Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

martinux ziuriu lb save sureiksmini "buciu kazka dares".... pirma pagalvok po to rasyk kad tavo darymas vertas nulio
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

O tu iš vis nieko nedarai,geriau daryti,gal ir nepasiseks,ar neišeis kaip norėjai,bet daryti reikia,negu kaip tu tyli,tipo tau labai viskas gerai buvo kai nice tvarkė ftp,nebuvo gerai,tiesiog tylėjai nes tau iš viso nesvarbu ar ten viskas tvarkinga ir atnaujinama info ar ne,o man svarbu,todėl taip ir pasakiau jog būčiau kažką daręs,aišku mano balsas paskutinis,bet p.Steponas neabejoju kad būtų atsižvelgęs į mano pastabas ar pan.,o jis jau gali nuveikti daug.Aš nieko nesakyčiau jei nice būtų dirbęs gerai,o būtų tik "kabinėjimasis",deja to nebuvo,todėl Steponas būtų pritaręs mano minčiai,aišku nice garbingai pasielgė kad pats pasitraukė.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxxx isvis esi nevykelis paskutinis, matyt mokykloi is taves visi tyciojasi o cia bandai kazka vaidint... gi pac is pradziu bezdejai jog tau reikia greicio ir be jo nieko i ftp nekelsi o cia jau greicio nera galvoji bet vistiek gal steponui dar pavyks sunert... vapse idiotas
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Taip,o kaipgi kitaip,yra tokių kurie mane su žemėm sumaišytų,todėl kad negalvoju taip kaip jie.Greičio reikia ir reikėjo ir reikės,tiesiog su esamu galima dėti mažus failus kas ir yra daroma,bus greitis bus ir didesni failai dedami.Dėl sunėrimo Steponui,tai labai blogai galvoji,man visa vasara prieš akis,tai po 2-3 valandas skirti ftp,bus visai nesunku,ir malonu ;)
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dejau as skersa ant paraboles is pradziu su ftp problemos
Būsena: Prisijungta, laukiu pasveikinimo pranešimo...
Atsakymas: 220 Paraboles Telsiu FTP (glFTPd 2.01 Linux+TLS) ready.
Komanda: USER anonymous
Atsakymas: 331 Password required for anonymous.
Komanda: PASS **************
Atsakymas: 530 Sorry, your maximum number of connections from this IP (1) has been reached.
Klaida: Negaliu prisijungti prie serverio
nieko parsiust neina paskui su manuoju routeriu problemos niekas nezino kame saknys meistrai sako kad parabole o cia ziuriu paraboliskiai sako jog jiem veikia nueinu pas kaimynazebra routeris veikia be problemu pzzz susinervinau ** :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na,nežinau man viskas veikia.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Iš metamos klaidos eina suprast, kad viršytas maksimalių prisijungimų skaičius prie FTP. Mėginai jungtis, kad ir per naršyklę? Galbūt programoje, kokie nustatymai nusireguliavo.
O dėl routerio, tai be routerio internetas veikia normaliai? Jei veikia normaliai, tai problemos tavo routeryje (galbūt jo nustatymuose ar pan.), o jei ir be routerio veikia nekaip, tai tada kvieti meistrus ir neišleidi jų tol, kol nesutvarko. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

man paciam kantrybes nebeliko del routerio nuejau i techasa pakeliau pisini atejo is ten kazkoks atseit meistras paziurejo pasake kad teisingai pajungtair ne routerio beda kame dabar ieskot saknu ble, beto prie ftp su betkuo jungiantis daznai tokius vejus raso
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Reikia be nervų aiškintis,pasijungi be routerio internetą ir žiūri ar yra kokių problemų ar ne,jei yra - parabolės kaltė,o jei be routerio veikia viskas gerai,tai routerio kaltė ir visa matematika 8)
Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

taigi vel tenka kalbet apie FTP , vyrai tvarke krove i ji ir kadangi turinys ten man nelabai reikalingas beveik ir nejau ten. vakar pradejau itart savo antivirusine ir nutariau pabandyt kita. is telsiu ftp parsipuciau NODa ir patenkintas bandau idiegti ir uz pirmo paspaudimo man su garsu ismeta lentele , pasirodo nod virusuotas .nurodau savo AVG kad trintu ir taip visdelto rizikuoju toliau instal. suinstalinu ir bandau skanuot PC, ogi uz pirmu sekundziu NODas randa virusa savo papkeje kur atsisiunciau .isvada net du virusai vienoj programoj. o kai pasakiau anta kart nutrint virusa jau po to mano NODas buvo neveiksnus ir instaliui nebetinkamas. tai stai koks tas telsiu ftp ir kuriam velniam tas virusynas ten reikalingas ?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Visų pirma programas dėjo nice,o po to M-artin,tad šioks toks šešėlis krinta ant jų.
Antras dalykas tas kad instaliuoti antivirusine,neištrynus senosios gali tik žmogus kuris nieko nenusimano apie IT.Normalus dalykas kad antivirusinė atpažysta kaip virusą kitą antivirusinę (savo konkuretę).Be to kodėl negalima laikyti 2 antvirusinių viename kompiuteryje?Todėl kad susipeš,taip ir čia kuri buvo suiinstaliuota,tai norėjo tą kitą suėsti.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Be to jei tu siunteisi vakar, tai reiškia siunteisi iš Plungės FTP, o ten jau turbūt viską sumetė Montenis arba kiti plungiškiai.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

M-artin wrote:Be to jei tu siunteisi vakar, tai reiškia siunteisi iš Plungės FTP, o ten jau turbūt viską sumetė Montenis arba kiti plungiškiai.
M,rimtai buvau pamiršęs,kad plungės ftp bėra :lol:
Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

martinuxxx wrote:Visų pirma programas dėjo nice,o po to M-artin,tad šioks toks šešėlis krinta ant jų.
Antras dalykas tas kad instaliuoti antivirusine,neištrynus senosios gali tik žmogus kuris nieko nenusimano apie IT.Normalus dalykas kad antivirusinė atpažysta kaip virusą kitą antivirusinę (savo konkuretę).Be to kodėl negalima laikyti 2 antvirusinių viename kompiuteryje?Todėl kad susipeš,taip ir čia kuri buvo suiinstaliuota,tai norėjo tą kitą suėsti.
ne, tai ne martinuko stilius kad atpazintu kaip konkurente ir nepezek cia .
Last edited by ma44 on Tue Nov 11, 2008 10:20 pm, edited 1 time in total.
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

siuo metu pas mane yra trys bet be virusu ir dirba graziai netrukdo .
AVG , Avast ir nod .
P.S. trukdo gal but kai resursu mazai , nezinau nebandziau ,bet man jei nezinosi ir priejes prie mano kompo dirbsi ir nesuprasi . Kasperskis viena penkis kart daugiau trukdo .
Post Reply