Dėl Plungės ir Telšių salygų suvienodinimo

Moderators: Leonas, steponas

Ar pritariate mano pasiūlytam reformų varijantui?

Pritariu
11
50%
Nepritariu
7
32%
Nedomina
4
18%

Total votes: 22

ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

stepas.b wrote:tada nuimkit stažą ir avansą, bet pvz. abonentui, išbuvusiam pas jus tarkim 3 metus, duokit kažkiek tai mėnesių nemokamo interneto. Tada viskas atrodytų taip:

panaikinami visi stažai ir avansai, o už lojaluma Parabolė atsidėkoja nemokamu internetu. Štai ir viskas. O abonentinis tegu lieka toks pat.
na matot sakem kad prireiks ir patalu ,uz 3m stazo koki pusmeti nemokamo ineto . pora simtu litu - .kas tie 5 litai ,duokit pora simtu .as tai taip supratau ,na ka jau as tiek tesuprantu . o Steponas sako kad pinigai jam ir svarbiausis dalyks . pirma kart matau kad biznio sefas diskutuotu su klientais ar jie nesupyks jei kaina siek tiek padides . tada p.Steponai as savo pageidavimus kiek man nemokamo ineto parasysiu i PM .
na nesupykit kolegos as kartais ir taip megstu pajuokauti ,o kaip kas norit taip ir supraskit ta mano jumora .
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

žmogau, juk aš nenurodžiau kiek tiksliai laiko turėtų būti tas nemokamas internetas už stažą. Tai kur čia matai patalus?
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:pirma kart matau kad biznio sefas diskutuotu su klientais ar jie nesupyks jei kaina siek tiek padides
Šito forumo praktika man parodė, kad visgi čia kalbantis klientai pradeda žiūrėti ir iš mano varpinės. Ir tada jie tampa nebe klientais, o mano patarėjais. O turėti tokį patarėją yra labai geras dalykas, nes kas geriau už jį žino kas jam tiks, o kas ne :?
Pasižiūrėkit į tema kada planų reformą aptarinėjom. Visko ten buvo, bet galu gale planai buvo sudaryti nauji, o neliko po senovei. Nors ar tai naudos davė sunku pasakyti, bet abonentų prieaugis ir pajamos pastoviai didėjo ir didėja iki šiol. Skeptikai sakytų, kad tas pats būtų jeigu ir nieko nebūčiau tada keitęs. Kas dabar teisus - kaip sužinoti :?:
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

siaip stepas.b protinga ideja ishgeneravo. kad prabuvus kazkuri tai laika uz staza galima pasirinkti viena menesi didesnio greicio. kadangi klientai pasijunge ne vienu metu tai visi to greicio tuo paciu metu nepaprasys. o viena menesi per metus teikti naktinio plano greiti gal ir nebutu ir technishkai ir finansishkai sudetinga. tik belieka sugalvoti kaip protingai tia klientui pateikti kaip uz privaluma. nes dabar bent jau as nesigaudau tuose planuose. o atejusiam ish gatves ir visai painu gali buti... todel ir sakiau kad kup primytiviau tuo geriau. bet ideja realizuojama jeigu labai jau akciju norimasi :)
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

tai visvien turetumet numanyt tu pajamu didejimo priezasti .pagr.priezasti.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:siaip stepas.b protinga ideja ishgeneravo. kad prabuvus kazkuri tai laika uz staza galima pasirinkti viena menesi didesnio greicio. kadangi klientai pasijunge ne vienu metu tai visi to greicio tuo paciu metu nepaprasys. o viena menesi per metus teikti naktinio plano greiti gal ir nebutu ir technishkai ir finansishkai sudetinga. tik belieka sugalvoti kaip protingai tia klientui pateikti kaip uz privaluma. nes dabar bent jau as nesigaudau tuose planuose. o atejusiam ish gatves ir visai painu gali buti... todel ir sakiau kad kup primytiviau tuo geriau. bet ideja realizuojama jeigu labai jau akciju norimasi :)
Įdėja įvykdoma pavyzdžiui skirti abonentui viena pakopa geresnį planą ar tai mėnesiui ar tai keliem, o gal ir specialų labai gerą planą padaryti. Reikia pagalvoti - čia gal ir sudomintu žmones, nors vargu ar dauguma tai supras, nes daugumai tai nesvarbu.
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

steponas wrote: Pasižiūrėkit į tema kada planų reformą aptarinėjom. Visko ten buvo, bet galu gale planai buvo sudaryti nauji, o neliko po senovei. Nors ar tai naudos davė sunku pasakyti,
na man tai padidejo greitis ir as tuom esu patenkintas . o kaina mano yra paties nustatyta kad as mokesiu 40 litu koks ten greitis pagal ja bebutu .as nutares skirt internetui 40 lt.
P.S. spalio men man stazas 3 m.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Kažin ar viskas jau taip sudėtinga:

Spartieji planai turi visi vienodą greitį. Tereikia sukurti papildomą extraordinarinį planą (naktinis sparčiųjų greitis visą parą) ir paduoti stažą turintiems abonentams. Keblumų gali kilti tik Mėgėjams: kiekvienam planui tektų kurti po antrininką....

