Numatomi pakeitimai planuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip vertinate pakeitimus planuose?

Labai gerai
11
35%
Gerai
6
19%
Patenkinamai
9
29%
Blogai
5
16%

Total votes: 31

N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Image

Image

Image

Kazi o kuo tiket ir is speedtest parodymu? pirmu treciu ar antru? va jum geros matuokles, vienos matuoja 10x perdaug, kitos matuoja pagal irgi velniai zino ka. Maziau ziuret i tuos sudus - geraja zodzio prasme
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
Nors šiaip situaciją galima susidaryti ir iš speedest.net. :)
N3xt wrote: Kazi o kuo tiket ir is speedtest parodymu? pirmu treciu ar antru? va jum geros matuokles, vienos matuoja 10x perdaug, kitos matuoja pagal irgi velniai zino ka. Maziau ziuret i tuos sudus - geraja zodzio prasme
Aš visada kelis kartus matuoju su speedtest.net Jei internetas veikia stabiliai, tai rezultatas dažniausiai daugiau negu 100kbps matuojant kelis kartus nesiskiria. O tokie greičio matavimo skirtumai matuojant su speedest.net, man atrodo, parodo lygiai tą patį ką ir tušti tarpeliai per Bandwidth monitor. :roll:
Last edited by M-artin on Fri Jan 09, 2009 8:30 pm, edited 1 time in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

M-artin wrote:Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
Nors šiaip situaciją galima susidaryti ir iš speedest.net. :)
Geras ir ten pasiulimas, tik kad kazi kas atsimena, gi labai nepatogu taip matuot, legviau paspaust 'start' mygtuka ir pamatyt vejus :D
Image
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Man viskas tvarkoi

Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

bordaciokas wrote:Man viskas tvarkoi
Tu iš Telšių ar Plungės ir koks planas?
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

M-artin wrote:
bordaciokas wrote:Man viskas tvarkoi
Tu iš Telšių ar Plungės ir koks planas?
Tai pagal uplaod suprantama kad ne Telsiai :D
Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

Man tai isviso nera buve tokiu problemu, idomu net skaityti, kad tokie dalykai cia dar vyksta :lol: Esu pats is plunges ir ne sykio nera buve tokiu sokinejimu po bites srautu padidinimo, Megejo - 3 planas, ir visada buna testeriuos rodoma 5mb~ upload irgi 5mb~, :!: :idea:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

_LArX_ wrote: Tai pagal uplaod suprantama kad ne Telsiai :D
Na jo, kažkaip į UP neatkreipiau nė dėmesio. :D

Nors jei ir būtų Plungėje problemų, netrūktų čia ir stepas.b pranešimų. :D

Įdomu, ar žadama reguliuot abonentų kiekį CISCuose? Nes kažkiek užknisa toks greičio šokinėjimas ir dar turint "Spartusis" planą. :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Įdomu, ar žadama reguliuot abonentų kiekį CISCuose?
Žadama.
UAB "Parabolė" direktorius
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Sveiki Steponai,jau zinau kad spartieji planai pirmi pajaute pakelimus.(bandymai) po kiek laiko galime laukti kad toks dziaugsmas pasieks ir megejo planus? ;)
Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

mail4acc wrote:Sveiki Steponai,jau zinau kad spartieji planai pirmi pajaute pakelimus.(bandymai) po kiek laiko galime laukti kad toks dziaugsmas pasieks ir megejo planus? ;)
Po 00:00 pamatysi jau testa , kaip dienos , kad bus :lol: :!:
O siaip tai tikrai, butu malonu suzinoti kada ir mes pajusim ta testa biskuti :)
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote: Nors jei ir būtų Plungėje problemų, netrūktų čia ir stepas.b pranešimų.:D
stepas.b netriukšmauja kai nėra problemų - teisingai gerbiamasai pastebėjot 8) Išaušo reta epocha kai Parabolės ryšys tenkina mano interneto poreikius. ;)

O matuoklės tikrai rodo greičius, kurių Parabolėj nėra. Tik keista, kad tie rodomi greičiai didesni, o ne atvirkščiai:
Image
Image
Spiser
Naujokas
Naujokas

Post by Spiser »

Biski paskaitinejau sia tema, tai as nelabai ten ka nusimanau, bet manau, kad greitis sokineja ir man. Seniau taip tikrai nebudavo... Man dar pakeitimu nera, nes planas megejo. Stai siunciant per torenta greicio grafikas:

Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Spiser wrote: Stai siunciant per torenta greicio grafikas
Nežinau kaip galvoja mokytesni už mane, bet pagal torento grafikus interneto greičio stabilumo tikriausai tirinėti negalima, nebent jau nebeturėtum jokių kitų priemonių ir kaip bobutė pagal kavos tirščius arba pagal barsuko apsiverimą ant kito šono pradėtum spėti kokia žiema bus.
Šiaip ilgo laiko torento grafikas kažką gal ir pasako, bet spręsti koks tinkle stabylumas manau jau per drąsu.
Aš torentais nauduojuosi mažai, tad gal šituos dalykus kas pakomentuos kitas, kuris geriau už mane čia raukia.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

oho koks stabilumas per torrent ^^ siuncia tarkim 500kB/s pora seed'u dingsta vel siuncia nuo 100kB/s pora min kol vel priauga iki 500kB/s Stabilu?
Locked