Konkursas kaip ir neįvyko - nesusurinko 10 pasiūlymų
Disiems dalyviams labai ačiu už pasiūlymus, pastabas ir išsakyta kritiką. Visgi norėčiau kaip nors už gerus jūsų norus jus paskatinti.
Čia sudėsiu visas lenteles palyginimui ir nuspręsime kaip skatinti lentelių autorius. Laukiu jūsų pasiūlymų.
nice wrote:kazkas panausaus turetu but?
nitro wrote:stai ir mano pasiulymas
greiciau kokie manau turetu but tokia kaina, neskaiciavau pagal jokius overbukingus ir t.t. ir nekreipkit i pabraukymus demesio tik ka worda irasiau
M-artin wrote:
* - Šviesolaidinio ineterneto planams upload greičio į užsienį dalinimo koeficientas – 1:2
Visų interneto planų abonentams suteikiamas realus IP adresas be papildomo mokesčio.
Planuose su apribojimais informacija, siunčiama iš vietinio “PARABOLĖS” tinklo, neskaičiuojama.
* Lojalumo programa taikoma Plungės abonentams
Stažas yra skaičiuojamas bendrai pagal KTV ir interneto paslaugų naudojimosi laiką.
Pvz. KTV naudojatės 3 metus ir nusprendėte įsirengti internetą.
Jums stažas bus 3 metai ir KTV ir internetui.
Gausite internetui 10% abonentinio mokesčio nuolaidą, o KTV bus suteikta nuolaida kaip numatyta KTV palnuose.
Telšių ir Plungės miestui, KTV tinklu
Mėgėjas 1 = I-4
Mėgėjas 2= I-6
Ekstremalas 1=A2
Ekstremalas2=A1
Ekstremalas 3=I-2
Ekstremalas4=I-1
Ekstremalas5=I-3
Tai negi reikalausim dabar. Galbūt kada bus dar panašus atvejis, kai neįvyks konkursas, o mes pasiūlysim, tada sudėsit šituos abu ir po vieną mėn interneto nemokamai.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Duokim aktyviai prisidėjusiems žmonėms mėnesį greičiausio interneto nemokamai arba už turimo plano kainą ir manau visiems bus gerai - ir, mano galva, tai pats paprasčiausiai variantas.
stepas.b wrote:Duokim aktyviai prisidėjusiems žmonėms mėnesį greičiausio interneto nemokamai arba už turimo plano kainą ir manau visiems bus gerai - ir, mano galva, tai pats paprasčiausiai variantas.
Nenusisnekek,o siaip manau sikart uzteks Dekui,kadangi preita karta duotas alus,buvo atlyginimas su kaupu.
martinuxxx wrote:siaip manau sikart uzteks Dekui,kadangi preita karta duotas alus,buvo atlyginimas su kaupu.
Labai malonu iš jūsų pusės
Kol kas tikrai dar kartą nuoširdžiai dėkoju mane paprotinusiems forumiečiams, be kurių indėlio aš vienas tikrai tos lentelės nebūčiau taip gana sėkmingai sukratęs - ką rodo ir balsavimai II-rame planų aptarime
Kadangi tai dar ne pabaiga, tai aš tikuosi visvien rasti būdų kaip juos paskatinti