Forumo temų perkėlimas į Parabolės informacinį TV kanalą
nerasysiu as i emaila ar dar kur jum tu laisku pareiksiu savo mintis cia .mintis nebloga o del to kanalo jei cia telsiuose apie ta kur reklamos vyksta kalba eina tai tikrai ziuri. Galetume padiskutuot kodel toks mazas uploadas. kodel yra planu nelygibes. pagirt kad yra labai pigiu planu kuriu pensijinio amziaus zmonem uztektu i valias. dar del optikos kad jos niekas nebijotu ir negalvotu kad reiks jiem atremontuotus butus vel draskyt. pagirt ar dar ka del tu modemu. pareklamuot foruma. dar galetumet pasiaiskint kodel anksciau toks nestabilus internetas buvo paaiskinti kad kai telsiuose parabole optika tures bus vienas ir geriausiu telsiuose esamu interneto tiekeju ir dar pranest pvz i kosmonautus kokia data turetu but pradeta vest optika ir aplamai kada mes je pamatysim, beto koks tolkas yra sujungt telsius ir plunge i viena linija ;/. ir po tokomentarai butu is musu puses, taip ir uzvirtu diskusijos
Man šiandien vienas nedurnas žmogus pasakė tokį dalyką - ribotas informacijos priėjimas, kada yra gera paslauga ir geras servisas, veikia daug efektyviau, negu pastovi abejotina reklama ir pastovus zizimas tipo - aš geriausias, greičiausias ir potekstėje "tu esi durnas, jeigu mano paslauga nesinaudoji". Tokia reklama - pastovus lapelių mėtymas, visokių skelbimų klijavimas laiptinėse ir kitur kur papuola, žmonėms jau yra labai ir labai įgrisusi ir veikia priešingai. Dauguma žmonių (tame tarpe ir aš) tikrindami pašto dėžutes susinervuoja matydami visokius spalvotus lapelius ir visokius Maximos laikraščius ir meta juos iš karto net neatvertę. O vat bendraujant su žmonėmis per televizija ir pokalbiais aktualiomis temomis (be falšo) galima pasiekti labai gerus rezultatus, bet tai reikia daryti su protu, kurio man šioje srityje trūksta.
Informacinio kanalo žmonės pastoviai nežiūri, bet kartą į savaitę ar dvi dauguma paskaitinėja ką mes ten rašinėjam. tad pradėjus ten rodyti kažkokias laideles ir jas kartojant, neabejoju, kad jas pasižiūrėtų dauguma KTV abonentų.
Aišku internetinės technologijos per www.parabolė.lt pakeltų gal firmos prestižą, bet realios naudos aš manau man būtų labai nedaug, nes juk ir dabar per ten lengvai galima patekti į forumą ir užduoti man klausimus, kurių pas visus yra susikaupę nemažai, bet patys matote kiek žmonių tuo naudojasi, nors ne kartą rašiau ant mokėjimo pranešimų, kad yra toks forumas, pastoviai apie forumą sukasi info ir informacinio kanalo telelaikraštyje, bet rezultatai apgailėtini.
Žmonės tingi skaityti, o tuo labiau rašyti ir reikėtų džiaugtis, jeigu kas pamatęs tokią laidą, bent kiek nors ją pažiūrėtų.
Manau artimiausiu metu atsirinksiu aktualiausius dalykus, padarysiu keletą monologų ar dialogų ir pateiksiu jūsų teismui.
Informacinio kanalo žmonės pastoviai nežiūri, bet kartą į savaitę ar dvi dauguma paskaitinėja ką mes ten rašinėjam. tad pradėjus ten rodyti kažkokias laideles ir jas kartojant, neabejoju, kad jas pasižiūrėtų dauguma KTV abonentų.
