Parabolės akcija
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Parabolės akcija
Niekas ir nesako bet bent dalele daugiau galimybių įsidarbinti turi tas kuris yra pabaiges ne tik vidurinę,bet ir aukštają mokyklą.
Aš ne tą torėjau galvoje, o tai, kad tu kaip tikras krikščionis žiūri tik naudos sau - nežiūri ar kitas po tavo veiksmų liks gyvas - tai tau nesvarbumartinuxxx wrote:Niekas ir nesako bet bent dalele daugiau galimybių įsidarbinti turi tas kuris yra pabaiges ne tik vidurinę,bet ir aukštają mokyklą.
Kaip niekas nesvarbu ir tiems jaunuoliams, apie kuriuos autorius rašo straipsnyje: "viskas man, viskas, dėl manęs - aš Dievas, ką noriu, tą ir darau".
O tai jau yra vieno iš pagrindinių gamtos dėsnių nesilaikymas "Kas nesėja, tas ir nepjauna "
Dėl to dabar ir visokios krizės vyksta - vartojimas besaikis, atsakomybės jokios
O reikėtų laikytis kito pagrindinio gamtos dėsnio: "Duok kitam, ir pas gausi ".
Ir tai nėra tušti žodžai - taip ir yra: nesėji - nepjauni, neduodi - negauni.
Ir jeigu tu šitų dėsnių nesilaikysi ir tau gyvenime vis nesiseks ir būsi skurdžius, nekaltink viso pasaulio, kaip straipsnyje aprašomi jaunuoliai, o prisimink pusgluši senį Steponą ir jo čia paraytas mintis tokiems kaip tu
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš niekada nesikeliu kad būsiu kažkas velniai žino koks ponas,gal teks prie staklių sėdėti,tačiau mokslai nepamaišys.