Geros naujienos mieli biciuliai !! http://www.fortakas.net >> aprepties zona galit pasizeti, savo lesomis galit iki saves dasiplesti. Kam netenkina yra takas id cyti )Bye bye miss parabole !!! Dekui uz nemalonias akimirkas drauge praleistas !!
Sony as irgi losiu d2 ir nenustebsiu jeigu tu losi monsterio serve Nes man irgi visiskai tas pats darosi Lagas 3000ms .. poksht wel 40ms... paloshi paloshi.. poksht wel 3000 ir kiekwienas toks pershokimas kas 20 - 30 sec :/ Sony pasakyk sawo acc jej te zajdi.. ka gal ishmastysim ;]
chia jums paranoja tik, linkas kuri |5zU1RaW| dave praejo visai be timeoutu, laikiau ilgai norejau counter printscreen padaryt, bet ko tias patingejau dar det i ftp, etc.
o del pachio pingo, ash atejau i parabole del geresnio pingo kuri ji teikia, nei mano ex provideris ir iki shiol nesiskundzhiu, va tik greitis lievokas...
zhukaSS wrote:chia jums paranoja tik, linkas kuri |5zU1RaW| dave praejo visai be timeoutu, laikiau ilgai norejau counter printscreen padaryt, bet ko tias patingejau dar det i ftp, etc.
o del pachio pingo, ash atejau i parabole del geresnio pingo kuri ji teikia, nei mano ex provideris ir iki shiol nesiskundzhiu, va tik greitis lievokas...
Ta diena butent tuo momentu taip ir buvo, gal as kabelio is tinkleskes netraukysiu kas 10s?
Lizard wrote:Sony as irgi losiu d2 ir nenustebsiu jeigu tu losi monsterio serve Nes man irgi visiskai tas pats darosi Lagas 3000ms .. poksht wel 40ms... paloshi paloshi.. poksht wel 3000 ir kiekwienas toks pershokimas kas 20 - 30 sec :/ Sony pasakyk sawo acc jej te zajdi.. ka gal ishmastysim ;]
Na taip man taip buvo paskui atsibodo istryniau as ta d2 nes ten nepasileido harde vietos truko o dbr normalaus d2 nerandu ir taip losiau as monster serve vienintelis normalus servas su 1.10 ir dar pazystamu turiu :P1 aprenge kitas patarimu mestelejo gerai buvo... lizard o jei gali imesk dabartini d2 i ftp nes man dbr su patch neina nu zodziu
PS : man kazkas su ftp kad neileidzia vel parabole ?