Jei kiekvieną mėnesį į ftp bent po tiek filmų įdėtų, tai skųstis negalėtų labai. Aišku, kokybės visad noris geresnės, bet DVDrip'ai mane visiškai tenkina, DVDscreen'ai irgi, kartais ir SuperTS užtenka. Su programom skyreliu, tai nieko gero, bet jei ko reikia, tai bandai iš kitur.
parsisiunciau kakoke programa tipo greitina ftp iki siol siunte 256kb/s vidutiniskai dabar po1mb/s varo tai jau man reikalas pagerejo zymei tik va yra problema mego greiciu siuncia tik filmus nes pvz games bandziau siust raso kad is manes tik du useri tegali siustis tai tik po du failus is karto levai padarykit kad daugiau failu is kart eitu siust ir dar labiau reikalas pageres o del ftp isvis nesuprantu kaip puslapi i savo ftp talpint as tai moku uz hostinga kelis litus ir bedos nematau
na mano nuomone (cia tik mano nuomone) nera ko tuom klausimu ir diskutuot .ne mes atsakysim uz serverius o savininkai ,tai jiems ir spresti kaip elgtis . kokie cia mes patarejai , kazkas nori paimt pinigo uz bet ka ,net ir uz Stalina . cia viskas nauja ir kas bus geriau pakaustytas istatymuose tas ir laimes . (arba istatymu spragose) .
balsuojant nemanau kad kuris vartotojas pasirasytu atsisakyti ftp nebent mum greiti pakeltu interneto ))) kelis kart tada jau tikrai ftp nelabai reikia
nice wrote:ma43 sakai nemum sprest kaip tik tai mum sprest jug parabolei atlyginimai is dangaus nenukrenta mes jiem mokam tai manau nuo musu viskas priklauso
tqai ir sakiau kad greiciai per nelyg zmei (UP) kad kas mesti filmus ar dar ka didesnio nes vargs keleta ar net keliolika valandu.... o del hostyo o kodel gi ne? kam moket jei galetum xaliava gaut ir nebutu duomenu srauto limito ar kazkas tokio....
nu jus prikolai esat atsakau as mokesiu baudas?? uzsisakiau interneta ant sutarties parasyta kad yra ftp ir nieko nezinau ne mano bedos parabole lai moka tas baudas bankrutuos pereisim i kitia tirkeja nematau problemu...
nice o tu tikras mazvaikis.... tu nepagalvoju o kur tu nubegsi? i anderneta kur intiko daznai nera ir virusai locale plaukioja, i teo kur dar baisiau o dar gal ka siulo? pagalvojok logiskai o ne kas man rupi man gerai ir taip o kas veliau tai **.... galvok ir apie tai kad jei mokes bauda tai teks daug ko atsisakyt ar net bankrotas, ko matyt tu vienas ir tenori, del manes ftp tegul daro i hosta, man butu asmeniskai duag geriau nei ftp nes taip taip juo normaliai nepasinaudosi....
FTP kaipo tokio niekas nepanaikins, tik jo talpa bus koks 20 GB ir po jo vidurius kasdien knaisiosis autoriniai. Žodžiu bus toks kaip dabar yra kitų didesnių firmų - jame nieko gero nebus.
Likusią vietą HDD bus galima panaudoti hostingui ar dar kam.