Dėl Antipiratinės veiklos asociacijos

Moderators: Leonas, steponas

Kada išjungti FTP?

Pasirašyti sutartį su "Antipiratinės veiklos asociacija" ir atėjus numatytai datai išjungti FTP
4
13%
Nepasirašyti jokios sutarties ir laukti kol bus kas nors Lietuvoje už tai nubaustas teismo ir tik tada išjungti FTP
21
66%
Nieko nelaukti ir ištrinti iš FTP viską jau dabar, nes tas pirmas nubaustasis teismo gali būti mūsų įmonė ir mūsų abonentai
7
22%

Total votes: 32

natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Jei kiekvieną mėnesį į ftp bent po tiek filmų įdėtų, tai skųstis negalėtų labai. Aišku, kokybės visad noris geresnės, bet DVDrip'ai mane visiškai tenkina, DVDscreen'ai irgi, kartais ir SuperTS užtenka. Su programom skyreliu, tai nieko gero, bet jei ko reikia, tai bandai iš kitur.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

parsisiunciau kakoke programa tipo greitina ftp iki siol siunte 256kb/s vidutiniskai dabar po1mb/s varo tai jau man reikalas pagerejo zymei tik va yra problema mego greiciu siuncia tik filmus nes pvz games bandziau siust raso kad is manes tik du useri tegali siustis tai tik po du failus is karto levai padarykit kad daugiau failu is kart eitu siust ir dar labiau reikalas pageres o del ftp isvis nesuprantu kaip puslapi i savo ftp talpint as tai moku uz hostinga kelis litus ir bedos nematau :D :D :D :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nepyk už pastebėjimą, bet sudėk nors skyrybos ženklus, jei jau lietuvišku alfabetu nerašai, nes žiauriai sunku skaityt tokį sakinį. ;)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

vistek supratai ka norejau sakyt :?
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

nice wrote:vistek supratai ka norejau sakyt :?
Taip. Įdomu koks programos pavadinimas, kuri pasak tavęs greitina siuntimą iš FTP?
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

get right
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

Neziniukas wrote:Bet tokiems filmams ir specialu telika reik turet arba monitoriu, nes kitaip tai ta kokybe yra beprasme...
Na taip :) Kad per tv paleist dar ir pavargt reiktų.. man kokybė kuo puikiausiai ant 19 monitoriaus jaučiasi ;]
I`m back, baby! ~Bender Rodríguez.
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

na mano nuomone (cia tik mano nuomone) nera ko tuom klausimu ir diskutuot .ne mes atsakysim uz serverius o savininkai ,tai jiems ir spresti kaip elgtis . kokie cia mes patarejai , kazkas nori paimt pinigo uz bet ka ,net ir uz Stalina . cia viskas nauja ir kas bus geriau pakaustytas istatymuose tas ir laimes . (arba istatymu spragose) .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

balsuojant nemanau kad kuris vartotojas pasirasytu atsisakyti ftp nebent mum greiti pakeltu interneto :)))) kelis kart tada jau tikrai ftp nelabai reikia
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ma43 sakai nemum sprest kaip tik tai mum sprest jug parabolei atlyginimai is dangaus nenukrenta mes jiem mokam tai manau nuo musu viskas priklauso 8O
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

nice wrote:ma43 sakai nemum sprest kaip tik tai mum sprest jug parabolei atlyginimai is dangaus nenukrenta mes jiem mokam tai manau nuo musu viskas priklauso 8O
nebent jei tamsta sumokesi baudas .
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

tqai ir sakiau kad greiciai per nelyg zmei (UP) kad kas mesti filmus ar dar ka didesnio nes vargs keleta ar net keliolika valandu.... o del hostyo o kodel gi ne? kam moket jei galetum xaliava gaut ir nebutu duomenu srauto limito ar kazkas tokio....
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

:D nu jus prikolai esat atsakau as mokesiu baudas?? uzsisakiau interneta ant sutarties parasyta kad yra ftp ir nieko nezinau ne mano bedos parabole lai moka tas baudas bankrutuos pereisim i kitia tirkeja nematau problemu...
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

nice o tu tikras mazvaikis.... tu nepagalvoju o kur tu nubegsi? i anderneta kur intiko daznai nera ir virusai locale plaukioja, i teo kur dar baisiau o dar gal ka siulo? pagalvojok logiskai o ne kas man rupi man gerai ir taip o kas veliau tai **.... galvok ir apie tai kad jei mokes bauda tai teks daug ko atsisakyt ar net bankrotas, ko matyt tu vienas ir tenori, del manes ftp tegul daro i hosta, man butu asmeniskai duag geriau nei ftp nes taip taip juo normaliai nepasinaudosi....
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

FTP kaipo tokio niekas nepanaikins, tik jo talpa bus koks 20 GB ir po jo vidurius kasdien knaisiosis autoriniai. Žodžiu bus toks kaip dabar yra kitų didesnių firmų - jame nieko gero nebus.
Likusią vietą HDD bus galima panaudoti hostingui ar dar kam.
UAB "Parabolė" direktorius
Post Reply