KL Telšiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
pas mane visi HDD samsungai tam kam as juos naudoju tia geriausias kokybes/kainos santykis. jeigu drosciau p2p kaip tu aisku samsung nebeimciau. bet nereiskia kad tiesiog seagate ar tiesiog WD tai jau tinkamas drozti nuo ryto iki vakaro - abu gali pareiti. ypac... aj nedarysiu reklamos
o del oftkes tai... tikiuosi kad parabole tiesigo ishliks tokiu paciu stabiliu paslaugu tiekeja kiap iki siol ir nesivarzys tu kabeliu tampymo. berods jau visi sutikom kad daugumai klientu to nereikia ir jie iesko stabilumo. kurio tas ats TEO suteikti negali nzn kaip ten KL beje...
o del oftkes tai... tikiuosi kad parabole tiesigo ishliks tokiu paciu stabiliu paslaugu tiekeja kiap iki siol ir nesivarzys tu kabeliu tampymo. berods jau visi sutikom kad daugumai klientu to nereikia ir jie iesko stabilumo. kurio tas ats TEO suteikti negali nzn kaip ten KL beje...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Panasiai, pvz man pakanka manojo interneto, jai reikia kazka parsipust imi ir parsiputi, greitis nera toks prastas, kad nevertetu to daryt. Uztenka man pilnai to 1.3MB/s, ir tai retai ji visa ispaudziu, tik va uplodas vienintele spraga kuri man nlb patinka, o sisipviskas ok cia :]yabadabadu wrote: o del oftkes tai... tikiuosi kad parabole tiesigo ishliks tokiu paciu stabiliu paslaugu tiekeja kiap iki siol ir nesivarzys tu kabeliu tampymo. berods jau visi sutikom kad daugumai klientu to nereikia ir jie iesko stabilumo. kurio tas ats TEO suteikti negali nzn kaip ten KL beje...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Be abejo kad ir WD bei Seagate gali sugest,tačiau tai rimtesni produktai nei Samsung,be abejo galbut Samsungas tinka pasyviam naudojimui.yabadabadu wrote:pas mane visi HDD samsungai tam kam as juos naudoju tia geriausias kokybes/kainos santykis. jeigu drosciau p2p kaip tu aisku samsung nebeimciau. bet nereiskia kad tiesiog seagate ar tiesiog WD tai jau tinkamas drozti nuo ryto iki vakaro - abu gali pareiti. ypac... aj nedarysiu reklamos
P.S nuo kada parabolė duoda 1,3 MB/s dieną?Nebent moki 90 lt/mėn.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys