Telšių optinio tinklo statyba
Tai va, Atejau parasyt kad ryt atsisakau paraboles interneto ir veduosi i kl, Nes nematau kad cia kas nors pageres nuo tos optikos aisku kol dar bus jinai, netgi mano mama nieko nenusimananti apie interneta ir pc narsant mano Parabole PRIVALUMUS Jau dvi dienas dingineja internetas, Viska krauna letai.. Taigi siulau visiems prisijunkt prie kl ir moket litus uz normalu interneta... Iki
- bordaciokas
- Narys
Dejau as ant tokio pasakymo aferistai, man maziausiai rupi kaip jie interneta tiekia, man svarbu kad sutarties salygas vygdytu, o kaip interneta atnes iki manes man nerupi, nors ir kibirais lai nesabordaciokas wrote:kl aferistai yra jezau..ar spaudos neskaitai?
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- bordaciokas
- Narys
pirma jums siulyciau pasidomet kas turi ta kl isivedes ir paklaust ar pastovus netas ar greitas ir pns.mano grupiokas turi sita isivedes,klausiau kaip jam tas netas,sako nk ypatingo,yra buve kad ir kelias dienas nebuve neto ir greicio neatitikdave pagal plana.nitro wrote:Dejau as ant tokio pasakymo aferistai, man maziausiai rupi kaip jie interneta tiekia, man svarbu kad sutarties salygas vygdytu, o kaip interneta atnes iki manes man nerupi, nors ir kibirais lai nesabordaciokas wrote:kl aferistai yra jezau..ar spaudos neskaitai?
Nezinau visi draugai persivede i kl niekas nesiskundcia ir palyginus pries parabole tai parabole ŠŪDO vietoj palieka ... Man kl geriau man ** kaip jie man neta atnesa bet jau galiu dziaugtis kas tempia is torrent 10mb/s o tu cia kad pasakiai kad nesilaiko tu pagal popierius greiciu raso daugiau tiekia o duoda maziau bent jau duoda 10mb o ne kad parabole... Visiskas sudas .. O kaina ta pati..
Tai kaip čia buvo - užteko tinklui pakeisti pavadinimą iš Andreneto į KL ir jau geru pataponitro wrote:ir tikrai zn kad laikosi savo zodzio...
Kas tokio tinkle buvo padaryta, kad taip staiga pasibaigė Anderneto abonentų problemos
Čia krušiesi metus laiko kol ką realaus pasieki, o čia tik pist pavadinimą pakeitei ir viskas OK
Matyt durnas esu - einu miegot
UAB "Parabolė" direktorius
Steponas labai gera pastebejima numete.
Man irgi tas klausymas ilgai galvoje sukasi, kazi kas ten tokio ivyko jai nuverges andernetas patapo Telsiu lyderiu interneto tiekime?
Nesuprantu nei abeceles pradzios nei galo, perdaug skirtingos numones kad susidarytum bendra vaizda apie juos, vieni verkia jog tragedija, kiti sako jog dar gyvent imanoma, treti jog rojus ten...
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu?
Man irgi tas klausymas ilgai galvoje sukasi, kazi kas ten tokio ivyko jai nuverges andernetas patapo Telsiu lyderiu interneto tiekime?
Nesuprantu nei abeceles pradzios nei galo, perdaug skirtingos numones kad susidarytum bendra vaizda apie juos, vieni verkia jog tragedija, kiti sako jog dar gyvent imanoma, treti jog rojus ten...
Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu?
andernetas ne tik varda bet ir darbuotoju yra gaves kitu, iskilus bedai reaguoja operatyviai, greiciai didesni ko apie parabole siuo metu kad ir kaip noreciu pasakyt negaliu.. aisku as stepona suprantu, kad reikia ant konkurentu varyt
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Tai žinoma. Puikus to pavyzdys ir Parabolė. Štai vieniems nepasisekė, kad ant III Cisco sėdėjo. Kitiems 5val nebuvo interneto, kai Telšius jungė prie optikos ir t.t.N3xt wrote: Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu?
KL ir panašiai. Pora dienų atgal nukepė, kiek girdėjau, vienas iš centrinių swičų, tai pusei Telšių visą dieną, o kitiems net parą nebuvo interneto. Be šito įvykio taip pat buvo dar trūkinėjimų. Ir tai aišku galėjo pasijust ne visiems kaip ir Parabolėje.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Lekiu ten ne todel kad pakeite pavadinima o todel kad GERAS INTERNETO GREITIS Su parabole nemanau kada nors isvyst toki greiti... O draugai isleke i anderneta 9 draugai.. Dabar neturiu ko paklaust jai dingsta internetas ar jam yra..steponas wrote:Tai kaip čia buvo - užteko tinklui pakeisti pavadinimą iš Andreneto į KL ir jau geru patapo
Kas tokio tinkle buvo padaryta, kad taip staiga pasibaigė Anderneto abonentų problemos
Čia krušiesi metus laiko kol ką realaus pasieki, o čia tik pist pavadinimą pakeitei ir viskas OK
Matyt durnas esu - einu miegot