Pavadinimu - kabelinio interneto neribotų planų parametrai juk nesikeitė.stepas.b wrote:Nesuprantu: tai kuo skiriasi dabartinis Mėgėjo- 2 nuo buvusio A-1 kalbu apie kabelinį internetą
Atliekami ir planuojami atlikti darbai
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Re: Atliekami ir planuojami atlikti darbai
as tik norejau pasikartoti kad neuzmush jie piratu nu niekaip ir ruoskites nelegaliems srautams o ne kad kazkas pirks. net investuoti i tai neverta artimiausioja ateityje. nes baigsis kaip su gala - kas nori ziuri ant haliavos per teo...steponas wrote:O mums tai nieko papildomai juk nekainuos
Jeigu kas pasižiūrėjęs į filmų sąrašus visgi žiūrės - bus papildomų pinigėlių
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Aš ir čia sau naudą įžiūriu...yabadabadu wrote:kas nori ziuri ant haliavos
Gal tik neaiškinsiu kokią
UAB "Parabolė" direktorius
Iš paskutinių naujienų kažkaip nebeverta to tikėtis.yabadabadu wrote: ypach jeigu norfa visgi pastatys kino teatra.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kokios naujienos ir ishkur?M-artin wrote:Iš paskutinių naujienų kažkaip nebeverta to tikėtis.yabadabadu wrote: ypach jeigu norfa visgi pastatys kino teatra.
p.s. o kai ash sakiau ishkart kad nieko nebus tai gincijotes su manim
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Taip taip... laikraštyje rašė, kaip kad ir tu sakei jie nori tik prekybos centro ir porą pramoginių parduotuvių, o tokių dalykų kaip ledo arena ar kino teatras nenori apsiimti. Vienu žodžiu viskas kaip sakei.yabadabadu wrote: kokios naujienos ir ishkur?
p.s. o kai ash sakiau ishkart kad nieko nebus tai gincijotes su manim
koks gudruolis ,atsisedes ant ribojamu planu ir vel gales delfininku saskaita pompuoti 50 gigu . gudrus gyvis ungurys ,kur tik nori ten pralys - net rukytas tarp zmoniu randa savo giminiu .nice wrote:Va mano mintis kiek metu virs 5met esi tai gauni uz metus 5gb pvz 7 metus jej esi prabuves tai dar 10gb dasimeta
P.S. tau tiktu avataras ungurys , kodel kai keiteis nepagalvojai .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Kiek pastebėjau tik Plungės abonentams tesukūrė, tai man į Parabolės skyrių eit ar pildyt anksčiau mano minėtą formą?steponas wrote:Gali ir šitą, bet rytoj jau Mantas įdės tikslesnę, tai gal palauk iki ryt.M-artin wrote:Ir beje ar aš jau galiu užpildyt http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=28 šitą anketą, kad pakeistų planą nuo kovo 1d.?
Tai aš labai ir neskubu, tik įdomu man. Aš imsiu "Spartusis - 3". Ir beje kaip su upload jame 128 ar 256kbps? Tai turint daug didesnį nei 3m. stažą niekas nebesikeis?natrix wrote:M-artin, pakentėk dar Gal įdės ir tau. Beje, kokį imsi planą?