Ne vien Telšius turime - yra pas mus ir Plungės optinis tinklas. Žiurėsiu kas ten gaunasi. Be to iki to laiko, kol bus nuspręsta galutinai pereiti į NTT, manau pas mus suspės apsilankyti nepriklausomi ekspertai iš KTU - jeigu iki to prieisime.yabadabadu wrote:as ne ta turejau omenyj. dabar oficiali versija kad visi tie interneto neveikimai yra del bites kaltes. bet jeigu pasirodys kad perejus ant ntt taip pat ar dar blogiau tai kokiu tada imsites priemoniu kad surasti kame cia problemos?
Internetas Plungeje
UAB "Parabolė" direktorius
Uzknisot galiu pasakyt kad ne toj temoi rasau nervina net susiktus psl normaliai nein vartyti ka jus ***d darot. Nesuprantu isvis jau praded biesint gerai kad nors andernetas zada ka nors ivest pasirodys betkas geresnio ir tepsiu slides is cia nes neber nervu kalbet su sienom pasakai ** ateina i viena ausi per kita iseina
Man labai gaila, kad taip yra, bet greitai tokie dalykai nesidaro._LArX_ wrote:Uzknisot galiu pasakyt kad ne toj temoi rasau nervina net susiktus psl normaliai nein vartyti ka jus ***d darot. Nesuprantu isvis jau praded biesint gerai kad nors andernetas zada ka nors ivest pasirodys betkas geresnio ir tepsiu slides is cia nes neber nervu kalbet su sienom pasakai ** ateina i viena ausi per kita iseina
Aš jau viską pasakiau ir pridurti nieko nebegaliu.
Suprantu, kad žmonės ne be pagrindo pyksta ir suprantu, kad dalis iš manęs tikrai pabėgs, bet kai reikalai pasitaisys gal sugįš.
Kad ryšys prastas, pats tuo įsitikinau siūsdamas duomenis įvairiu laiku iš Plungės ir Telšių FTP - piko metu NetMeter grafikas yra su nutrūkimais (ne piko - lygus, gražus), kas rodo, kad ryšys yra tikrai labai prastas - arba mūsų srauto overbukingas yra tikrai ne 1 - linija naudojamės ne vieni, o keliese.
Karo kirvis iškastas.
Oficialiai raštu BITEI pasakiau, kad už tokį internetą pinigų jiems daugiau nemokėsiu.
Logiškai galvojant protingas žmogus turėtų sureguoti, bet BITEI mes matomai mažai rūpime - reakcijos jokios, gali tekti klausimus spręsti teisme.
O perėjimui prie kito tiekėjo skiriau pajėgų maximalai ir daugaiu pagreitinti nelabai čia matau galimybių.
Jau aišku, kad TEO atskymo neduos be mėnesio (apie 15 ... 20 kovo). Jeigu atsakymas iš TEO bus neigiamas, teks projektuotis ir statytis savo požeminius kabelių kanalus, kas užims dar mažiausiai 3 mėnesius.
Nenoriu nieko apgaudinėti, bet reikalai kol kas tokie.
Kad neteršti visų temų pasibaisėjimais apie blogą internetą, gal sakau užsiveskite kokią naują tema, skirta tik tam reikalui. O tai dabar jau nebėra temos, kur į temą kalbėtume - visos vienodos darosi - blogai, blogai, blogai, blogai ... Pats žinau, kad blogai, todėl prašau - gal kas turite kokių tai racionalių minčiu ir galite ką nors konkretaus pasiūlyti šiam reikalui sutvarkyti, apart to, kad kažkam šikną reikia gerai išspardyti. Rašykite PM - skolingas neliksiu.
Tai kaip suprantu ir planų pakeitimas nieko neduos piko metu? Ar geriau kažkiek bus su Spartusis3, nei su A-1?steponas wrote: Jau aišku, kad TEO atskymo neduos be mėnesio (apie 15 ... 20 kovo). Jeigu atsakymas iš TEO bus neigiamas, teks projektuotis ir statytis savo požeminius kabelių kanalus, kas užims dar mažiausiai 3 mėnesius.
Nenoriu nieko apgaudinėti, bet reikalai kol kas tokie.
Tai norit pasakyt, jei atsakymas bus neigiamas, tai tokia situacija bus ~4mėn? O jei atsakymas bus teigiamas, kiek tada laiko viskas užtruks?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Aš jau nieko nebenoriu pasakyti - dirbu ir tiek. Labiau suinteresuoto žmogaus už mane kuo greičiau ištaisyti padėtį vargu ar kur rasite.M-artin wrote:tai norit pasakyt, jei atsakymas bus neigiamas, tai tokia situacija bus ~4mėn? O jei atsakymas bus teigiamas, kiek tada laiko viskas užtruks?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
p.Steponai, noreciau atkreipti demesi i:
beje andernete irgi tas pats: zmones ish ten irgi bega. nes blogiau nei parabolej. bet yra tokiu vietu kur internetas veikia kaip pasaka. visa laika. todel niekaip neisivaizduoju kad kalata butu bite. andernetas netgi neneigia kad tai ju tinklu problemos, bet tai jie ir pakeisti nelabai ka gali. o ir nesuinteresuoti ir babkiu tam neturi. o paskolu kazhin ar jie ims. todel jie mirs greiciau nei jus...
beje kai kurie kur is anderneto i zebra pabego irgi spjaudosi. siaip geresne situacija nei andernete bet tai gryba irgi pjauna...
