Modemų programinė įranga nesikeitė jau kelis metus. Yra buvę tokių atvėjau Kaune, bet nieko konkretaus nustatyti nepavyko, tik buvo perkrauti patys CISCO ir viskas susitvarkė. Aišku perkrovimas meistrams yra peilis - po jo reikia važinėti po namus ir rankomis perkraudinėti kolektyvinius modemus. Bet tai man maža bėda ir aš daviau komandą tai nedelsiant padaryti. Dėl viso pikto vis vien reikėtų modemą pakeist, nes yra buvę nemažai atvejų, kada modemas pradeda dirbti neprognozuotai. O per tokią didelę krūvą, tokių gali atsirasti ir ne vienas. Todėl ir susidaro vaizdas, kad dirba blogai visiems. O monitoringas vietoje tikrai nepamaišytų.yabadabadu wrote:ir kas ihsvis idomiausiai - kodel jie patys persikraudineja? cia taip ir turi buti? ta prasme jeigu jis pameta ryshi tai persikrauna? nes anskciau to nebudavo - kai ryshys pastrigdavo tai reikedavo paciam rankytem perkrauti (ishjungti-ijugnti) o dabar tik ryshys dingo keliom sekundem jis jau puola persikrauti. mano modemas nutolishkai buvo perprogramuotas ar kodel cia tokie pasikeitimai? jeigu ne paslaptis esant kokiom salygom tie modemai persikruana ir ar tai reguliuojama?
Dabar daugiau problemų yra Plungėje, nes ten kemšasi kai kur ryšys pačioje serverinėje ir reikės keisti dalį įrangos, kas kitą savaitę, kai tik bus ji gauta, ir bus daroma.
O Telšiuose visumoje yra ramu - daug skambučių su nusiskundimais iš abonentų nėra.
Šios problemos sprendimu ir tikrųjų priežasčių nustatymu aš esu labai suinteresuotas, nes tikrai gal mažiau techniški abonentai to nemato arba dėl to kenčia bet tyli ir mūsų paslaugomis yra nelabai patenkinti. Man tokie mistinai dalykai, kada neaiškios priežastys, labai nepatinka ir juos būtina kuo greičiau išsiaiškinti.