KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

martinuxxx wrote:Tai va o aš už 50 lt gaunu 3x daugiau nei tu naktį tai 8x 8)
Tai valio, pvz man namie pilnai uztenka to, studijoi stovi 100mbps, o kaune Image

prie kurio dabar sedziu, ir kas is to? :D
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:Juokdary tu taigi užsidėk kokius 300 kB/s limitą ir naudokis :lol:

Šiaip tam hardui 7-nti metai ėjo :)
siaip amzius nelabai svarbu. aisku su amzium jie dar labiau pazeidziami bet esme kad su tokiu greiciu kaip dabar turi ir aktyviai dalyvaujant p2p veikloj i HDD reiketu investuoti nenorint prarasti duomenu. jeigu duomenys nesvarbu tai tiesiog nekreipti demesio ir keisti juos pagal garantini. bet su tokiu apkrovimu tie visi uz kelis simtus lt kieti diskai mirs kaip muses ;)
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai,aišku kad duomenys nesvarbūs,nes svarbūs laikomi kitam HDD ir jis nedrožiamas.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

N3xt wrote:
Tai valio, pvz man namie pilnai uztenka to, studijoi stovi 100mbps, o kaune Image

prie kurio dabar sedziu, ir kas is to? :D
Nu jeigu tavo poreikiams pakanka parabolės interneto tai gerai,man nepakanka todėl išėjau ten kur duoda geresnes sąlygas.

Kas dėl HDD tai atgaivinau FULL formatą padaręs formatavo ~40 min. bet atgaivino,žiūrėsim kiek ilgam 8)
Image
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Na pagyvensim pamatysim kaip cia bus :] As matau jog kitiems kyla bedos su parabole tai gal jie tuo ir nepatenkinti, siaip man internetas veikia be priekaistu, ka zada ta ir turiu todel ir nematau tikslo cia pult kitur. kur tas kl dabar mano nuomone darosi sau reklama, daugiau tokiu pompu ir jis tuos greicius apkarpys bei prasides manau ir nesamones :] Na pagyvensim ir pamatysim ;]
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nelabai jis ką darys kadangi TEO vedžioja optiką,o pas tokį gigantą perėjus jam giliai ** ar 5 TB daugiau ar mažiau,taigi konkurecija yra.

Vis dėl to HDD ir toliau nedirba kaip priklauso,montuosiu lauk tuoj :lol:

Pasirodo numirė ne tas Seagate kuris 7-ntus metus dirba o WD kuriam tik 3-4 metai...
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

bet koks vincas is keliu simtu lt kainos kategorijos mirs esant tokiems apkrovimams. jie tam nepritaikyti. netgi ne kekvienas serveriams skirtas hdd gali atlaikyti apkrovimus kuriuos generuoja paprasciausia p2p programa esant labai greitam internetui ;) todel protingiausia iseitis kuria matau butu raidas ir daug daug ram. na ir ausinimas viso sito gerio.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Arba yra ir kita išeitis keisti pagal garantinį :lol:
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

O tu primeti toki dalyka kad tokus greicius gauna kolkas vieneta? nes visi senieji abonentai andernete ir tebesedi su savo senais planais kuriuos tieke andernetas.... Kai jiem atsuks kraniuku netik nebeliks tokiu kosmosu bet ir prasides trigdziai :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

siaip nemazai kas isvis kaip senais blogais laikais po pusdieni be interneto sedi. cia uzkampiuose visokiuose. todel man irgi keista skaityti kad keletas laiminguju skraido kosmose bet tik buve paraboles klientai. kitus kuriuos pazystu bega lauk is anderneto/kl i parabole kadangi nebeapsikencia tuo kas darosi :/
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nitro aš apie tai pagalvojau,todėl ėmiau planą kad nebūtų jokių iki ir pns yra parašyta 15360 na ir juos tikiuosi gauti,kai buvo dingęs internetas prisistatė greit jie ir kolkas nusiskundimų neturiu,tik galiu pagirti KL.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nežinau kiek ilgai bet dabar dieną naktį tiek upload tiek download 100 Mbps... kartais ir 11 MB/s eina :lol: Turbut geriau nebeįmanoma,bet ir nereikia,tiesiog mėgaujuos 8)
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Yabadabadu ką galėtum patarti?Paskutiniu metu virš 3 MB/s jau overloadinasi hardai,yra kokių nors normalesnių kuriem 10 MB/s nebaisūs ?
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Raptoriai. ar jei reik dar geresniu Raptoriai II (nepamenu kaip vadians tikslei) aisku kaia bus atitinkama. bet kokybe kompensuoja tai.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nu jo 600 lt už 150 GB gal tiek to :lol:
Image
Post Reply