Kas geriau - imti pinigus uz MB ar numusti greiti?
smagu, kad pradedama kreipti demesi i klientu norus:) kiekvienai rimtai firmai kiekvienas klientas brangus:) is telecomo isejau vien del to, kad pas juos nori nenori turi moketi 23litus uz abonentine linija nors skambucio nei vieno niekur is tos linijos nei as padariau nei man kas padare, kam moket uz tai, kuo nesinaudoji. man reikia tik ineto
Aišku viena - viskas eina į gerą pusę.
Mano atveju aš iš interneto nesiunčiu jokių didesnų nei 10mb failų (na beveik). Normaliai po darbo biški panaršant, dar žmona prisėda, atsinaujini softa ir tt -žodžiu gaunasi apie 500-700 MB per mėnesį. Nežinau kaip kitiem, bet galima padaryt apklausą kokia tų laisvų megabaitų riba pas visus (statistiką manau gali pasižiūrėti visi panašiai naudojantys internetą), o tada nuspręsti ar reikalingi nauji planai ar reikia koreguot senus
Mano atveju aš iš interneto nesiunčiu jokių didesnų nei 10mb failų (na beveik). Normaliai po darbo biški panaršant, dar žmona prisėda, atsinaujini softa ir tt -žodžiu gaunasi apie 500-700 MB per mėnesį. Nežinau kaip kitiem, bet galima padaryt apklausą kokia tų laisvų megabaitų riba pas visus (statistiką manau gali pasižiūrėti visi panašiai naudojantys internetą), o tada nuspręsti ar reikalingi nauji planai ar reikia koreguot senus