zodziu todel cia ir sedziu kad bent jau sudaroas vaizdas kad kazkas daroma. bet noretusi ir rezultatu. ir kaip jau minejau auksciau, jeigu tikrai nera vykdoma rotacija, tai kaip tada vieniems veikia puikiai o kitiems pastoviai problemos. zhadejot pas visu problematishku klientu asmenishaki apsilankyti ir patikrinti. kokie tu patikrinimu rezultatai? tirkai cia bite o ne vidiniai tinklai kalti?
ir jeigu pastebesit tai skundziasi dazniausiai tik Larx, o martinuxx dazniausiai veikia. teko stebeti kad yra vartotoju (ne forumo lankytoju) pas kuriuos internetas veikia be problemu kai pas mane vosvos vartosi tuo metu. tai man logishkai mastant kalta ne bite o vidinis tinklas. nes nelabai isivaizduoju kaip bite vienus stabiliai aptarnauja ir jie neturi problemu o kiti pastoviai skundziasi. cia jeigu (kaip jau ne karta Jusu klausiau ir negavau atsakymo) nera vykdoma vartotoju rotacija. nes buna kad veikia super o paskui vos velaksi, paskui vel veikia puikiai o po kiek laiko ir vel vos velkasi. tai jei jau shnekam atvirom kortom ir overbukingas nera zverishkas ir rotacija nevykdoma. tai logishkai mastant lieka tik vidinio tinklo problemos. suprantu kad jau viska ka galejot patikrinot. na bet logishka ishvada tik viena. tiesa yra darviena tokia labai fantastine apie kuria irgi kazhkada buvau jau uzhsimines - gali buti kad bite skirtingus IP skirtingai rourtina ar panasiai. netgi buvau prases Jusu pakeisti man IP laikinai pabandymui bet to varianto taip ir nebeishbandem. bet cia toks fantastinis variantas...martinuxxx wrote:Tfu ,tfu,tfu aš internetu neturiu nusiskundimu neskaitant to kad buna kad piko metu greitis nukrenta iki ~200 kB/s,bet tai kad nakti buna 600 kB/s man viska atperka.
beje andernete irgi tas pats: zmones ish ten irgi bega. nes blogiau nei parabolej. bet yra tokiu vietu kur internetas veikia kaip pasaka. visa laika. todel niekaip neisivaizduoju kad kalata butu bite. andernetas netgi neneigia kad tai ju tinklu problemos, bet tai jie ir pakeisti nelabai ka gali. o ir nesuinteresuoti ir babkiu tam neturi. o paskolu kazhin ar jie ims. todel jie mirs greiciau nei jus...
beje kai kurie kur is anderneto i zebra pabego irgi spjaudosi. siaip geresne situacija nei andernete bet tai gryba irgi pjauna...
zodziu todel cia ir sedziu kad bent jau sudaroas vaizdas kad kazkas daroma. bet noretusi ir rezultatu. ir kaip jau minejau auksciau, jeigu tikrai nera vykdoma rotacija, tai kaip tada vieniems veikia puikiai o kitiems pastoviai problemos. zhadejot pas visu problematishku klientu asmenishaki apsilankyti ir patikrinti. kokie tu patikrinimu rezultatai? tirkai cia bite o ne vidiniai tinklai kalti?
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Pas kai kuriuos abonentus tikrai buvo ir net nustatė kurioje vietoje piko metu atsiranda paketų pametimai. Matomai ir pas jį buvo, šiandien išsiaiškinsiu pats ar buvo ir ką darė.ma43 wrote:na pas mane kentet galima ,bet kiek pastebiu bene vienas LarX tik skundziasi .nejaugi Telsiu meistrai nepaziuri kas ten ne taip gal kas pataisoma .ar buvo meistrai vietoj pasiziuret ?
Galiu užtikrinti, kad jokia rotaciaja nevykdoma ir niekada nebus vykdoma.yabadabadu wrote:zodziu todel cia ir sedziu kad bent jau sudaroas vaizdas kad kazkas daroma. bet noretusi ir rezultatu. ir kaip jau minejau auksciau, jeigu tikrai nera vykdoma rotacija, tai kaip tada vieniems veikia puikiai o kitiems pastoviai problemos. zhadejot pas visu problematishku klientu asmenishaki apsilankyti ir patikrinti. kokie tu patikrinimu rezultatai? tirkai cia bite o ne vidiniai tinklai kalti?
Net įšrankių tokių nėra, o ir tų kurių reikia, ne visi dar yra.
Toks marazmas man yra nepriimtinas iš principo.
100% ir aš nesu garantuotas dėl grįnai BITĖS kaltės. Taip - PING'ai pakyla du kartus ir atsiranda pamestų paketų, bet ar tai gali turėti tokią baisią įtaką, kad taip blogai dirbtų internetas, nesu garantuotas.
Dabar sutarėme, kad atliksime grįnai duomenų siuntiumus iš vieno serverio į kitą įvairiu laiku ir iš įvairių vietų ir palyginsime NetMeter piešiamus grafikus.
Tas turėtų daug ką parodyti.
Anksčiau yra tekę įveikti ne vieną problemą, bet kai tai taip užsitęsė (dirbu aš šiuo klausimu jau nuo lapkričio mėnesio) jau prisigalvoju visokiausiu dalykų - net burtininką Hatapičių jau norisi kviesti.