Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
O tu iš vis nieko nedarai,geriau daryti,gal ir nepasiseks,ar neišeis kaip norėjai,bet daryti reikia,negu kaip tu tyli,tipo tau labai viskas gerai buvo kai nice tvarkė ftp,nebuvo gerai,tiesiog tylėjai nes tau iš viso nesvarbu ar ten viskas tvarkinga ir atnaujinama info ar ne,o man svarbu,todėl taip ir pasakiau jog būčiau kažką daręs,aišku mano balsas paskutinis,bet p.Steponas neabejoju kad būtų atsižvelgęs į mano pastabas ar pan.,o jis jau gali nuveikti daug.Aš nieko nesakyčiau jei nice būtų dirbęs gerai,o būtų tik "kabinėjimasis",deja to nebuvo,todėl Steponas būtų pritaręs mano minčiai,aišku nice garbingai pasielgė kad pats pasitraukė.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Taip,o kaipgi kitaip,yra tokių kurie mane su žemėm sumaišytų,todėl kad negalvoju taip kaip jie.Greičio reikia ir reikėjo ir reikės,tiesiog su esamu galima dėti mažus failus kas ir yra daroma,bus greitis bus ir didesni failai dedami.Dėl sunėrimo Steponui,tai labai blogai galvoji,man visa vasara prieš akis,tai po 2-3 valandas skirti ftp,bus visai nesunku,ir malonu
dejau as skersa ant paraboles is pradziu su ftp problemos
nieko parsiust neina paskui su manuoju routeriu problemos niekas nezino kame saknys meistrai sako kad parabole o cia ziuriu paraboliskiai sako jog jiem veikia nueinu pas kaimynazebra routeris veikia be problemu pzzz susinervinau **Būsena: Prisijungta, laukiu pasveikinimo pranešimo...
Atsakymas: 220 Paraboles Telsiu FTP (glFTPd 2.01 Linux+TLS) ready.
Komanda: USER anonymous
Atsakymas: 331 Password required for anonymous.
Komanda: PASS **************
Atsakymas: 530 Sorry, your maximum number of connections from this IP (1) has been reached.
Klaida: Negaliu prisijungti prie serverio
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Iš metamos klaidos eina suprast, kad viršytas maksimalių prisijungimų skaičius prie FTP. Mėginai jungtis, kad ir per naršyklę? Galbūt programoje, kokie nustatymai nusireguliavo.
O dėl routerio, tai be routerio internetas veikia normaliai? Jei veikia normaliai, tai problemos tavo routeryje (galbūt jo nustatymuose ar pan.), o jei ir be routerio veikia nekaip, tai tada kvieti meistrus ir neišleidi jų tol, kol nesutvarko.
O dėl routerio, tai be routerio internetas veikia normaliai? Jei veikia normaliai, tai problemos tavo routeryje (galbūt jo nustatymuose ar pan.), o jei ir be routerio veikia nekaip, tai tada kvieti meistrus ir neišleidi jų tol, kol nesutvarko.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
taigi vel tenka kalbet apie FTP , vyrai tvarke krove i ji ir kadangi turinys ten man nelabai reikalingas beveik ir nejau ten. vakar pradejau itart savo antivirusine ir nutariau pabandyt kita. is telsiu ftp parsipuciau NODa ir patenkintas bandau idiegti ir uz pirmo paspaudimo man su garsu ismeta lentele , pasirodo nod virusuotas .nurodau savo AVG kad trintu ir taip visdelto rizikuoju toliau instal. suinstalinu ir bandau skanuot PC, ogi uz pirmu sekundziu NODas randa virusa savo papkeje kur atsisiunciau .isvada net du virusai vienoj programoj. o kai pasakiau anta kart nutrint virusa jau po to mano NODas buvo neveiksnus ir instaliui nebetinkamas. tai stai koks tas telsiu ftp ir kuriam velniam tas virusynas ten reikalingas ?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Visų pirma programas dėjo nice,o po to M-artin,tad šioks toks šešėlis krinta ant jų.
Antras dalykas tas kad instaliuoti antivirusine,neištrynus senosios gali tik žmogus kuris nieko nenusimano apie IT.Normalus dalykas kad antivirusinė atpažysta kaip virusą kitą antivirusinę (savo konkuretę).Be to kodėl negalima laikyti 2 antvirusinių viename kompiuteryje?Todėl kad susipeš,taip ir čia kuri buvo suiinstaliuota,tai norėjo tą kitą suėsti.
Antras dalykas tas kad instaliuoti antivirusine,neištrynus senosios gali tik žmogus kuris nieko nenusimano apie IT.Normalus dalykas kad antivirusinė atpažysta kaip virusą kitą antivirusinę (savo konkuretę).Be to kodėl negalima laikyti 2 antvirusinių viename kompiuteryje?Todėl kad susipeš,taip ir čia kuri buvo suiinstaliuota,tai norėjo tą kitą suėsti.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
ne, tai ne martinuko stilius kad atpazintu kaip konkurente ir nepezek cia .martinuxxx wrote:Visų pirma programas dėjo nice,o po to M-artin,tad šioks toks šešėlis krinta ant jų.
Last edited by ma44 on Tue Nov 11, 2008 10:20 pm, edited 1 time in total.