretore perrasyt sutarti .ir ka ,pasirodo be reikalo ,nes vaikscios tam nusamdytas zmogus po butus .(to mes nezinom kazkodel) ir perrasines sutartis . bet ne tame esme ,svarbiausia parejes namo uzsimetu akinius ir skaitau kas ten kad reikejo jas perrasyt .ogi buvau labai "maloniai" nustebintas , nes pamacius minimalius greicius akys islipo ant kaktos .ir tiesiai pasakysiu man susidaro ispudis kad cia kvepia kazkom , ka as tik galiu speliot . todel kad nereiktu "klaidingai" galvot noretusi kad Steponas sita "finta" atvirai paaiskintu visiems .kitaip pagal mane negali but suprasta kaip pasiruosimas sunkmeciui . o jei taip tai sakykit gelbekites kaip kas ismanot .
Pagrindinis "fintas" yra ne minimalus greiciai. Jie jau gal keli metai tokie yra - nuo tos dienos, kai RRT paslaugu teikimo taisyklese tai iraše. Fintas čia kitur - gana juridiniuos dalykuose, kurie dabar dar nera pastebimi, bet netolimoje ateityje tures lemiama itaka veiklos pletrai.
UAB "Parabolė" direktorius
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Tiek iš ma44, tiek iš Stepono postų nieko nesupratau apie kokius fintus čia kalbat, kokios ten naujovės :o
Beje, jau gana senai statistikoje vėl neberodo užsienio srauto išnaudojimo. Dalykas ne pirmo būtinumo, bet... :roll:
Image Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

natrix wrote:Tiek iš ma44, tiek iš Stepono postų nieko nesupratau apie kokius fintus čia kalbat, . :roll:
ir nesuprasi , nes Steponas parase specialiai neatvirai . o kai ateis laikas lieciantis kiekviena asmeniskai tada ir suprasit bet bus per velai .gerai kad sutartis neterminuota ir tas mane tenkina ,o ateitis parodys ka daryt toliau . as ir supratau tos sutarties esme ,kuri bus reikalinga ateityje .
Mindaigielis
Naujokas
Naujokas

Post by Mindaigielis »

Mindaigielis wrote:Ar tai normalu?

Image

Planas Megejo-3
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Planas Megejo-3
Matyt planą pakeitei tik šį mėnesį, todėl jis iš Mėgėjo-2 į Mėgėjo-3 pasikeis nuo birželio 1.
Mindaigielis
Naujokas
Naujokas

Post by Mindaigielis »

steponas wrote:
Planas Megejo-3
Matyt planą pakeitei tik šį mėnesį, todėl jis iš Mėgėjo-2 į Mėgėjo-3 pasikeis nuo birželio 1.
Atsiprasau Megejo-2. Ne ta skaiciuka paspaudziau :oops:
Vyts
Naujokas
Naujokas

Post by Vyts »

Sveiki,norejau paklausti,kodel man greitis krito is uzsienio?pries pora dienu siunte po 60kb/s o dbr tik po 35 kb/s Planas megejo-2
Ras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Ras »

Pas mane labai lėtas... Spartusis-1
Abu (ir download, ir upload) 0.12 Mb/s, ping 56ms
kartais download biškį didesnis (0.15 Mb/s), PING - 52-81 ms...

Beja, kaip įkelti SPEEDTEST.NET rezultatą? :oops:

Ypač prieš 2 paras sulėtėjo, nors niekad nepateisino savo vardo SPARTUSIS :?
O kai įjungiu zMule (siurbia 1 filmuką), tai rezultatai dar įstabesni
0.03 M/s
0.06 Mb/s
PING 600 ms (pamokykit įkelt rezultatų paveiksliuką - jo neišeina nukopijuoti :cry: )

Nelabai gaudausi tuose skaičiukuose, bet, palyginus su kitais... O ką čia ir lygint - prie kompo galiu užmigt, belaukdama, kol atsidarys koks tinklalapis...
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

Ras wrote: Beja, kaip įkelti SPEEDTEST.NET rezultatą? [/b] :oops:
O kai įjungiu zMule (siurbia 1 filmuką), tai rezultatai dar įstabesni
0.03 M/s
0.06 Mb/s.
1 na jei ten pries nosi stovinti kopi nematai tai ......
2 tai jei su spartusis 1 tamsta filmukus kopini ,ne pries dvi dienas turejo suleteti .
jagminas
Pradedantis
Pradedantis

Post by jagminas »

Ras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Ras »

Ačiū, kad pamokėt, nors ir nelabai maloniai. "Copy...",aišku, mačiau, bet nesusiprotėjau, kad į forumą ne linkas įsikels, o mano norimas vaizdelis... :oops:
Image

Na, o duomenų statistika rodo, kad aš viršijau savo limitą, bet greitis turėtų sumažėti taip:
viršijus nemokamų MB kiekį, greitis apribojamas visą parą:
· a) Lietuvoje - iki 128 kbps
· b) užsienyje – iki 64 kbps

O štai šios dienos rezultatai
Image

Nors ir labai nemėgstat su neišmanančiais bendrauti (lyg patys kažkada nebuvot žali :mrgreen: ), gal paaiškinsit kas nors, ką reiškia tas PING?
Ačiū
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ras wrote: Nors ir labai nemėgstat su neišmanančiais bendrauti (lyg patys kažkada nebuvot žali :mrgreen: ), gal paaiškinsit kas nors, ką reiškia tas PING?
Ačiū
Kažkoks žmogelis wikipedijoje bandė paaiškinti: http://lt.wikipedia.org/wiki/Ping
Jei trumpai, tai kuo jis didesnis, tuo blogiau. :D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

is youtube jau savaite neimanoma nieko normaliai paziuret... uzsienio greitis vos 40kb/s
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

mail4acc wrote:is youtube jau savaite neimanoma nieko normaliai paziuret... uzsienio greitis vos 40kb/s
O ką sako meistras :?:
Post Reply