Aišku internetinės technologijos per www.parabolė.lt pakeltų gal firmos prestižą, bet realios naudos aš manau man būtų labai nedaug, nes juk ir dabar per ten lengvai galima patekti į forumą ir užduoti man klausimus, kurių pas visus yra susikaupę nemažai, bet patys matote kiek žmonių tuo naudojasi, nors ne kartą rašiau ant mokėjimo pranešimų, kad yra toks forumas, pastoviai apie forumą sukasi info ir informacinio kanalo telelaikraštyje, bet rezultatai apgailėtini.
Žmonės tingi skaityti, o tuo labiau rašyti ir reikėtų džiaugtis, jeigu kas pamatęs tokią laidą, bent kiek nors ją pažiūrėtų.
Manau artimiausiu metu atsirinksiu aktualiausius dalykus, padarysiu keletą monologų ar dialogų ir pateiksiu jūsų teismui.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
na as tai supratau kaip koki pyktelejima ,zmogui matomai energija liejasi per krastus ir manau jei jo butu firma tai jis kalnus nuverstu .nitro wrote:Cia gal akluju draugije kad raides dedi tokio dydzio kad net aklas perskaitytu
as tai supratau Stepono nora be papildomu idejimu kaip nors suaktyvint reklama,info apie Parabole . ir manau gal gyvas zodis ir kartkartemis atnajinamas ir turetu efekta .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Nu nepradėk, gerai? Pats neseniai LT raidėm pradėjai spausdint ir jau kitus teist pradėjai, kad raidelę ne tokią parašė. Ir aš, ir kiti darom tų klaidų, o jis mat pagal vieną padarytą raidelę jau apie žmogaus išsilavinimą pradėjo spręst...nu negaliu, susinervinau...martinuxxx wrote:Man viska pasako žodis nelygibes,visų pirma žmogus nemoka normaliai rašyti,reiškiasi neturi normalaus išsilavinimo,jei neturi išsilavinimo,tai manau nebutu apie ką su tokiu žmogum ir kalbėti.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
O mane pavyzdžiui nervina, kad po kablelio tarpo nepalieki, mokykloje lyg ir turėtų mokint...martinuxxx wrote:Nervinkis kiek nori,bet aplamai daug kur pas jį taip,aš nieko nesakau kad lietuviškų raidžių nerašo,bet jau i nuo y kai neatskiria tai nervina žiauriai
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Panašu, kad čia esama daug tiesos, o gal net ir visa reikalo esmė.Tik nemanau, kad tai ką nors pakeistų. Ir štai kodėl. Visų pirma, jei tos vietinės televizijos būtų Balticum TV ar TV3 lygio - tada neabejotinai kažką pavyktų prastumti rinkon. Bet čia merdinti ŽTV, kur jei ir rodoma kokia laida, tai su negrimuotais pranešėjais, su MS PoverPoint darytomis užsklandomis, statiškais videoreportažais, dažnai TV ekrane iššokančiu kompiuterio monitorium, o visų dažniausiai - išvis "No signal". Todėl pamatęs šį košmarą instinktyviai perjungi kokį LNK ar LTV kanalą. O ir kalbėti-rodyti lyg ir nėra apie ką, jei mieste, kur vienos medinės lūšnos ir prekybos centrai (čia apie Plungę) nieko įdomaus nevyksta.as tai supratau Stepono nora be papildomu idejimu kaip nors suaktyvint reklama, info apie Parabole.
Bet jei norima atrodyti apgailėtinai ir komiškai - prašom - visada žalia šviesa. Sorry, kad negaliu apsieiti be sarkazmo...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
na tik dziaugtis reik kad nedidelis skirtumas ir rinkis kas tau naudingiau .rinkis kas tau patinka , ko "nebijai" .nice wrote:martinuxxx nervinkis i veidrodi ziuredamas
o del nelygybes turejau omeny skirtuma tarp spartusis4 ir megejo3 pasakykit kur samone??? 10lr skirtumas tik. zmogus mokes 10lt maziau bet tures ribota interneta ir letesni nei 10lt damokejas. o ypac zmones gazdina tas zodis ribotas
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
- martinuxxx
- Aktyvus narys