ot ir ne tas pats,man sis variantas,netinka,nors nelabai kas nors kreips i mane demesi,nu darykit kaip jus norit,bet as tai taip nedaryciau.
Darykit ka jus norit,tik is sono ziauru ziuret,kad is akmens nori vandeni isspaust.
martinuxxx wrote:Koks Jus gerutis kad mane paemete i pavyzdį.Gal jum adresus susakyt kurie parsisiuncia dar daugiau negu aš ?
Leonas wrote:Kadangi tu šauki tai tave pasiriko. Visus abonetų statistika turim ir kada norim tada pasižiūrim.
Tai wat butent,as saukiu,kaip as nesauksiu jei jus meluojat tipo maximalias spartas teikiat,ne velnio!Rasykit tiek kiek teikiat.
martinuxxx wrote:Noriu paklausti,kodel i lankstinukus neidejot minimaliu greiciu?Kodel?
Leonas wrote:Todėl, kad tai butu didelis melas, nes visi gauna kur kas daugiau!
Gal ir gauna,bet ne maximalias spartas,todel nebemeluokit ir idekit tiek kiek duodat piko metu !
martinuxxx wrote:Lauksim isganytojo.TEO ZEBRA su savo 10 mbps
Leonas wrote:Kai bus tada ir kalbėsim. Pažiūrėk atidžiau i užrašą "IKI 10"
Nebepudruok smegenu jau seniai sakiai kad mikrovisata neduoda 100 mbps KIS,meganet skynet tai pat,o is tikruju ne taip yra duoda ir tikrai nemazai,tik problemu iskyla su uploadu,kuris 100 mbps planui svyruoja nuo 20 mbps iki 40 mbps.Ir kaip sakiau savo akim vilniuj maciau 800 kB/s.