Niekas niekur dar neįvyko - paskelbtas tik projektas.nice wrote:kaip suprast senuju planu jie jau ivyko?
Problemu sprendimas Paraboles tinkluose
Aš esu žmogus jau nebe labai jaunas, vėtytas ir mėtytas, todėl netikiu netgi savo bobayabadabadu wrote:Jus pats asmenishkai tikrai tikite kad tai buvo 2 atsitiktinumai
O gyvenime skaitau, kad aš ne viską žinau ir stengiuosi iš visų pasimokyti ir kartais netgi iš pažiūros atrodantis man gal ir kvailokas ar dar per jaunas žmogus, gali būti kažkurios sryties genijus. Kad ir Enšteinas - juk buvo šizofrenikas.
Ir dar visada veikia tokia mano nuostata - ne metodas menkinant oponentą įrodinėti savo teiginius.
Jeigu jau kuom nors pasitikėti nebegaliu ir skaitau, kad tam trūksta jam kompetencijos ar veikia dar kokie tai savanaudiški jo interesai, nesakau į akis tu esi durnas, bet kreipiuosi į patikimus žmones ir tada gaunu atskymą iš mano akimis žiūrint patikimo šaltinio.
Kaltas čia esu aš, nes aš už viską atsakau, tame tarpe ir už kalbas šiame forume. Todėl labai atsiprašau jūsų už tokį savo apsileidimą.yabadabadu wrote:o ne tai kaip kad Jusu darbuotojai man kaip klientui akis drasko kad viskas gerai ir as durnas esu.
Nuo šiol "Šefo kampelis" bus skirtas tik diskusijoms tarp manes ir tarp abonentų.
Šį jūsų pasiūlymą besąlygiškai priimu, su kitu Parabolės personalu abonentai galės bendrauti čia nurodytais telefonais http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=20yabadabadu wrote: ir tegul kiekvienas daro savo darba - klientai skundziasi o darbuotojai iesko gedimo ir uztikrina stabilu darba
Kad toliau abonentams nesukti galvos dėl visokių problemų aiškinimosi būdų ir kelių, nes kaip matosi nieko gero iš to nesigaus, aš galiu tik užtikrinti jus, kad aš nestovėsiu vietoje ir visais būdais stengsiuos, kad Parabolės teikiamos paslaugos būtų konkurencingos. O jūs juk esate laisvi žmonės ir sprendimus priimate patys.
Gailiuosi, kad aplamai šią temą užvedžiau.
Atsiprašau visų forumo dalyvių kas čia lankėsi ir mano šitas peckeliones skaitė už tuščiai sugaišintą laiką.
Tema tęsti nėra prasmės, todėl ją uždarau.
UAB "Parabolė" direktorius