Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

supranti istiesu man tas greitis nesvarbus nes belekokiu atveju visa diena pc on naktim irgi kas antra diena ijungtas tai sakau greitis dzin, bet jei jis padidetu bent kazkiek kiek aparatura leidzia tai ir kelt maloniau butu, nu manau 800kB/s turetu pajimt gal ir visa mb paimtu nu zodziu reikia laukt kol Steponas pasakys savo nuomone nes mes cia diskutuodami nieko nepesim
:arrow: beje ftp yra tikrai geras dalykas pvz reikia skubiai kokiam zmogui ko nors kuris apie jokius torrentus net girdejas nebuvo tai jungiasi ir iesko. pagaliau savo seneli ismokiau ftp naudotis tai filmus kiaura para pumpuoja :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tu turi savo nuomonę,ir savus reikalavimus,aš savus,manes jokie 800 ar 900 kB/s netenkina 10 mbps= 1,25 mB/s ir ne mažiau,o jei tai neįmanoma,pasitraukiu iš konkurso,beje ir su tokiu greičiu laiko susivalgys,6 GB žaidimą kels ~1,4 valandos,aišku jų nebus tiek kiek filmų bet vistiek.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxxx tu neuzmirsk kadtokius zaidimus nevisu kompai velka isvis mazumos zmoniu kompai velka ir beto ju nera tiek daug. nu zodziu reikia laukt ka steponas pasakys man idomu kiek aparatura isspaudzia tada jau galima sneket
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:martinuxxx tu neuzmirsk kadtokius zaidimus nevisu kompai velka isvis mazumos zmoniu kompai velka ir beto ju nera tiek daug. nu zodziu reikia laukt ka steponas pasakys man idomu kiek aparatura isspaudzia tada jau galima sneket
Taigi vistiek FTP yra virš 1 TB ar 1,5 TB tiksliai nepamenu,vietos manau turėtų pakakti.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

vietos tikrai nepritruks bet ar tuos zaidimus gigantiskus pumpuos daugiaau negu kad paprastus ar filmus? manau atsakima abu zinom.... gerai varau as i kiema atsibodo su tavim martinuxxx diskutuot :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:vietos tikrai nepritruks bet ar tuos zaidimus gigantiskus pumpuos daugiaau negu kad paprastus ar filmus? manau atsakima abu zinom.... gerai varau as i kiema atsibodo su tavim martinuxxx diskutuot :D
Bus ir tų filmų nepergyvenk,tai ir bus pagrinde mano sritis,lietuviški filmai,žaidimai,ir lietuviški albumai,aišku jei iš viso čia kas nors gausis :lol:
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu kazkas gautis turetu tik jei stepono palaiminima gausim ;)
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

Šiaip iš vis galėtu paskirti kokius pora adminu kurie prižiūrėtu tvarką FTP serveryje ir visiem padaryti tus 10mbps, kad kiekvienas galėtu tą filmą ar žaidimą įkelti :roll:
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

10mbps be optikos sunku :) neisnesa senieji tinklai
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mnds wrote:Šiaip iš vis galėtu paskirti kokius pora adminu kurie prižiūrėtu tvarką FTP serveryje ir visiem padaryti tus 10mbps, kad kiekvienas galėtu tą filmą ar žaidimą įkelti :roll:
Jei šneki kaip su beisbolke per galvą gavęs geriau,patylėk,nes iš šono durnai atrodo,juk jei būtų galima,tai ir padarytų,dabar neišneša tinklai ir tai visiem aišku,jei kam neaišku,tam yra paliekamos senos temos kad būtų galima pasiskaityti.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Shit :) mascio 4 pro langa matos kaip ir minejau pagrindine pastote :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Shit :) mascio 4 pro langa matos kaip ir minejau pagrindine pastote :)
Man irgi panašiai sakykim jei vienoj sienoj būtų langas irgi matytusi,tas namas kuriame yra optinis kabelis atvestas,bet kaip suprantu reikia tokio žmogaus kuris pats jame gyventų.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Prie senojo KTV interneto nagų nekišam - pajėgumai per maži, kad tokius fokusus su ta įranga daryti.
Esmė yra štai kokia. Jau kitą savaitę į Telšius atvažiuoja žmogus optinio tinklo statyti. Kol nėra pingų ir leidimų optiniams kabeliams pakloti, padarysime tuos namus kur jau tie optiniai kabeliai yra. Ten reikia tik pastatyti atitinkamas spintas ir swičus, kurie irgi yra. Tų namų abonentams ir bus galima taikyti optinius Plungės planus.
Štai ir visas "FTP verslo planas" :lol: :lol: :lol:

Jeigu taip neišeina, tada rašykite kas norite su tuo FTP tvarkytis, adresus namų kur gyvenate ir ką FTP galite daryti, o aš jau žiūrėsiu kaip jus su ta optika pasiekti ;)
UAB "Parabolė" direktorius
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Vilniaus 34, tvarkyti pagrinde jo turini, naikinti sena neaktualia informacija, ideti naujos, priziureti nuo uzterstu virusas failu (o ju yra).
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kadangi as gyvenu kitoj miesto pusei tai nesitikiu jokiu stebuklu :D stoties 16 :) cia manau kaip kabelinis internetas veliausiai telsiuose pasieke mano galus su optika irgi tas pac bus, bet kaip jau as ir minejau su softu galiu rimtai uzsimti, kad bent nakti padarytumet didesnius greicius...
Post Reply