Dėl Antipiratinės veiklos asociacijos
Tureti FTP ar huba nera nelegalu. Savininkas laisvai gali nusiplauti nuo bet kokios atsakomybes prisijungusiajam prie FTP/hubo parodes tarkim toki baisu pranesima:"Sis FTP/hubas skirtas tik asmeninems nuotrakoms su kaimynu apsikeisti, jeigu jus talpinsite netaisetus failus, FTP/hubo savininkas neprisiima atsakomybes, failai gali buti pasalinti, o jusu prisijungimo duoenys gali buti perduoti antipiratininkams"
Ar i toki FTP/huba kas benores jungtis?
Be to antipiratininkai nori gauti priejima prie FTP ir patys tikrinti ir salini failus, kitaip tariant kiekviena diena viska istrinti, o koki labai ikyru uploaderi pasikviesti ant kilimelio.
Ar i toki FTP/huba kas benores jungtis?
Be to antipiratininkai nori gauti priejima prie FTP ir patys tikrinti ir salini failus, kitaip tariant kiekviena diena viska istrinti, o koki labai ikyru uploaderi pasikviesti ant kilimelio.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
O man per p2p siuncia ~160kb/s isiuncia ~68kb/s Cia labai nustebes 00:35 . Galetu taip visa laika :] seip kas iesko filmu ir t.t. nori greit parsisiust. www.Torrent.lt Netink filmai bet ir daug visko
o as tai labai rimtai Interneto tiekeju vietoje pasidomeciau kaip atsiranda tokia asocijacija kokie jos tikslai.
Tiesiog asocijacija nera kazkokia tai įstatiminė įstaiga kaip Latga-a, todėl labai rimtai abejociau jos gazdinimais, jos veijla pagrysta CK ir ji jokios virsenybes neturi pries jus, tad paprasciausia neskubeciau siuo atveju labai bijoti. Na ir kas kad turi jie tas bylas paruose, jie privales nenugincijamai irodyti labai daug dalyku. Sita asocijacija iskurusi tik pernai metu gale nera toks pats tvarinys kaip Latga-a, tad ju ir kalibras siuose reikaluose yra smulkus, maziau bijokit ir atgal i snuki duokit
Tiesiog asocijacija nera kazkokia tai įstatiminė įstaiga kaip Latga-a, todėl labai rimtai abejociau jos gazdinimais, jos veijla pagrysta CK ir ji jokios virsenybes neturi pries jus, tad paprasciausia neskubeciau siuo atveju labai bijoti. Na ir kas kad turi jie tas bylas paruose, jie privales nenugincijamai irodyti labai daug dalyku. Sita asocijacija iskurusi tik pernai metu gale nera toks pats tvarinys kaip Latga-a, tad ju ir kalibras siuose reikaluose yra smulkus, maziau bijokit ir atgal i snuki duokit
Na jei neklystu tu iš Telšių. Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero. Man patiktų, kad serverio vietą padalytų po lygiai ir leistų žmonėms turėt atskirus tokius serveriukus, kad galėtų tinklapį patalpint ar taip keletą failų įsimest.nice wrote:seip nezinau sutarti kuria pasirasiau buvo parasyta kad ftp bus tai kai ji ding as irgi dingsiu
na tu ir sumastai vietos tam tavo puslapiui nereikia daug gali ir viena kita LT isleist ar ka nors sumastyt !!! o TLS tai tragiskas nieko naujo nieko seno !!! niorint panaujint ilgai uztrunka !!! kazka tegul masto !!! steponas !!!M-artin wrote:Na jei neklystu tu iš Telšių. Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero. Man patiktų, kad serverio vietą padalytų po lygiai ir leistų žmonėms turėt atskirus tokius serveriukus, kad galėtų tinklapį patalpint ar taip keletą failų įsimest.nice wrote:seip nezinau sutarti kuria pasirasiau buvo parasyta kad ftp bus tai kai ji ding as irgi dingsiu
Ar aš ne tą FTP matau, ar kas, bet vien kovo mėnesį radau naujai įkeltus :M-artin wrote: Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero.
56 filmus RU byloje
25 filmus LT byloje
12 filmų EN byloje
Negi tai vadinasi nieko gero
Pažiūrėjus kiek srauto yra "valgoma" siunčiantis iš FTP, tai galiu tik konstatuoti, kad jis naudojamas labai ir labai aktyviai, ko anksčiau kažkodėl nebuvo
Manau, kad dabar tikrai daug kas supyktų, jeigu staiga jo neliktų
O vėliau, kai jį kas privers išjungti, tikrai jis bus panaudotas jūsų reikmėms, kad ir hostingui.
UAB "Parabolė" direktorius
filmai yra bvet ju kokybe daznioausiai tragiska butu dvd ar hdtv tai nieko nesakyciu, o softas reik programos jos fpt tikrai nerasi, muzika? 90 metu senumo, imestu naujesnes bet niekas nemeta del leto uplad, isvis geriausia FTP pritaikyt puslapiu talpinimui kaip kazkas sake nes is dbr to ftp naudos maza siuncia dbr jau puse velnio bet dailu trukuams stiprus
Ne, lai būna jis, bet kaip minėjot, jei kas "privers" uždaryt šitą serverį, tai lai būna jis panaudotas hostingui ar panašiai.steponas wrote: Manau, kad dabar tikrai daug kas supyktų, jeigu staiga jo neliktų
O vėliau, kai jį kas privers išjungti, tikrai jis bus panaudotas jūsų reikmėms, kad ir hostingui.
- Neziniukas
- Aktyvus narys