Dėl Antipiratinės veiklos asociacijos

Moderators: Leonas, steponas

Kada išjungti FTP?

Pasirašyti sutartį su "Antipiratinės veiklos asociacija" ir atėjus numatytai datai išjungti FTP
4
13%
Nepasirašyti jokios sutarties ir laukti kol bus kas nors Lietuvoje už tai nubaustas teismo ir tik tada išjungti FTP
21
66%
Nieko nelaukti ir ištrinti iš FTP viską jau dabar, nes tas pirmas nubaustasis teismo gali būti mūsų įmonė ir mūsų abonentai
7
22%

Total votes: 32

Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

Tureti FTP ar huba nera nelegalu. Savininkas laisvai gali nusiplauti nuo bet kokios atsakomybes prisijungusiajam prie FTP/hubo parodes tarkim toki baisu pranesima:"Sis FTP/hubas skirtas tik asmeninems nuotrakoms su kaimynu apsikeisti, jeigu jus talpinsite netaisetus failus, FTP/hubo savininkas neprisiima atsakomybes, failai gali buti pasalinti, o jusu prisijungimo duoenys gali buti perduoti antipiratininkams"
Ar i toki FTP/huba kas benores jungtis?
Be to antipiratininkai nori gauti priejima prie FTP ir patys tikrinti ir salini failus, kitaip tariant kiekviena diena viska istrinti, o koki labai ikyru uploaderi pasikviesti ant kilimelio.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

O man per p2p siuncia ~160kb/s isiuncia ~68kb/s 8O Cia labai nustebes 00:35 . Galetu taip visa laika :] seip kas iesko filmu ir t.t. nori greit parsisiust. www.Torrent.lt :wink: Netink filmai bet ir daug visko :)
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

_LArX_, parašei iš vis ne į temą. Nesuprantu, kam čia reklamuotis?
Beja, torrent.lt - šūdas.
Last edited by TnX on Mon Mar 19, 2007 3:40 pm, edited 1 time in total.
I`m back, baby! ~Bender Rodríguez.
Razman
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Razman »

o as tai labai rimtai Interneto tiekeju vietoje pasidomeciau kaip atsiranda tokia asocijacija kokie jos tikslai.
Tiesiog asocijacija nera kazkokia tai įstatiminė įstaiga kaip Latga-a, todėl labai rimtai abejociau jos gazdinimais, jos veijla pagrysta CK ir ji jokios virsenybes neturi pries jus, tad paprasciausia neskubeciau siuo atveju labai bijoti. Na ir kas kad turi jie tas bylas paruose, jie privales nenugincijamai irodyti labai daug dalyku. Sita asocijacija iskurusi tik pernai metu gale nera toks pats tvarinys kaip Latga-a, tad ju ir kalibras siuose reikaluose yra smulkus, maziau bijokit ir atgal i snuki duokit :wink:
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

na siuliciau ignoruoti tokias sutartis ir nepasirasyneti !!! cia zinoma tik mano nuomone kaip noresit taip ir padarysi !!
Image
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

seip nezinau sutarti kuria pasirasiau buvo parasyta kad ftp bus tai kai ji ding as irgi dingsiu :!:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

nice wrote:seip nezinau sutarti kuria pasirasiau buvo parasyta kad ftp bus tai kai ji ding as irgi dingsiu :!:
Na jei neklystu tu iš Telšių. Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero. Man patiktų, kad serverio vietą padalytų po lygiai ir leistų žmonėms turėt atskirus tokius serveriukus, kad galėtų tinklapį patalpint ar taip keletą failų įsimest.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

visiskai pritqariu martin ftp nieko gero neuvo ar taip ar taip, o del galimybes talpint web page tai tik UZ, nes reikia kartais ka paleist laikinai ir ieskok hostingo kuris kisa reklamas ir t.t.
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

M-artin wrote:
nice wrote:seip nezinau sutarti kuria pasirasiau buvo parasyta kad ftp bus tai kai ji ding as irgi dingsiu :!:
Na jei neklystu tu iš Telšių. Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero. Man patiktų, kad serverio vietą padalytų po lygiai ir leistų žmonėms turėt atskirus tokius serveriukus, kad galėtų tinklapį patalpint ar taip keletą failų įsimest.
na tu ir sumastai vietos tam tavo puslapiui nereikia daug gali ir viena kita LT isleist ar ka nors sumastyt !!! o TLS tai tragiskas nieko naujo nieko seno !!! niorint panaujint ilgai uztrunka !!! kazka tegul masto !!! steponas !!!
Image
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote: Ir ką gero randi tame FTP, aš pavyzdžiui nieko gero.
Ar aš ne tą FTP matau, ar kas, bet vien kovo mėnesį radau naujai įkeltus :
:arrow: 56 filmus RU byloje
:arrow: 25 filmus LT byloje
:arrow: 12 filmų EN byloje

Negi tai vadinasi nieko gero :?

Pažiūrėjus kiek srauto yra "valgoma" siunčiantis iš FTP, tai galiu tik konstatuoti, kad jis naudojamas labai ir labai aktyviai, ko anksčiau kažkodėl nebuvo :)
Manau, kad dabar tikrai daug kas supyktų, jeigu staiga jo neliktų :roll:

O vėliau, kai jį kas privers išjungti, tikrai jis bus panaudotas jūsų reikmėms, kad ir hostingui. :?
UAB "Parabolė" direktorius
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

filmai yra bvet ju kokybe daznioausiai tragiska butu dvd ar hdtv tai nieko nesakyciu, o softas reik programos jos fpt tikrai nerasi, muzika? 90 metu senumo, imestu naujesnes bet niekas nemeta del leto uplad, isvis geriausia FTP pritaikyt puslapiu talpinimui kaip kazkas sake nes is dbr to ftp naudos maza siuncia dbr jau puse velnio bet dailu trukuams stiprus
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: Manau, kad dabar tikrai daug kas supyktų, jeigu staiga jo neliktų :roll:

O vėliau, kai jį kas privers išjungti, tikrai jis bus panaudotas jūsų reikmėms, kad ir hostingui. :?
Ne, lai būna jis, bet kaip minėjot, jei kas "privers" uždaryt šitą serverį, tai lai būna jis panaudotas hostingui ar panašiai.
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

nitro wrote:filmai yra bvet ju kokybe daznioausiai tragiska butu dvd ar hdtv
hdtv? aš, pvz, turiu jau nemažai tokios kokybės filmų prikaupęs, bet.. ar apsimoka man 4GB failą kelti į ftp 20kB/s greičiu? 8O
Tad apie tokius filmus tik pasvajot..
I`m back, baby! ~Bender Rodríguez.
VaiDaS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by VaiDaS »

Neziniukas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Neziniukas »

Bet tokiems filmams ir specialu telika reik turet arba monitoriu, nes kitaip tai ta kokybe yra beprasme...
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Post Reply