Manx wrote::\ aij tie zaidimu serveriai tai atsibosta labai greitai geriau vietoj ju FTP padidinti ar dar ka sumastyt... o ne pinigus ant tu serveriu metyt...
Tai kad jis ir dabar sukas tai koks tau skirtumas sutvarkys ji kas nors ar ne. Plius speju kad visi dabar esantis zaidu servai ant to pacio servo(kompo) sukas ir niekas naujo servo kiekvienam zaidui neperka.
nu ir gerai... Jus ligoniai blyn... PC reikalingas vien del gamesu ania?
Mano valia butu tai vietoj stepo ismesciau visus game servus, nes va tokie vaikai paskuj ligoniai pasidaro... Net'o manijakai
Guciukas wrote:nu ir gerai... Jus ligoniai blyn... PC reikalingas vien del gamesu ania?
Mano valia butu tai vietoj stepo ismesciau visus game servus, nes va tokie vaikai paskuj ligoniai pasidaro... Net'o manijakai
Guciukas wrote:nu ir gerai... Jus ligoniai blyn... PC reikalingas vien del gamesu ania?
dd wrote:cs eda resursrsus taj jo ir nereik ir nervus dar eda ir ** abonimentu kiek praranda parabole per ji
nu nu, ash tik praktishkai del to chia ir atejau, taigi nereik lialia, o shiaip ash daugiau loshiu online web-based geimus, kuriuose net ash (1983 gimimo) esu beveik vaikas, taigi nereik chia tik 12 metu etc, jeigu zhmones atsipalaiduoja loshdami geimus tai geriau imho nei gerti be saiko
dar del battle.net nu dokedoj ji padare, hm per viena diena, per keliais val net sakychiau, chia butu ir pasakymas kad dokedoj ne vien debilai dirba, yra tikrai zhmoniu gerai ishmananchiu savo darba(tikrai sutikau tokiu 2)
nu man siektiek daugiau nei 13 ;)bet as cs nelosiau ir nelosiu niekad , suprantu strateginius ar dar kokius zaidimus kur mastyt reike, bet cs.... del manes tai darykit jus ka norit , koks man skirtumas ar gaisit laika zaizdami cs ar kanors turiningesnio nuveiksit