Paskutines naujienos
Čia apie WMC? jei tokio užsimanysi - pasiaiškink Bitės salone - yra daugiau niuansų, nei WEB'e parašyta.ma44 wrote: kazkodel as tokio nerandu .pirmus metus moki 40 antrus 80 ,vidutinis 60 plius 10 lt modemo nuoma viso 70 lt men .
O kalbant apie KL, nesuprantu vieno: tai kokios sumos metamos į neaiškią ateitį? Kada tai gali atsipirkti, jei išvis tai įmanoma............ Čia p.Steponas skundžiasi, kad už elektrą vien Plungėje 5 000 lt yra daug, tai kokie pinigai reikalingi klientams vaišinti nemokamu (beveik) internetu ir televizija? O gal ir geriau nežinoti visų tų plonybių.............
Truputį netaip sukonfiguravau sakinį aną, ty nedarašiau. Turėjau galvoj:stepas.b wrote:Nežinau, nežinau, ponas Mechanike, kur baigiasi konkurencija ir prasideda maldos..............Mehanikas wrote:įdomu kas čia ką labiau konkuruoja, po tokių KL maldavimų
įdomu kas čia kam labiau trukdo sąžiningai konkuruoti, po tokių KL maldavimų
Mehanikas wrote:Turėjau galvoj: įdomu kas čia kam labiau trukdo sąžiningai konkuruoti, po tokių KL maldavimų
Tai, kad dabar visi maldauja. Prieš kelias dienas liaudį šukavo Tele2 emisarai, siūlydami MINI planą už 4 lt/mėn ir dievagojosi, kad viskas bus neterminuota, panorėję bet kada galėsit viską nutraukt. Ir dažnai norisi bėgti kur nors į vienkiemį kai tokių agentų apsilanko du ar trys per dieną - nes taip atbunki nuo įkyrumo, kad žiūri kvailai akis išvertęs ir nieko nebesupranti kas tau sakoma. Juk rinka paslaugomis seniai yra perpildyta kelis kartus daugiau negu realiai to reikia.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kiek supranut tai per ta langa nafta sunkiasi. ta prasme kad pacios naftos jau nebepavogsi o uzsiimti kazkuo norsi tai va ir daro zmones su neribotom galimybem man jeiug viskas uz 20lt pasiulytu as tikrai susigundyciau jeigu nera jokiu terminu. ks tas 20lt - nepatiks iseisi gi. tap rasme tureciau ir paraboels ir KL internetus iskartstepas.b wrote:O kalbant apie KL, nesuprantu vieno: tai kokios sumos metamos į neaiškią ateitį? Kada tai gali atsipirkti, jei išvis tai įmanoma............ Čia p.Steponas skundžiasi, kad už elektrą vien Plungėje 5 000 lt yra daug, tai kokie pinigai reikalingi klientams vaišinti nemokamu (beveik) internetu ir televizija? O gal ir geriau nežinoti visų tų plonybių.............
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Gal bus kam įdomu sužinoti kokią kainų politiką taiko Lietuvoje ruseliai.
Šiais metais baigiasi sutartys dėl rusiškų kanalų "PTP Planeta" ir "1 Baltijskij kanal" transliavimo ir per LKTA susirinkimą buvo pateiktas rusų "Ценовое предложение - Литва 2009", kuris yra tikrai "cenovoje", nes praeitose derybose buvo susitarta, kad ateityje kaina mažės
Dabar ruseliai ne tik, kad nesumažino kainos, bet pakeitė ir savo įgaliotą atstovą, kuris į lentelę įrašė dvigubas sumas ir dar pakeitė valiutą iš dolerių į Eurus
Ne gana to, po vieną programą jau negali transliuoti, o turi būtinai imti 7 programas (pirmos 7 paryškintos)
Štai jums ir atpigimas
Kaip bus toliau, kai abonentinio mokesčio didinti jau neišeina, o už programų transliavimą mokesčiai ryškiai auga, jau prognozuoti sunku.
Gal tik paxierinti juos ir viskas, nes žiūrovų kontingentas ryškiai keičias ne ruselių naudai. Jeigu anksčiau kas vakarą buvo žiūrimos šios programos (ir aš tame tarpe taip dariau), tai dabar jau nežinau nei vieno pažįstamo, kuriam jos būtų aktualios.
Be to paaugęs jaunimas rusiškai nesupranta, o senieji žiūrovai baigia nusenti ir jiems užtenka muilo operų, kurias transliuoja lietuviški kanalai.