Bet norint viskas yra įmanoma.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote:
yabadabadu wrote:siaip stepas.b protinga ideja ishgeneravo. kad prabuvus kazkuri tai laika uz staza galima pasirinkti viena menesi didesnio greicio. kadangi klientai pasijunge ne vienu metu tai visi to greicio tuo paciu metu nepaprasys. o viena menesi per metus teikti naktinio plano greiti gal ir nebutu ir technishkai ir finansishkai sudetinga. tik belieka sugalvoti kaip protingai tia klientui pateikti kaip uz privaluma. nes dabar bent jau as nesigaudau tuose planuose. o atejusiam ish gatves ir visai painu gali buti... todel ir sakiau kad kup primytiviau tuo geriau. bet ideja realizuojama jeigu labai jau akciju norimasi :)
Įdėja įvykdoma pavyzdžiui skirti abonentui viena pakopa geresnį planą ar tai mėnesiui ar tai keliem, o gal ir specialų labai gerą planą padaryti. Reikia pagalvoti - čia gal ir sudomintu žmones, nors vargu ar dauguma tai supras, nes daugumai tai nesvarbu.
Kodėl nesudomintų? Juk pvz. Bitė irgi savo klientus skirsto į auksinius ir sidabrinius, duodama jiems specialius planus. Ir kiek žinau, klientai tolerantiškai į tai žiūri... Manau, kad klausimą jau esmingai išsprendėme:

panaikinami stažai ir avansai ir įvedami keli spec.planai. kam blogai - yra toks KL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:tai visvien turetumet numanyt tu pajamu didejimo priezasti .pagr.priezasti.
Pagrindinė priežastis matomai yra tai, kad vis daugiau žmonių supranta, kad jiems reikia interneto ir nori jį turėti. O kad perka iš mūsų matyt lemia tai, kad jie senai naudojasi mūsų kabeline, gerai mus žino ir žino ko iš mūsų galima tikėtis. Kaip dirba mūsų KTV servisas visi su tuo yra susidūrę - netgi televizoriaus distancinio valdymo knopkę "Autopaieška" patys negali nuspausti - mūsų meistrą kviečia. Ką kalbėti apie nutrauktus, traukiojant baldus ar gyvūnų nugraužtus, kabelius. Visada skambina mums ir mesitras kelių valandų bėgyje viską sutvarko. O kaip kitur yra :?: Pavyzdžiui TEO. Žmonos puseserei Kaune sugedo DSL'as, tai kai paskambino, tai jie gal už kokios savaitės perskambinti teikėsi. Atvažiavo dar už kelių dienų, apžiūrėjo, surašė kažkokį aktą ir išvažiavo pasakę, kad reikia pirkti naują modemą. Pasižiūri akte prie jų parašo ir nemaža suma už vizitą išrašyta atseit klaidingas iškvietimas buvo. Po tokio "taisymo" aišku davė fugą iš jų.

Bet kas traukia žmones pas mus aš tik spėju, bet garantuotai nežinau.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

p.Steponui: nieko spėlioti nebereikia: pats kątik tiksliai įvardinot :lol:
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

stepas.b wrote: panaikinami stažai ir avansai ir įvedami keli spec.planai. kam blogai - yra toks KL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vot pagaliau prabilo tas tonas panasus i Baltarus prezident . hm...
kaip tu reaguotum jei Steponas pasakytu kam nepatinka mano dabartiniai planai -yra KL ?
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

ma44 wrote:
stepas.b wrote: panaikinami stažai ir avansai ir įvedami keli spec.planai. kam blogai - yra toks KL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vot pagaliau prabilo tas tonas panasus i Baltarus prezident . hm...
kaip tu reaguotum jei Steponas pasakytu kam nepatinka mano dabartiniai planai -yra KL ?
dievinu autoritarizmą. liaudis visada bus palaida avelių banda, o pliuralizmas duoda dar didesnį pakrikimą...

O jei rimčiau, tai spec. planai mano galva ir yra vienintelė naudinga ir patraukli išeitis. O kaip, kiek ir kam ko duoti - manau, kad nors ir apsiriedami, bet susitarsim :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:kam blogai - yra toks KL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šitas dalykas tikrai gerai tinka "pompų" atžvilgių - ko mažiau pas mus "pompų", tuo mums visiems lengviau kvėpuoti ir tuo blogiau oponentams :)
Žinant kiek tokius "pompuotojus" kainuoja išlaikyti ... :lol: :lol: :lol:
Aišku jie visgi yra vartotojų flagmanas ir daugiausiai aplink save kalbų skleidžia savo aplinką veikdami. Bet man dabar Telšiuose, kol nėra optikos, aktualiau yra išlaikyti esamas pzicijas, o jau apie prieauglį reikia galvoti akcentuojant kitus dalykus, bet ne greitį.
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

butu idomiau tokiom temom koki audio konferencija surengt ir mandagesni butumem ir "protingiau" kalbetumem .
Post Reply