Telsiai. Mascio 8 namas. naktimis dingsta internetas. neilgam bet to pakanka kad steamas nuluztu ir visas darbas dingtu suniui ant uodegos. si anomalija tesiasi gal... 4dienas...
yabadabadu wrote:cia 1900+ ar 100lt? nes netgi 10lt atlyginimas irgi itelpa i Jusu atsakymo remus o jeigu uz 1900+lt tai keista kad nieks nenori eiti dirbti...
Nu telšiuose gauti apie ~2 k yra neblogai,aišku kokiam vilniuje butu mažoka.
yabadabadu wrote:cia 1900+ ar 100lt? nes netgi 10lt atlyginimas irgi itelpa i Jusu atsakymo remus o jeigu uz 1900+lt tai keista kad nieks nenori eiti dirbti...
Nežianu aš kiek tiksliai jiegauna. Reikėtų žiūrėti algalapius. Kažkur apie 1500 Lt į rankas, ar gal kiek daugiau su visokias priedais išeina, bet 2000 Lt į rankas neišeina.
mail4acc wrote:Telsiai. Mascio 8 namas. naktimis dingsta internetas. neilgam bet to pakanka kad steamas nuluztu ir visas darbas dingtu suniui ant uodegos. si anomalija tesiasi gal... 4dienas...
organizuok budejimo komanda naktimis kuri ziuretu kas ten darosi
mail4acc wrote:Telsiai. Mascio 8 namas. naktimis dingsta internetas. neilgam bet to pakanka kad steamas nuluztu ir visas darbas dingtu suniui ant uodegos. si anomalija tesiasi gal... 4dienas...
organizuok budejimo komanda naktimis kuri ziuretu kas ten darosi
Nu jo man pačiam idomu butu pažiurėt kas ten ką dirba,tačiau neturiu tam nė laiko nė priemonių.
yabadabadu wrote:martinuxxx grazu parasa turi ir man tie greiciai buve nebuve, bet va ping palyginimui...
ir kas baisiausia kad bijau jog per otpika nebus smrkiai geriau. o KL 9ms T_T va cia pavyzdziu
Kaip čia pasakius dėl įvaizdžio galima ir pasiaukoti...turėjau darbo tad taip išėjo kad smarkiai panaktinėjau,na ir padariau testa Galbut ir parabolėje pingas butu panašus naktį pusę 3 .Kas dėl greičių deja... toks kosmosas yra tik masčio mikrorajone,pažystamas įsivedė kitam miesto gale,tai gauna tiek kiek parašyta.Sakykim už 49 lt - 15360 kbps į Lietuvą.
Nice: kaip tai gali buti mano sapnai,jeigu skaičiukus ne pats užrašiau?Reiškiasi realiai tiek yra