martinuxxx wrote:Juokdary tu taigi užsidėk kokius 300 kB/s limitą ir naudokis
Šiaip tam hardui 7-nti metai ėjo
siaip amzius nelabai svarbu. aisku su amzium jie dar labiau pazeidziami bet esme kad su tokiu greiciu kaip dabar turi ir aktyviai dalyvaujant p2p veikloj i HDD reiketu investuoti nenorint prarasti duomenu. jeigu duomenys nesvarbu tai tiesiog nekreipti demesio ir keisti juos pagal garantini. bet su tokiu apkrovimu tie visi uz kelis simtus lt kieti diskai mirs kaip muses
Na pagyvensim pamatysim kaip cia bus :] As matau jog kitiems kyla bedos su parabole tai gal jie tuo ir nepatenkinti, siaip man internetas veikia be priekaistu, ka zada ta ir turiu todel ir nematau tikslo cia pult kitur. kur tas kl dabar mano nuomone darosi sau reklama, daugiau tokiu pompu ir jis tuos greicius apkarpys bei prasides manau ir nesamones :] Na pagyvensim ir pamatysim ;]
bet koks vincas is keliu simtu lt kainos kategorijos mirs esant tokiems apkrovimams. jie tam nepritaikyti. netgi ne kekvienas serveriams skirtas hdd gali atlaikyti apkrovimus kuriuos generuoja paprasciausia p2p programa esant labai greitam internetui todel protingiausia iseitis kuria matau butu raidas ir daug daug ram. na ir ausinimas viso sito gerio.
martinuxxx wrote:Tai va o aš už 50 lt gaunu 3x daugiau nei tu naktį tai 8x
O tu primeti toki dalyka kad tokus greicius gauna kolkas vieneta? nes visi senieji abonentai andernete ir tebesedi su savo senais planais kuriuos tieke andernetas.... Kai jiem atsuks kraniuku netik nebeliks tokiu kosmosu bet ir prasides trigdziai
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
siaip nemazai kas isvis kaip senais blogais laikais po pusdieni be interneto sedi. cia uzkampiuose visokiuose. todel man irgi keista skaityti kad keletas laiminguju skraido kosmose bet tik buve paraboles klientai. kitus kuriuos pazystu bega lauk is anderneto/kl i parabole kadangi nebeapsikencia tuo kas darosi :/
Nitro aš apie tai pagalvojau,todėl ėmiau planą kad nebūtų jokių iki ir pns yra parašyta 15360 na ir juos tikiuosi gauti,kai buvo dingęs internetas prisistatė greit jie ir kolkas nusiskundimų neturiu,tik galiu pagirti KL.
Nežinau kiek ilgai bet dabar dieną naktį tiek upload tiek download 100 Mbps... kartais ir 11 MB/s eina Turbut geriau nebeįmanoma,bet ir nereikia,tiesiog mėgaujuos