II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas

Moderators: Leonas, steponas

Ar pritariate mano projektui?

Pritariu
18
72%
Nepritariu
7
28%
Neturiu nuomonės - man tas pats
0
No votes

Total votes: 25

yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o kokie kriterijai va siai bezobrazijai:
Image
kaip as galiu irodyti kad atejau ish kito ISP? nes kaip dieva myliu tuoj kaimynu paprasysiu kad apsiformintu ant saves tipo atejo ish kito tiekejo ir gausiu 25% nuolaida ^^ ishbuvai 3 metus ir gauni kelis GB srauto per menesi. atejai ish kito tiekejo ir 25% nuolaida :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

nitro wrote:Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt :)
zinai kiek as tu sutarciu turiu? cia kazkoks nesusipratimas ir palikta skyle korupcijai :/
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Teisingai - juk ne durni mūsų žmonės yra :)
Paprašo parodyti paskutinę buvusio tiekėjo sąsakitą ir mato pereini iš kito tiekėjo ar jau seniai ten "atsinučiavęs" su juo esi :lol:

Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje
http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
Kaip paskatinti konkurso dalyvius :?:
Be jūsų verdikto aš nieko negaliu toliau daryti ;)
Last edited by steponas on Tue Jan 22, 2008 11:42 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:
zinai kiek as tu sutarciu turiu? cia kazkoks nesusipratimas ir palikta skyle korupcijai :/
Taip ir dar papraso interneto paslaugu nutraukimo akto,kuriame buna parasyta pvz. 2003-02-07 sudare sutarti ir 2008-01-14 nutrauke.Abi salys pretenziju neturi nu ir fsio,gerai matos kad isbuta beveik 5 metus :)
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

istiesu nusivyliau naujais planais tikejaus ko nors "ispudingesnio" dabar uz tuos pacius pinigus tas pac shhh bus kad ribota jamu irgi beveik tas pac tai kox tolkas imt ribota :lol: kad tipo geraiu veiks? .,...nebent jau atskiram man vartotojui padarysit staza gi ligtai jau 7m turim kabeline :lol: ir duosit is ribojamu planu uz 40lt kur yra kad parsiust galeciau bent 25gb :?
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Mėgėjo-3

Dieną: Lietuva - 5120, užsienis - 512

Naktį: Lietuva - 10240, užsienis 1024
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

M-artin wrote:Visiems Spartusis kabelinio interneto planams išlieka upload 128kbps? Nenorėtumėte 256kbps jiems padaryt? :roll:
O upload, kaip ir download MB yra apmokestinami?
Šito nelabai matau paryškinto. :roll:
Ir prie to paties noriu paklaust juk stažas ir avansas kartu galioja?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:istiesu nusivyliau naujais planais tikejaus ko nors "ispudingesnio" dabar uz tuos pacius pinigus tas pac shhh bus kad ribota jamu irgi beveik tas pac tai kox tolkas imt ribota :lol: kad tipo geraiu veiks? .,...nebent jau atskiram man vartotojui padarysit staza gi ligtai jau 7m turim kabeline :lol: ir duosit is ribojamu planu uz 40lt kur yra kad parsiust galeciau bent 25gb :?
Aš jau rašiau, kad mūsų politika yra orentuota į 90% abonentų, kuriuos pilnai tenkins riboti planai - ir greičiai ten didesni, ir stabylumas bus didelis. Aišku dideliems "pūtikams" aš daug ką pakeisti negaliu dėl jau anksčiau mano išsakytų priežasčių :(
Gal būt verta pagalvoti apie kokį tai papildomų GB dapirkimą :idea:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Mėgėjo-3

Dieną: Lietuva - 5120, užsienis - 512

Naktį: Lietuva - 10240, užsienis 1024
Dėl Lietuvos - sujungus tinklus su NTTgalėsime sugįžti ir tikriausisi šitas pasiūlymas bus priimtas, nes per BITĘ šansų nėra :(
Dėl užsienio - kol nenukris užsienio srauto kaina galima tik žadėti, bet vykdyti už tokius pinigus neišeis - overbukingas bus per didelis :!: :!: :!:
Reikia didinti abonentinį mokestį ;)
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:
Paprašo parodyti paskutinę buvusio tiekėjo sąsakitą ir mato pereini iš kito tiekėjo ar jau seniai ten "atsinučiavęs" su juo esi :lol:

Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
ta linka tik adminai atidaryti gali ;)
o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu ;) juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika ;) nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Yabadabu isiskaityk dar virsuje esanty melyname fone, kad ATEJUS o tai reiskai turesi nutraukt sutarti ir vel ja jungtis xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Pasiūlymas: O gal ribotiems planams galima būtų per mėnesį nesunaudotus MB pridėt prie kito mėnesio? Ir tie nepanaudoti MB kaupiami tarkim metus ar mažiau, o po to pasinaikina, jei neišnaudoja. Juk kas naudos, tas ir taip sunaudos, o kas ne - menkai į tai kreips dėmesio. Tiesiog gali būti taip, kad kartais išvyksti ar dar kas, o vėliau, jei turi šiek tiek sutaupęs, gali pasinaudot. Nežinau kaip su techninė to įgyvendinimo puse :lol:
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:
steponas wrote:

Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
ta linka tik adminai atidaryti gali ;)
o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu ;) juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika ;) nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
Butent atsišviečia,o kaip sakiau atsisakanat interneto yra sudaromas aktas,kuriame parasyta kada pasijungei interneta kada atsijungei,be pasirašo jame vadybininke jei neklystu ir sekretore,(bijau pameluot)Taigi,nieks tau siaip nesirasys,nes bus dokumentu klastojimas,na nebent uz 150 lt,kad padarys kad neterminuota sutartis,o už 150 lt 3 mėn laisvai iseina paraboles interneto A-1 8)
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:ta linka tik adminai atidaryti gali ;)
pasitaisau - gal jau pataikiau :oops:
http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7808&start=165
yabadabadu wrote:o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu ;) juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika ;) nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
Visokių spekuliacijų gal būt papuola, bet man visvien yra naudinga, jeigu kas taip mane "apgauna" ;) :lol:
Last edited by steponas on Tue Jan 22, 2008 11:53 pm, edited 1 time in total.
Post Reply