Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Apie aprašymus mintį iškėlęs buvo Steponas. Iš tikro tai jų niekam nereik. Tad ant martinuxxx nėr čia ko varyt dėl to. beveik visiems čia banus reik sudėt už rašinėjimą dėl rašinėjimo. Patylėkit, jei neturit ko svarbaus į temą pasakyt. Dar Blinda sakė: ,,Tyla - gera byla ir dūšiai ramiau".
Image Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Galėsiu pamėtyt tuos aprašymus dėl šventos ramybės, tik ne LT. :)
Bet ir nitro įdomus esi. Kiek pamenu, kai martinuxxx ir aš minėjom kokius norėtumėm matyt pakeitimus Software skiltyje, tai niekas nė žodžio nesakė, galėjot gi sakyt, kad viskas gerai ir ko jūs čia kišatės, o dabar kai jau kitas moderuoja pradedat prikabint minusus. EN aprašymus pamėtysiu, kadangi ir pats norėjau, kad Nice juos mėtytų, bet niekas net nenorėjo derėtis dėl to, kam jų reikia ir t.t. Ir iš viso negalvojau, kad čia tokia bezabrazė gausis dėl atrodo ganai paprasto dalyko. :D Kadangi moderuoju dar tik 3-čią dieną, jei neklystu, tad dar po kelių dienų jei nepatiks - sakykit ir tikrai pasitrauksiu. ;)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Natrix,gerai išsireiškė,pilnai sutinku su juo.

Bet vis dėl to: Nitro sutinka kad aprašymai galėtų buti ir ne LT,na jei taip tai jie ir bus,bet aišku kad ne lietuviški.Jie kaip ir nereikalingi,bet kad jūsų užgaidos būtų patenkintos tai tebunie.

Kas dėl M-artin moderavimo,jis tiesiog nepriekaištingas,negalima nieko prikabint.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Kas dėl M-artin moderavimo,jis tiesiog nepriekaištingas,negalima nieko prikabint.
tau butina tokius dalykus rasyt jau kelinta kart pilva is juoko skauda, kai martinudxx neria ir neria.. :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Tai jau rimtai nereikia. :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Butina kadangi matau tokias frazes kaip:
M-artin wrote:Kadangi moderuoju dar tik 3-čią dieną, jei neklystu, tad dar po kelių dienų jei nepatiks - sakykit ir tikrai pasitrauksiu.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

man giliai pofik tie aprasymai del manes ju ne nereikia, ko man asmeniskai reikia, tj pats irzinau ka tai daro.... Variau cia tik del to kad martinux kol tvarkesi nice primigtynai reikalavo atejo martin sunere ir nieko jau jam nebereikia...
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nu ir dėl tvarkingumo reikia - ir bus.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nu tai pasakykit mest man ar ne tuos aprašymus? :)
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

M-artin wrote:Nu tai pasakykit mest man ar ne tuos aprašymus? :)
Nemest. Kam reikės kokios tai programos lai prašo ftp ar čia, forume. Lygiai taip pat klausimus kokia programa galima atlikt tą ar aną tegu užduoda forume. Tokia mano nuomonė.
Image Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na ir aš taip norėčiau, kad visi klaustų visko kas neaišku forume, taip, galbūt, dar pavyktų pritraukt vieną kitą žmogelį į forumą. :) Na jei dar porą žmonių pritars, kad nereikia aprašymų - tai ir nedėsiu. :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kam dar kils abejonių dėl M-artin darbo,jei bus nemetami aprašymai - palyginkit nice ir M-artin darbą,atsižvelgdami i šiuo kriterijus:

:arrow: Visos programos aplankuose
:arrow: Senos versijos pakeistos naujomis
:arrow: Kasdien idedama naujų programų
:arrow: Nėra visokių by dariox,by dead,by nice ir pan.,manau visiškai neįdomu,tam kas siunčiasi kas ką imetė,o rašydami kas ką imetė,darome tik didesnį šiušlyną.
Yra ir daugiau privalumų,bet kolkas tesugalvoju tiek,be to viso to buvo prašoma padaryti nice,bet nebuvo sureaguota.

Aišku M-artin,jau porą dienų prie ftp programų skyriaus prasėdėjo po 2-3 val. nemanau,jog daugelis galėtų ir turėtų kantrybės tiek sėdėti,ir valyti,kelti,keisti aplankus ir programas...
Galbūt nice, neturėjo tiek kantrybės,ar laiko,ar dar ko nors,nes nelabai suprantu kodėl jis nedirbo taip kaip buvo prašoma.Nekelčiau šito klausimo iš vis,jeigu jis neplėšytų akių,priekaištaudamas kodėl buvo išmestas.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Seip tai jis neismestas, o pats isejo, jeigu tu nesuvoki jau kas vyksta aplink tj gal isnerk i zemes pavirsiu
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Pats išėjo,kadangi negana mano aukščiau išvardytų punktų dar pradėjo ir atlyginimo reikalauti...,būtų nieko neprašęs vistiek,bučiau kažką daręs,nes jeigu pasisiūlai dirbti ir nedirbi,tai vietoj jo reikia pastatyti tokį,kuris dirbtų,taigi tai ir buvo padaryta.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

niurkt niurkt niurkt :lol: :lol:
Post Reply