Trumpai ir aiškiai – tai senieji kabelinio interneto planai pasikeitė automatiškai?
Jei anksčiau su savo I-4 galėjau nemokamai parsisiųst 2000 MB, tai dabar "pavirtau" į SPARTUSIS-2 ir, įskaitant 2 m. stažą, galiu parsisiųst 6000MB? Ir jokios anketos nerekia užpildyt? Ar teisingai supratau?
Ir iš kur visa tai būčiau turėjusi sužinot, jei šio forumo nebūčiau skaičiusi? Jokių pranešimų paštu negaunu , nes moku avansu ir neviršiju...
Ras wrote:Jei anksčiau su savo I-4 galėjau nemokamai parsisiųst 2000 MB, tai dabar "pavirtau" į SPARTUSIS-2 ir, įskaitant 2 m. stažą, galiu parsisiųst 6000MB? Ir jokios anketos nerekia užpildyt? Ar teisingai supratau?
Ir iš kur visa tai būčiau turėjusi sužinot, jei šio forumo nebūčiau skaičiusi? Jokių pranešimų paštu negaunu , nes moku avansu ir neviršiju...
nice wrote:steponai as noriu paklaus dabar vidury menesio galiu i ribota plana pasikeist ar negalima dar? su kasininke susiskambinsiu ir pakeistu
p.s
Viduryje mėnesio sunku pakeisti dėl apsakaitos. Jeigu keisi teks sumokėti iki keitimo dienos už turimą planą, o jau pakeitus mokėti už naują planą. Planus kol kas keičia mėnesio 1-mą dieną rankiniu būdų, todėl kai daugėja darbo niekas man ačiū nesako
Su tokiais tempais nesitikiu. Dar nežinau kaip reikės sutikrinti rankomis, nes dabar keičiantis stažui, keičiasi ir planas. Pavyzdžiui pagal stažą tas pats Spartusis 1 yra Spartusis 1.0,1.1 ir 1.3. Jei nepadarys - užsiknisim.
bet gi daroma bus pagal paraiskas .patenkino paraiska ir padejo "varnele" kad padaryta ,neisivaizduoju ka cia galima supainiot .
ne tokius dalykus man yra teke painiot ir nesupainiodavau .na tiek to ,matomai cia kiti dalykai yra .
bet noretusi kad savaitgaliais ,kai nera "meistru rankomis painiojanciu greicius" inetas taip neslubuotu .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
ma43 wrote:bet noretusi kad savaitgaliais ,kai nera "meistru rankomis painiojanciu greicius" inetas taip neslubuotu .
Taip - Plungėje savaitgalais meistrų nėra, nes Plungėje tvaroksi vienas Leonas
Bet iš Plungės skundų beveik ir nėra
O Telšiuose yra du meistrai, kurie dirba pamainomis, tame tarpe ir savaitgalias. Kitas dalykas, kad aš neturiu tiek laiko, kad juos pastoviai kontroliuoti ir kaip yra iš tikrūjų aš tik įsivaizduoju