Senais senais laikais, kai tik atsirado Paraboles internetas, jo uz dyka niekas neivedinejo, as vienas is tu pionieriu kurie mokejo po 200Lt, net neatsimenu kada tas buvo, man atrodo dar praejusiame tukstanmetyje...
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Neziniukas wrote:Senais senais laikais, kai tik atsirado Paraboles internetas, jo uz dyka niekas neivedinejo, as vienas is tu pionieriu kurie mokejo po 200Lt, net neatsimenu kada tas buvo, man atrodo dar praejusiame tukstanmetyje... :?
Kazhkodel abejoju, kad tai buvo praejusiame tukstantmetyje. Mat ash isivedzhiau 2001.08.03 ir gavau IP'a 63. Tuo metu ish eiles dalino. Atmetus servus ir t.t. tai buvau koks 60-as abonentas.
p.s. neveltui gavau padeka uzh lojaluma ir ten tose lentelese pirmam deshimtuke buvau :D
Eee 2001 09 11 susprogdino niujorke bokstus, o mes tai tikrai senu seniausiai jau turejom interneta, dar su sistra pasitariau tikrai zymiai seniau nei 2001 metais...
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Ash ir dabar sutarti pazhiurejau, tai ash interneta pasijungiau 2000, o ne 2001. Upsik ... o del to tukstantmechio tai ish kurios puses pazhiuresi. Mano galva 2000 priklauso trechiam tukstantmechiui, bet tingiu gilintis.