Nu as turiu e-mail bet beveik jo nenaudoju.Tvarkyt visus reikalus ir panasiai man mirc labiau priimtinesnis, cia bendrauji realiu laiku ir viska greiciau gali tvarkyt, nors kartais ir e-mail prireikia kai siunti koki oficialu uzsakyma, ar kokia ataskaita, rimtiem zmonem mirc neikisi
Tai kaip jums atrodo - koks man tolkas čia viską aiškinti, jeigu mane girdi tik saujelė žmonių
Daugumas į forumą tik retkarčiais užsuka, o emil'us juk manau bent kartą per dieną visi pasitikrina
Nesuprantu , kaip jūs nesuprantate tokio paparsto dalyko- kad tai naudinga abiems pusėms
aš turiu galimybę greitai pranešti jums apie karščiausias mūsų naujienas
jūs turite galimybę tuom pasinaudoti ir nebesukti dėl kokių nors problemų sau galvos, nes jas sužinosite iš pirmų lūpų
Nežinau - jeigu nenorite - darykite kaip norite - aš visai galiu ta masinio email'o funkcija ir nesinaudoti ir ...
Jus cia steponai bereikalo nesiparinkite.Kam reik pasyrase tikra maila ir nuo jusu laiskucius gauna ,o kas pasirases netikra maila tai reiskesi jam nereik,nu tai ir eina jis v siknu, klaus sakikit buvo informota mail ir vsio
Galėčiau pasielgti taip kaip gerbiamas Diversant siūlo, tik bėda ta, kad atsitikus kokiai avarijai (FTP sutrikimai, CS ir t.t.) prasideda skambučiai į abonentinį skyrių, meistrams ir t.t, kurių galėtų ir nebūti.
Nu ir šiaip iškyla visokių skubių klausimų ir nėra kaip jus pasiekti, o paskui priekaištai, kad nežinojau, niekas laiku nepranešė ir t.t.
Paprashchiausiai nevisi chia diskutuojantis nori zhinoti ta jusu teikiama informacija. Siulychiau jums parabole.lt puslapyje padaryti laikeli kur zhmogus isivedes savo el.pashta gautu visas Jusu naujienas pashtu. Taip nebutu jokiu kivirchu, del blogu emajlu ir t.t. Kas nenoretu galetu nesivesti ir psio:P
Tikrai - ko aš čia sau šikną draskau
Priimu gerbiamo Trugdžio patarimą - palieku taip kaip yra ir "psio" - nenori ir nereikia - pranešu forumo masiniu email'u ir nesuku sau galvos, o jei kas priekaištus paleis arba klausinės - parodysiu