Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai,ok pasistengs adminai manau kuo greičiau,kad butu nuimtas accountas tau i ftp,ir padarytas M-artin,o kas durnius kas ne pamatysim vėliau.

Ir be to kas per naglumas reikalauti to interneto nemokamo,juk tvarkyti ftp buvo mano,mintis,temą aš sukuriau,ir kuriau ją su mintim,kad laisvalaikiu galėčiau,nuveikti kažką,naudingo,o ne dirbti vien dėl to kad gauti internetą nemokamą.

Visai kitas dalykas yra jei P.Steponas pats pasiūlytų nemokamą internetą,o dabar reikalauti,tai ką aš žinau,reikia bent kiek gėdos turėti.

Na bet M-artin manau yra protingesnis žmogus ir tokių čiūdų ir išsišokimų nedarys.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na ok, Nice, jei tikrai apsisprendei, aš periimu. Manau tikrai per anksti dar reikalauti nemokamo interneto padirbus vos porą savaičių.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

man labiausiai nervas jama kad forume turime zinduoli kuris velniai zino ka zinda, martinuxxx ape tave sneku, nepamenu nitro sake tau sulei sparnus aplauzis tai reikejo smarkiau viska daryt kad ant zemes nukristum ant galvos ;)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tau labiausiai ima nervai,kad negali,daryt kaip tu nori,o ne taip kad parabolei butu geriau,ne tu direktorius ne tu ir sprendi,kam duoti interneta nemokama,juolab kad yra zmoniu norinčių dirbti,už dyką,o tau jau labai nervai ima,kaip tokių "asilų" gali būti.

O jau Steponas,jeigu jam kils tokia mintis ar idėja,paskatins aktyviausius darbuotojus nemokamu internetu,bet jokiu budu negalima to reikalauti :!:

O šiaip nice tu mėgsti,viską spresti kumščiais žadėjai yabadabadu "po žemėm pakasti" ar kažkas panašaus,bijau dabar pameluoti,tai dabar ir man beveik panašiai siūlai,geriau mesk tokią madą i šalį,nes gyvenime bus tau sunku gyventi,t.y po 20-30 metų.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ne martinuxxx ne del to o del to jog tu iskarto reikalauji optikai atsiradus ivedimo tau nemokamo interneto ir visus pusdurnius kurie vargsta prie ftp mest lauk ir palikt juos ant ledo o tau svarbiausia duot nemokama optika ir tu viskuom pasirupinsi :roll:
:arrow: as apsvarsciau koks man tolkas kelt failus i ta pasenusi ftp :?: geriau kai man ko prireiks sakysiu galesit kelt ir dar man idomu butu is Stepono suzinot :!: kiek srauto per diena is ftp parsiunciama ir kiek skirtingu ip per diena prisijungia prie ftp? manau atsakymas bus dvizenklis skaicius :D tad ar verta cia det pastrangas?
:arrow: martinuxxx supratau kad tau taip reikia optikos ivedimo pimumo nes kaip pirmuose sios temos postuose prisimenu minejai jog jei tau neduos 10mbps uploado nekelsi nieko :roll: kas atsitiko kad kelt pradejai? salink greiciau visus konkurentus ir turesi ta optika vaike tu :lol:
:arrow: martin kad nereiktu laukt kol montenis ismoks skaityt, as tau atsiusiu logina savo galesi pradet darba tuc tuojau
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

:arrow: Pasiskaityk,ar reikalauju ar rekomenduoju,kad butu duodamas internetas tiem kuriem bus jau optika ir uploadins i ftp?Tai du skirtingi dalykai,o aš tik rekomenduoju.

O dėl metimo niekad tokios minties neturiu,nes neturiu nė žalio supratimo apie užsienio muziką,EN,RU filmus,taigi visom šiom kategorijom reikia žmonių,todėl vienas aš tikrai viso ftp negalėčiau aptarnaut,o ir fiziškai to nesugebėčiau.

Jei tau jokio tolko tai ko iš vis čia veržeis dirbti?O kad FTP neturi paklausos senai visiem žinoma,bet kaip minėjau,bent jau man tai yra tiesiog malonumas,laisvalaikio praleidimas,todėl visiškai nesvarbu kas ir kiek ir ko parsisius.

Tai ir nekeliu nieko,kas daug užima,jei dar nepastebėjai,bus optika,pasipils ir LT filmai ir Žaidimai.

Dėl darbo pradėjimo,manau M-artin ir be tavęs susitvarkys.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

O dėl metimo niekad tokios minties neturiu,nes neturiu nė žalio supratimo apie užsienio muziką,EN,RU filmus,taigi visom šiom kategorijom reikia žmonių
Tai ir nekeliu nieko,kas daug užima,jei dar nepastebėjai,bus optika,pasipils ir LT filmai ir Žaidimai.

tu isvis idiotas? :lol: vienam poste vieena aiskini kitam sau priestarauji ne veltui tau su galva blogai nei skaiciuot neina nei nieko, laikas pradet tau prasyt mamos kad pas Daktara Naujoka nuvestu :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tu išimi mintis padrikas,o neskaitai konteksto,na jei taip tai P.Nicei paaiškinsim:

Pirma citata: o dėl metimo niekad tokios minties neturiu....

čia ne ta prasme kad metimo i FTP,o ta kad neturiu minties,ką nors išmesti iš tų kurie tvarko FTP.

Antroji tavo citata: Tai ir nekeliu nieko, tą nieko paaiškina frazė po kablelio,t.y to kas daug užima.

Turbut supratai,pas naujoką man eiti nereikia,tik tu neturėdamas ko bepasakyti,sakai visiškas nesamones.

Tiesa nice,reiktų tau pasimokyt FTP sandarą ir terminus,kadangi siūlai savo prisijungimo duomenis, bet nesugalvoji,jog jie šūdo verti - jie pririšti prie tavo IP adreso :lol:
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

skaityk mano pista tiek kartu kol i tavo durna galvele daeis kas ten parasyta ir matomai aisku jog net 8kl baiges nesi :D aj cia gal nori pries kitus kietesnis pasirodit nosines raides rasyt pradejai galvoji visi tave laikys netgi devintoku :D neimanoma nes tavo galvele dar turi paaugti :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Atvėsk ir nebesinervink,daugiau i tavo durnus postus šia tema nebeatrašinėsiu.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Jei neklystu jis 9 xD o del pasiputimo tirkai jo jam netruksta. Na o dle sparnu lauzimo taip isejo kad praeinant nesutikau jo, o ieskot nebuvo kada tvarkiausi reikalus kad galeciu jau snd i darba iseit :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kas ir kur pasipūtęs?Nesutikau praeinant?Kodėl aš tave sutikau?

Galvojau jog norėjai kietu forume pavaidint,todėl nieko niekam ir neberašiau,bet pasirodo pats prabilai,na jeigu tau taip geriau tebunie...
O jei jus norit už nieko neveikimą internetą nemokamą gauti...tai yra tikrai neteisybė.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Baikit jūs kaip maži vaikai čia žaist. :D Man atrodo laikas būtų čia uždėt spyną. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

M-artin wrote:Baikit jūs kaip maži vaikai čia žaist. :D Man atrodo laikas būtų čia uždėt spyną. :)
pasimust atsidarys kitur .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Malonu žiurėti,kaip sparčiai keičiasi padėtis software skiltyje,dar keletas dienų ir nebus net prie ko beprikibti ;)
Image
Post Reply