Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.
supranti istiesu man tas greitis nesvarbus nes belekokiu atveju visa diena pc on naktim irgi kas antra diena ijungtas tai sakau greitis dzin, bet jei jis padidetu bent kazkiek kiek aparatura leidzia tai ir kelt maloniau butu, nu manau 800kB/s turetu pajimt gal ir visa mb paimtu nu zodziu reikia laukt kol Steponas pasakys savo nuomone nes mes cia diskutuodami nieko nepesim
beje ftp yra tikrai geras dalykas pvz reikia skubiai kokiam zmogui ko nors kuris apie jokius torrentus net girdejas nebuvo tai jungiasi ir iesko. pagaliau savo seneli ismokiau ftp naudotis tai filmus kiaura para pumpuoja
beje ftp yra tikrai geras dalykas pvz reikia skubiai kokiam zmogui ko nors kuris apie jokius torrentus net girdejas nebuvo tai jungiasi ir iesko. pagaliau savo seneli ismokiau ftp naudotis tai filmus kiaura para pumpuoja
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Taigi vistiek FTP yra virš 1 TB ar 1,5 TB tiksliai nepamenu,vietos manau turėtų pakakti.nice wrote:martinuxxx tu neuzmirsk kadtokius zaidimus nevisu kompai velka isvis mazumos zmoniu kompai velka ir beto ju nera tiek daug. nu zodziu reikia laukt ka steponas pasakys man idomu kiek aparatura isspaudzia tada jau galima sneket
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Bus ir tų filmų nepergyvenk,tai ir bus pagrinde mano sritis,lietuviški filmai,žaidimai,ir lietuviški albumai,aišku jei iš viso čia kas nors gausisnice wrote:vietos tikrai nepritruks bet ar tuos zaidimus gigantiskus pumpuos daugiaau negu kad paprastus ar filmus? manau atsakima abu zinom.... gerai varau as i kiema atsibodo su tavim martinuxxx diskutuot
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jei šneki kaip su beisbolke per galvą gavęs geriau,patylėk,nes iš šono durnai atrodo,juk jei būtų galima,tai ir padarytų,dabar neišneša tinklai ir tai visiem aišku,jei kam neaišku,tam yra paliekamos senos temos kad būtų galima pasiskaityti.mnds wrote:Šiaip iš vis galėtu paskirti kokius pora adminu kurie prižiūrėtu tvarką FTP serveryje ir visiem padaryti tus 10mbps, kad kiekvienas galėtu tą filmą ar žaidimą įkelti
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Prie senojo KTV interneto nagų nekišam - pajėgumai per maži, kad tokius fokusus su ta įranga daryti.
Esmė yra štai kokia. Jau kitą savaitę į Telšius atvažiuoja žmogus optinio tinklo statyti. Kol nėra pingų ir leidimų optiniams kabeliams pakloti, padarysime tuos namus kur jau tie optiniai kabeliai yra. Ten reikia tik pastatyti atitinkamas spintas ir swičus, kurie irgi yra. Tų namų abonentams ir bus galima taikyti optinius Plungės planus.
Štai ir visas "FTP verslo planas"
Jeigu taip neišeina, tada rašykite kas norite su tuo FTP tvarkytis, adresus namų kur gyvenate ir ką FTP galite daryti, o aš jau žiūrėsiu kaip jus su ta optika pasiekti
Esmė yra štai kokia. Jau kitą savaitę į Telšius atvažiuoja žmogus optinio tinklo statyti. Kol nėra pingų ir leidimų optiniams kabeliams pakloti, padarysime tuos namus kur jau tie optiniai kabeliai yra. Ten reikia tik pastatyti atitinkamas spintas ir swičus, kurie irgi yra. Tų namų abonentams ir bus galima taikyti optinius Plungės planus.
Štai ir visas "FTP verslo planas"
Jeigu taip neišeina, tada rašykite kas norite su tuo FTP tvarkytis, adresus namų kur gyvenate ir ką FTP galite daryti, o aš jau žiūrėsiu kaip jus su ta optika pasiekti
UAB "Parabolė" direktorius