Dėl interneto problemų

Moderators: Leonas, steponas

Ar gera interneto ryšio kokybė?

1. Gera
15
36%
2. Patenkinama
22
52%
3. Bloga
5
12%

Total votes: 42

Rengler
Naujokas
Naujokas

Re: Dėl interneto problemų

Post by Rengler »

Nu kažkaip įtartina.. Ryte sėkmingai atidarė torrent.lt ir galėjai siūstys kiek panorėjęs, dabar vėl lūžęs.. O tiek vakar tiek šian pas kaimyną nueini ir jam viskas veikia, nu kažkaip man nesusiriša galai >.>
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Rengler wrote:Nu kažkaip įtartina.. Ryte sėkmingai atidarė torrent.lt ir galėjai siūstys kiek panorėjęs, dabar vėl lūžęs.. O tiek vakar tiek šian pas kaimyną nueini ir jam viskas veikia, nu kažkaip man nesusiriša galai >.>
Reikia skambinti vieniniam meistram ir aiškintis vietoje koks ten velnias yra. Nesiaiškins arb nesutiksite su tuo ką jie aiškina - rašykite man, aš aiškinsiuos.
UAB "Parabolė" direktorius
saulius22
Pradedantis
Pradedantis

Post by saulius22 »

o bandei per kita narsikle isijungti ?
fuzy
Naujokas
Naujokas

Post by fuzy »

Nu man tiek torrent.lt tiek LM yra uzluze jau 2 diena jai ne 3 o paklausiau draugo toks pat internetas jam veike o man rodo kad tokio tinklapio net nera ir kaip tai suprasti ?..... Ir su koke nori su tokia narsykle gali daryti bus taspats ir ce ne man vienam taip... :? P.S. as irgi paklausiu ce normalu
Image ?? nusisauk su tokiu vezlio greiciu.....
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

fuzy wrote:Nu man tiek torrent.lt tiek LM yra uzluze jau 2 diena jai ne 3 o paklausiau draugo toks pat internetas jam veike o man rodo kad tokio tinklapio net nera ir kaip tai suprasti ?..... Ir su koke nori su tokia narsykle gali daryti bus taspats ir ce ne man vienam taip... :? P.S. as irgi paklausiu ce normalu
Image ?? nusisauk su tokiu vezlio greiciu.....
Jei draugas naudojasi parabole,ir pas jo veikia,reiskiasi problema su Tavo PC,o ju gali buti ivairiu tu problemu,tai virusai,netvarkinga OS ir pan.Garantuotas sprendimo budas - perinstaliuoti PC,galima skanuoti su įvairiomis antivirusinėmis,bet garantijos 100 % kad ištrins nėra,o va disko formatavimas suteikia tokia garantija :)
Image
fuzy
Naujokas
Naujokas

Post by fuzy »

bet tai nelabai norisi rasyti OS naujus :D matai tik pries keles diena rasiau virusu nemanau kad yra Pc svarus kaip kudikio uzpakaliukas :D nu ziuresiu kaip ce bus galvoju kad ne man vienam taip yra gal kaskas kitas yra... nu vnzd ziuresiu gal susitvarkysiu bet va del neto speedo tai rmt geriau nusaukit :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nori,nenori...Ateis iš parabolės,ir perinstaliuos ir + 60 lt susimokėsi,manau pažystamas koks mažiau paims,o gal net pats moki,tai tuo labiau,nes ligos pradedama ieškoti nuo tavo PC,jeigu kaimynam gerai veikia.
Image
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Greitai jums sita weba atidaro? http://www.krepsinis.net
butthurt
Naujokas
Naujokas

Post by butthurt »

Krepsinis.net ziauriai letai atidaro :)

Ar nebus kartais teo nagu prikista ir prie tinklalapis.net ? Nes kaikuriems pazystamiems, netoli gyvenantiems, TEO paslaugomis besinaudojantiems, ju saitus labai greit krauna, o man kazko ziauriai letai, nors siaip, lietuviskus saitus ziauriai greit krauna (256Kb Down).

Beja, steponai, matau atnaujinote foruma, ir nera paveiksliuku mygtuku (new topic,post reply,edit,quote), tai kiek zinau, reikia kazkuriuos failus is en (anglu kalbos) perkelti i lt (lietuvybes direktorija), kad mygtukus atpazintu siuo metu forume nustatyta lietuvybe :)

Be to, reiktu ir grazesniu smailu forumui, manau mielau apsiimciau pagelbet, turedamas laisvo laiko :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

krepsinis.net su KL netrunka ne 2 sekundziu atidaryt...
Image
butthurt
Naujokas
Naujokas

Post by butthurt »

smagu, o man kaip letai taip letai
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

butthurt wrote:Be to, reiktu ir grazesniu smailu forumui, manau mielau apsiimciau pagelbet, turedamas laisvo laiko :)
Perduosiu Mantui - pagalba visada pravers.
UAB "Parabolė" direktorius
fuzy
Naujokas
Naujokas

Post by fuzy »

martinuxxx wrote:Nori,nenori...Ateis iš parabolės,ir perinstaliuos ir + 60 lt susimokėsi,manau pažystamas koks mažiau paims,o gal net pats moki,tai tuo labiau,nes ligos pradedama ieškoti nuo tavo PC,jeigu kaimynam gerai veikia.
ligos kaip ligos va pasidziaugiau vel perases windoze praejo pora val ir vel luzo torrentu puslapiai nesuprantu jau kame problemos ieskot.....
o ta weba krepsinis.net normalei atidaro nei greit nei letai :D
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

butthurt wrote:smagu, o man kaip letai taip letai

Man http://www.krepsinis.net atidarydavo kaip google seniau, dabar isvis uzmigti galima. Jie teo priklauso gal?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Turbut,nes man atverčia labai greit.
Image
Post Reply