Kas galetu perinstaliuot pc?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
geriausiu atveju gali suzinoti is ko as interneta vogiu bet ne kas as esumartinuxxx wrote:Kaip sakoma jei turi tiksla tai gali ji pasiekt,jei visa gyvenima jo sieksi,ir nesustosi tai vienas is tikslu butu suzinot kas tu toks,nes esi man tiek nervu suvalges kad tikrai noreciau suzinot kas tu toks.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Koks tu shaunuolis,bet ne viskas taip paprasta kaip tu kad galvojiyabadabadu wrote:geriausiu atveju gali suzinoti is ko as interneta vogiu bet ne kas as esumartinuxxx wrote:Kaip sakoma jei turi tiksla tai gali ji pasiekt,jei visa gyvenima jo sieksi,ir nesustosi tai vienas is tikslu butu suzinot kas tu toks,nes esi man tiek nervu suvalges kad tikrai noreciau suzinot kas tu toks.
patenta duoda bet kam .neklausia diplomo .nice wrote:30lt galiu perasyt turiu patenta jei tau tai ka sako beto tomo gedminto firmoj 70lt kainuoja tai tau spresti..
o Gedminto firmoj yra ir puikiu specu ir naujoku ,kas darys nezinosi .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tomo Gedminto firmoje nuo šiol 60 lt,ir dar Panele isdykus nepaminejo kad ji turi ne siaip sau Windows'u CD,o Recoverinius,juose paprastai buna ideti draiveriai ir panasiai,ir kiek žinau jie kazkiek kitaip instaliuojasi.Butent del to man atšoko visos fantazijos kažka daryti,nes nemegstu dirbti,jei nežinau kas iš to išeis.Nice jei tu esi dirbes su tokiais CD tada viskas ok.
draiveriai su windowsais? kazka maisai man atrodo gi draiveriai kompa perkant atskiruose diskuose surasyti o jei ju nebus tam ira internetas ir galima parsiust o kad kitaip rasosi tai abejoju beto is kur istraukei kad ten 60lt pries naujus metus paskutini penktadieni buvau ten tai sake 70lt paprasti o jei nori kad failus issaugot tai 100lt kainos tikrai nesveikos nu ka padarysi reikia ir jiems gyvent
p.s. turiu as irgi win xp su drivers bet ne visiem kompam eina dabartiniam mano pc niekas netinka o senajam tiko tik tinklo plokstes draiveriai
p.s. turiu as irgi win xp su drivers bet ne visiem kompam eina dabartiniam mano pc niekas netinka o senajam tiko tik tinklo plokstes draiveriai
nu gi sakiau kad turiu 2 cd perinstaliavimui.
pirmam cd yra 2 failai, preload ir i386 , ta atidarius yra dar visokiu apps, asms, compdata, dist, drv, drw, fonts, inf, lang, system32, winsxs ir t.t.
antram yra hp (jame yra patches), i386 (jame apps ir drv), preload, tools (jame windows, tame creator).. zodziu taip..
va ir kas nera su tais dares tai geriau neeksperimentuot su mano pc
jau sutariau kas padarys si darbeli beje ne is cia pasisakiusiuju.. ir aciu visiems kas siulesi padeti, kas siaip linksminosi
pirmam cd yra 2 failai, preload ir i386 , ta atidarius yra dar visokiu apps, asms, compdata, dist, drv, drw, fonts, inf, lang, system32, winsxs ir t.t.
antram yra hp (jame yra patches), i386 (jame apps ir drv), preload, tools (jame windows, tame creator).. zodziu taip..
va ir kas nera su tais dares tai geriau neeksperimentuot su mano pc
jau sutariau kas padarys si darbeli beje ne is cia pasisakiusiuju.. ir aciu visiems kas siulesi padeti, kas siaip linksminosi
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu tai taip kaip matau nesi tokiu ne mates Windows'u reoveriniu CD.O siaip jei ne su jos tais CD daryt tada jokiu,problemu,as irgi moku tus draiverius parsiust ir pns,tai manau daug kas sugeba,bet esme tame kad ji nori kad butu legalus windowsai,ne tai kad prideti patch'u ir kad siustu updeitus is MS,o kad pilnai legalus butu,tai wa kame skirtumas.O del tu 60 lt as kazkada skambinau del idomumo paklaust tai buvo gal lapkricio menesi tai sake 60 lt,o jei su failu issaugojimu tai savaime aisku kad daugiau praso.Del kainu nesveikumo tai ne tau spresti,sveikos jos ar ne.Malacius esi kad taupai zmoniu pinigus ir suteiki paslaugas pigiau.nice wrote:draiveriai su windowsais? kazka maisai man atrodo gi draiveriai kompa perkant atskiruose diskuose surasyti o jei ju nebus tam ira internetas ir galima parsiust o kad kitaip rasosi tai abejoju beto is kur istraukei kad ten 60lt pries naujus metus paskutini penktadieni buvau ten tai sake 70lt paprasti o jei nori kad failus issaugot tai 100lt kainos tikrai nesveikos nu ka padarysi reikia ir jiems gyvent
Tai tavo kompas yra nešiojamas ir turi recvery CD?
Gali bandyti pati. Tik pirmiausia išsisaugok visus reikalingus duomenis i CD. Isidėk recover CD perkrauk kompiuterį, jeigu nustatytas kompas kad pirmiausia krautusi is CD, pasileis instaliacija, spausdyk "Next". Jeigu nors truputi angliškai supranti ir šypsosis sėkmė po valandos turėsi lygiai toki pati PC kaip kad katik nusipirkusi. Kaip minėjau visi duomenys, programos, žaidimai bus dinge. Jeigu nesigaus tada nešk meistrams
Gali bandyti pati. Tik pirmiausia išsisaugok visus reikalingus duomenis i CD. Isidėk recover CD perkrauk kompiuterį, jeigu nustatytas kompas kad pirmiausia krautusi is CD, pasileis instaliacija, spausdyk "Next". Jeigu nors truputi angliškai supranti ir šypsosis sėkmė po valandos turėsi lygiai toki pati PC kaip kad katik nusipirkusi. Kaip minėjau visi duomenys, programos, žaidimai bus dinge. Jeigu nesigaus tada nešk meistrams
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.