Del perejimo i Mikrovisata tvarkos

Moderators: Leonas, steponas

Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

Duok Ip to omnitel servo, o del greicio tai man is mv is pradziu kai tik perjunge siusdavo 9 MB/s o dabar tik 5 MB/s :( :D
Image
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

na gal dar kam kas ne ant optikos nenusibodo tiem zasinams skambineti ? Nes man tai jau pabodo toks ju dabaras, atrodo lyg ir sutvarke velniava kai dingdavo signalas, bet ir tai dar ne viskas. dabar paprasciausiai ismusineja IP
vitoje IP gauni toki daikta kaip 0.0.0.0 ruouterio kotroliniamia lange paspaudus mygtuka renew viska sutvarko o saip gali kabeti ir svajoti. Kazkokiu tai atbularankiu adminu gauja, nes cia gyrnai konfiguracines bedos pas tuos zasiukus.
taigi jeigu kam nors dar nensuibodo su jais kovas rengti tai galit skambineti :) bet as jau praradau vilty gal ir man kada nors optika pajungs ir gyvensiu ramiau, nors abejoju :wink:
dainyzaz
Narys
Narys

Post by dainyzaz »

ftp.omnitel.net tada Users\omni\ ir parsisiusk TIMES.TIF ~70 MB (uzteks kad pasitikrintum greiti) ;)
Šefas

Post by steponas »

Dabar galite užduoti klausimus tiesiai Mikrovisatos TV direktoriui ponui Mindaugui Anilioniui http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=118969#118969
Šitą temą uždarau.
UAB "Parabolė" direktorius
Locked