Kaip jūs galvojate kaip čia reikėtų elgtis, kad nesukelti didelių bangų ir nesididinti išlaidų už programų transliavimą
Pasižiūrėkit šį rusų pasiūlymą ir paskaičiuokit kiek vien rusai nori gauti už savo šlamštą, o kur dar kiti, tokie kaip Eurosport, kurių kainos kasmet auga apie 30%
Taip, kad vargu ar galima duoti žiūrėti dykai KTV kaip priedą prie interneto
Šiais metais baigiasi sutartys dėl rusiškų kanalų "PTP Planeta" ir "1 Baltijskij kanal" transliavimo ir per LKTA susirinkimą buvo pateiktas rusų "Ценовое предложение - Литва 2009", kuris yra tikrai "cenovoje", nes praeitose derybose buvo susitarta, kad ateityje kaina mažės
Dabar ruseliai ne tik, kad nesumažino kainos, bet pakeitė ir savo įgaliotą atstovą, kuris į lentelę įrašė dvigubas sumas ir dar pakeitė valiutą iš dolerių į Eurus
Ne gana to, po vieną programą jau negali transliuoti, o turi būtinai imti 7 programas (pirmos 7 paryškintos)
Štai jums ir atpigimas
Kaip bus toliau, kai abonentinio mokesčio didinti jau neišeina, o už programų transliavimą mokesčiai ryškiai auga, jau prognozuoti sunku.
Gal tik paxierinti juos ir viskas, nes žiūrovų kontingentas ryškiai keičias ne ruselių naudai. Jeigu anksčiau kas vakarą buvo žiūrimos šios programos (ir aš tame tarpe taip dariau), tai dabar jau nežinau nei vieno pažįstamo, kuriam jos būtų aktualios.
Be to paaugęs jaunimas rusiškai nesupranta, o senieji žiūrovai baigia nusenti ir jiems užtenka muilo operų, kurias transliuoja lietuviški kanalai.
Kaip jūs galvojate kaip čia reikėtų elgtis, kad nesukelti didelių bangų ir nesididinti išlaidų už programų transliavimą
Pasižiūrėkit šį rusų pasiūlymą ir paskaičiuokit kiek vien rusai nori gauti už savo šlamštą, o kur dar kiti, tokie kaip Eurosport, kurių kainos kasmet auga apie 30%
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
man, na gal dar keliem forumo lankytojams, Jusu seimai ir galbut dar keliems asmenims sie paaiskinimai idomus. likusiemsgi idomus tik tia ka jie gali gauti. dauguma Jusu klientu ir i Palanga turbut nuvaziuoti nelabai isgalessekanciais metais o Jus visgi Meksikoj atostogavot. taip kad dauguma neziures kas Jums iseina ar neisheina o eis ir nauduosis tom paslaugom kas siulys palankiausiom salygom. na ir pats nueikit ir paziurekit ka siulo zebra siai dienai jau nekalbant apie KL. artimiausiu laiku be 1mbs uzsienio bus sunku privilioti klienta - netgi youtube jau paleido HD content video. tokiam norm ziureti reikia 1mbs. reiskia ne tai kad lietuvos kanala bet jau uzsienio kanal reikia kur kas labiau plesti. na ir kabeline jeigu duosti veltui interneto vartotojui pasirasiusiam terminuota sutarti tai manau tik islosit. nes kaip ti kvakar perziurejau kas rinkoj darosi ir parabol isbusiu tik tol kol optika daves iki mano namu. tada jeigu parabolj nebus dideliu pasikeitimu irgi iseisiu. zinot kaip sakoma - zuvis kur giliau zmogus kur silciau. jeigu uz daug maz tuos pacius pinigus kur moku dabar galiu tureti ir didesnisu itnerneto greicius ir dar skaitmenine TV tai klausimu nebeislieka kur eiti. ir cia as rasau su geriausiais ketinimais. ta prasme kad eiliniam klientui pasiteisinimai neidomus - jeigu kazkas paradavineja bulves 2 kartus pigiau tai netgi gimines nepirks is jusu brangesniu bulviu...steponas wrote:Taip, kad vargu ar galima duoti žiūrėti dykai KTV kaip priedą prie interneto
Aišku su eiliniais klientais čia taip ir nepakalbėsi, bet aš manau čia pasisakantys jau nėra visai eiliniai klientai. Nors jeigu ir nieko naudingo neišgirsiu, vis vien neparlošiu - juk mokėti man už naudojimosi forumu nereikiayabadabadu wrote:jeigu kazkas paradavineja bulves 2 kartus pigiau tai netgi gimines nepirks is jusu brangesniu bulviu...
O šiaip klientui aišku nerūpi kaip, iš kur ir po kiek. Ir tuo labiau nerūpi ar kas čia sąžiningai dirba, ar tik juodus pinigus plauna. Visi žinome kam tai turėtų rūpėti. Bet Lietuva ne Danija ar Švedija ir to dar greitai nenusimato. Pas mus dar "vsio zakonno" - išmušei mašinos langą, išėmei magą ir neši taksistui parduoti. Ir matyt nėra tokio taksisto kuris paklaustų: kodėl čia tamsta naktį tokius dalykus ir taip pigiai siūlai
Lieka vienintelis dalykas prieš tokių veikėjų skverbimasi - paslaugos stabilumas, servisas ir pastovus bendravimas su klientais. Ir matyt reikia kuo mažiau lįsti klientui į akis su visokiais savo pasiūlymais, gyrimaisis apie savo firmos pasiekimus mėtant visokius lapukus į pašto dėžutes ar apklijuojant laiptinių sienas ar duris. Nes kai man paskambina koks pizdukas ir kalba su manim kaip su senu pažįstamu, lygtais su juo kasdieną alų gertum ir siūlo visokiausius superinius dalykus, bandydamas visaip tave užkabinti ant meškerės, jau toks siutas ima, kad uj uj uj.
Nežinau ar aš tik vienas širstu pamatęs savo pašto dėžutę pilną visokių spalvotų šiukšlių, bet man nekyla rankos užsakinėti kažkokius tai lankstinukus ir prieš Kalėdas mėtyti juos žmonėms į paštą. Gal aš čia klystu ir reikia daryti taip, kaip didieji rinkos korifėjai daro
Bet visumoje negalvokit, kad čia aš ką noriu įkabėti būtinai pas mane pasilikti. Neįkalbinėjau pasilikti aš ir tų, kurie Kaune išėjo į Dokedą, neįkalbinėjau aš ir tų, kurie su pirma banga išėjo Telšiuose į KL, neįkalbinėsiu aš ir dabar. Kaip rodo praktika, dabar žmonės sprendimus daro patys - niekuo netiki ir kalbos niekam jau nieko nereiškia. Todėl lieka tik pagal išgales dirbti savo darbus ir tiek. Ką aš jau daug metų darau ir kaip matote dar kvėpuoju, nors, pagal pranašautojus, jau senai turėjau šiame versle šaukštą padėti.
O del tu lapuku jus pagalvokite, pvz kaledu proga toki gesta padaryt kaip pasveikint su kaledom ir padekot kad naudojates, aisku tas lapukas turi but spalvingas ir aki traukiantis kad priverstu perskaityt, o ne kaip kazkada buvo balto popieriaus laps
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- yabadabadu
- Aktyvus narys
p.Steponai o teo hebra irgi pinigus plauna? kada paskutini karta tikrinote ju pasiulymus? as vakar. neishsigaskit tu pasiulymu kur raso pirmus metus 0 moketi. gali pasirodyti kad paskui kelnias numaus bet istikruju ganetinai normalus pasiulymas kai paskaicuoji kiek kainuos internetas plius skaitmenine tv ateinanciams 2 metams. per 2 metus tu paslaugu kaina drastishkai nesikeis todel nematau problemso pasirasyti 2 metu sutarti. ir jeigu anksciau telsiuose optika net nesisviete tai dabar tulpiu gatvej jau galima pasijungti optika. greitu laiku ir kitur. zodziu yra kur lygiuotis
Ir aš taip galvoju, kad tėsiog turi būti garžus kalėdinis atvirukas ir tik sveikinimas ir padėka. O daugiau nieko - jokiu pasiųlymų ar priminimų ar tuo labiau optinis, xeroptinis ir greitesnis už mintįnitro wrote:O del tu lapuku jus pagalvokite, pvz kaledu proga toki gesta padaryt kaip pasveikint su kaledom ir padekot kad naudojates, aisku tas lapukas turi but spalvingas ir aki traukiantis kad priverstu perskaityt, o ne kaip kazkada buvo balto popieriaus laps
Mes seni Plungės ir Telšių gyventojai, kam reikia tas žino kur ateiti ir be botago ar meduolio
Velns žino kodėl visiems KTV operatoriams TEO taip nekliūva, kaip kad mažesni konkurentai - nieks į TEO perdaug rimtai nežiūri Ir aš matyt iš inercijos taip galvoju. Gal dėl jų elgesio tokio su klientais gaunasi, nes viskas sukoncentruota į naujo kliento prikalbinimą būti TEO klientu. O po įrengimo jau su jais niekas iš TEO bendrauti nenori. Matyt pasamdė kažkokią kontorą, kur nieko neišmanančios ir be jokių įgaliojimų moterėlės į skambučius atsakinėja ir būk sveikas. Gal su tokiu dideliu klientu kiekiu kitaip ir neišeina darytiyabadabadu wrote:zodziu yra kur lygiuotis
Aš namuose turiu TEO internetą kaip įmonė ir moku arti 300 Lt/mėn ir tai yra problemų kai kyla kokių tai klausimų, nors ir retai tas būna. Gal aš ir klystu, bet toks įspūdis susidaro pasikalbėjus su pažįstamais, kurie be TEO nieko negali turėti ir paskaičius kas kalbama omni.news.
