Del perejimo i Mikrovisata tvarkos
na gal dar kam kas ne ant optikos nenusibodo tiem zasinams skambineti ? Nes man tai jau pabodo toks ju dabaras, atrodo lyg ir sutvarke velniava kai dingdavo signalas, bet ir tai dar ne viskas. dabar paprasciausiai ismusineja IP
vitoje IP gauni toki daikta kaip 0.0.0.0 ruouterio kotroliniamia lange paspaudus mygtuka renew viska sutvarko o saip gali kabeti ir svajoti. Kazkokiu tai atbularankiu adminu gauja, nes cia gyrnai konfiguracines bedos pas tuos zasiukus.
taigi jeigu kam nors dar nensuibodo su jais kovas rengti tai galit skambineti bet as jau praradau vilty gal ir man kada nors optika pajungs ir gyvensiu ramiau, nors abejoju
vitoje IP gauni toki daikta kaip 0.0.0.0 ruouterio kotroliniamia lange paspaudus mygtuka renew viska sutvarko o saip gali kabeti ir svajoti. Kazkokiu tai atbularankiu adminu gauja, nes cia gyrnai konfiguracines bedos pas tuos zasiukus.
taigi jeigu kam nors dar nensuibodo su jais kovas rengti tai galit skambineti bet as jau praradau vilty gal ir man kada nors optika pajungs ir gyvensiu ramiau, nors abejoju
Dabar galite užduoti klausimus tiesiai Mikrovisatos TV direktoriui ponui Mindaugui Anilioniui http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=118969#118969
Šitą temą uždarau.
Šitą temą uždarau.
UAB "Parabolė" direktorius