Numatomi pakeitimai planuose
Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
Nors šiaip situaciją galima susidaryti ir iš speedest.net.
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
Aš visada kelis kartus matuoju su speedtest.net Jei internetas veikia stabiliai, tai rezultatas dažniausiai daugiau negu 100kbps matuojant kelis kartus nesiskiria. O tokie greičio matavimo skirtumai matuojant su speedest.net, man atrodo, parodo lygiai tą patį ką ir tušti tarpeliai per Bandwidth monitor.N3xt wrote: Kazi o kuo tiket ir is speedtest parodymu? pirmu treciu ar antru? va jum geros matuokles, vienos matuoja 10x perdaug, kitos matuoja pagal irgi velniai zino ka. Maziau ziuret i tuos sudus - geraja zodzio prasme
Last edited by M-artin on Fri Jan 09, 2009 8:30 pm, edited 1 time in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Geras ir ten pasiulimas, tik kad kazi kas atsimena, gi labai nepatogu taip matuot, legviau paspaust 'start' mygtuka ir pamatyt vejusM-artin wrote:Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Na jo, kažkaip į UP neatkreipiau nė dėmesio._LArX_ wrote: Tai pagal uplaod suprantama kad ne Telsiai
Nors jei ir būtų Plungėje problemų, netrūktų čia ir stepas.b pranešimų.
Įdomu, ar žadama reguliuot abonentų kiekį CISCuose? Nes kažkiek užknisa toks greičio šokinėjimas ir dar turint "Spartusis" planą.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Po 00:00 pamatysi jau testa , kaip dienos , kad busmail4acc wrote:Sveiki Steponai,jau zinau kad spartieji planai pirmi pajaute pakelimus.(bandymai) po kiek laiko galime laukti kad toks dziaugsmas pasieks ir megejo planus?
O siaip tai tikrai, butu malonu suzinoti kada ir mes pajusim ta testa biskuti
stepas.b netriukšmauja kai nėra problemų - teisingai gerbiamasai pastebėjot Išaušo reta epocha kai Parabolės ryšys tenkina mano interneto poreikius.M-artin wrote: Nors jei ir būtų Plungėje problemų, netrūktų čia ir stepas.b pranešimų.
O matuoklės tikrai rodo greičius, kurių Parabolėj nėra. Tik keista, kad tie rodomi greičiai didesni, o ne atvirkščiai:
Nežinau kaip galvoja mokytesni už mane, bet pagal torento grafikus interneto greičio stabilumo tikriausai tirinėti negalima, nebent jau nebeturėtum jokių kitų priemonių ir kaip bobutė pagal kavos tirščius arba pagal barsuko apsiverimą ant kito šono pradėtum spėti kokia žiema bus.Spiser wrote: Stai siunciant per torenta greicio grafikas
Šiaip ilgo laiko torento grafikas kažką gal ir pasako, bet spręsti koks tinkle stabylumas manau jau per drąsu.
Aš torentais nauduojuosi mažai, tad gal šituos dalykus kas pakomentuos kitas, kuris geriau už mane čia raukia.
UAB "Parabolė" direktorius