Bet pasižiūrėjus ką jie daro, tai tikrai juokingai neatrodo, nors kai pasirodė DSL'as irgi galvojome kad bus šakės, bet apsitvarkėme, apsipratome ir važiuojame toliau - nemirėme
Last edited by steponas on Wed Nov 26, 2008 6:45 pm, edited 1 time in total.
Na, mano nuomone, meskit lauk tuos rusiškus kanalus, jei dar tokias kainas užsiprašė. Jei kainas tektų kelt visiems programų paketams, tai į gerą tikrai neįšeitų. Kaip pačiam mažojo programų paketo turėtojui tada jau labiau apsimokėtų nusipirkt paprastą anteną.steponas wrote: Be to paaugęs jaunimas rusiškai nesupranta, o senieji žiūrovai baigia nusenti ir jiems užtenka muilo operų, kurias transliuoja lietuviški kanalai.
Beje kiek procentų žmonių žiūri tokius kanalus: Tonis, France 24?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Manau nedaug, bet išjungus kurią tai programą visada bus nepatenkintų. Manau tai yra dėl senos inercijos, kad kuo daugiau programų būtų matyti, nežiūrint į tai ar jas žiūri, ar ne. Yra buvęs mano praktikoje atvejis, kada žmonės patys balsavimo būdu rimtai sprendė kurias programas žiūrėti, nes kiekviena programa buvo įvertinta pinigais ir nuo kieko priklausė kokį abonentinį mokestį reikės mokėti. O taip siuntinėti lapukus nėra prasmės - daugumoje bus jie išmesti į šiukšlių dėžę.M-artin wrote:Beje kiek procentų žmonių žiūri tokius kanalus: Tonis, France 24?
- yabadabadu
- Aktyvus narys
sutinku kad iskilus problemoms prisisaukti pagalbos is teo praktishkai neimanoma. bet reikalas tame kad netgi dsl pas ju ganetinai stabiliai dirba daugumoj man iznomu vietu. o esant optikai isvis nelabai isivaizduoju kokiu ten baisiu problemu galetu iskilti. ir aisku mieliau pasilikciau parabolej vien del to kad sulaukti pagalbos didesne tikimybe betviska yra ribos - jeigu uz ta pacia kaian gali gauti kur kas ivairesniu paslaugu tai galima ir surizikuoti. o nestbilumo atvejams as turiu atsarginiu varintu kuriu prireikia ir parabolej bunant. o sujungus miestus tu atsarginiu variantu bijau prireiks dar labiau
Kabeline - tai didelis slamstas kuri tik rodo daug kanalu bet nesulaukia daug ziurovu.
Mano manymu kabeline turetu rodyt tik pasaulyje garsiausius kanalus o ne visokius po truputi. Tada gal ja isijungt bus ir idomiau.
Didziausi pasaulio kanlai paradodo viska ka keltas mazuju vienu metu, tad klausymas man ikyla ar verta moket uz kanala kuris rodo tapati sch?
Kabelineje siuliciau palikt tik stambiausius kanalus, tarp ju kanalai kurie rodo filmus vien ar informuoja visuomine ir pan, mes lauk tuos tik renka trupinious is paskos.
Aisku Lietuvis liks lietuviu jis pakels skandala betkoki uz prarastus kanalus, nors tik netycia pulteliu beidamas pastebes jog jo nera, bet kazi ar tampaciam lietuviui nebutu imanoma parodyt jog geri kanalai yra geri kanalai, kad jam nereikia skaicio o kokybes? Kas surizikuos tas bus didvyris, bet nemanau jog tekejai gali imti ir taip skaudziai rizikuoti.
Mano manymu kabeline turetu rodyt tik pasaulyje garsiausius kanalus o ne visokius po truputi. Tada gal ja isijungt bus ir idomiau.
Didziausi pasaulio kanlai paradodo viska ka keltas mazuju vienu metu, tad klausymas man ikyla ar verta moket uz kanala kuris rodo tapati sch?
Kabelineje siuliciau palikt tik stambiausius kanalus, tarp ju kanalai kurie rodo filmus vien ar informuoja visuomine ir pan, mes lauk tuos tik renka trupinious is paskos.
Aisku Lietuvis liks lietuviu jis pakels skandala betkoki uz prarastus kanalus, nors tik netycia pulteliu beidamas pastebes jog jo nera, bet kazi ar tampaciam lietuviui nebutu imanoma parodyt jog geri kanalai yra geri kanalai, kad jam nereikia skaicio o kokybes? Kas surizikuos tas bus didvyris, bet nemanau jog tekejai gali imti ir taip skaudziai rizikuoti.