Mokejimo planai ir nuolaidos

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Mokejimo planai ir nuolaidos

Post by steponas »

Ziuriu nuolaidos niekam neįdomu?Matyt problema ne čia? :?:
Last edited by steponas on Fri Sep 13, 2002 6:13 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Samanta
Naujokas
Naujokas

Nuolaidos

Post by Samanta »

Nuolaidos gal ir įdomu, nors keli litai nieko nelemia, geriau būtų, kad mano trafiko siurbikai nevalgytų. Darykit kažką su planais. :idea:
Sausas iš balos neišlipsi
Turginis
Naujokas
Naujokas

Del mokesciu

Post by Turginis »

Perziurejau splius.lt planus (kaip Jus rekomendavote). Ideja, kad nakti neskaiciuojami duomenys ir yra mazas abinentinis mokestis gal ir tiktu? Pageretu darbas diena. :?: :roll:
Veršiu budams jauciu nebaubsi!
PRImaTAS
Narys
Narys

Post by PRImaTAS »

nieko gero su tais MB skaichiavimais - kai tam spliuse pvz tik 50mb gali dienos metu per men, tai kas gausis kai per diena ne 2mb negalesi parsidownloadint :evil: p.s. mano pusbratkis ish shiauliu naudojasi tuo spliusu tai vargshas net mirc'a bijo isijungt kad neprisuktu su su***** mb - teko jiem kurt kazkoki irc serva ar pan., o po 00h inetas pas juos ziauriai apkrautas buna, nes visi sulenda tuo metu (gerai kad pas juos ineto greitis nors didesnis nei paraboles). ASH INETU NAUDOJUOSI PAGRINDE DIENA TAI KA ASH TURESIU MOKET UZ KT KURIE SIURBIA NAKTI, O PATS MOKESIU UZ TUOS mb KURIU LIMITA AISHKU VIRSHYCHIAU DEL TO KAD NARSHAU DIENA.
geriau taikyti nuolaidas pagal "staza" t.y. kuo ilgiau naudojiesi paraboles paslaugomis tuo mazesni abonentiniai mokeschiai :lol: arba jau geriau palikti kaip dabar nei pradeti skaichiuoti mb :wink:
:black: Nick'as dažnai būna apgaulingaS :black: ..::[ www.nr1.lt ]::..
DidelisS
VIP
VIP

Post by DidelisS »

Sveiki,

Na tikrai pritariu PRImaTUI. Nors as daugiausiai naudojuosi offpic laiku, bet niekuo gyvu nepritariu Mb/$. Nes buna reikia netik nusiurbti bet ir daug browse'inti, o siuolaikiniai WEB su Flash ir dar visokiom grozybem tai kiek 'sveria'. Vien pasitikrinkit savo PC'uose kiek Mb sudaro Temporary Internet Files direktorijos. Bent jau man per savaite ten nuseda apie 50-100Mb :roll:
Nors turetu buti ir tokiu vartotoju, kuriems tokie planai gali buti parankus ir t.t..
Biznio modelis sviete yra paprastas - siekiant ivesti kuo daugiau planu ir paslaugu (iskaitant paslaugos kokybes valdyma) yra reikalingas Service Creation Server :idea:
4 example:
http://www.nortelnetworks.com/products/ ... index.html

arba panasus

P.S. jei reik tai turiu ir failiuku apie tokias sistemas
rggz
Narys
Narys

Post by rggz »

Padarykit mana nuolaida naudojuos inetu ir kabeliniu talevizorium padarykit kad papigeju rodytu MTV viskas ko man reikia
steponas
Šefas
Šefas

Dėl nuolaidų

Post by steponas »

Nuolaida nuo stažo matyt turi prasmę :wink: Aplamai man sufleruoja, kad čia susirinkusi kompanija kuri vartoja internetą - tų kurie už tai apmoka čia nėra? :?: :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Dėl mokėjimo planų

Post by steponas »

Grįžes iš atostogų visgi pašte ktv@parabole.lt radau patarimų ir prašymų dėl nuolaidų ir mokėjomo planų. Kai ką noras pakeisti egzistuojančia tvarką (dabartinį planą) matyt labai rimtai išgąsdino. :lol: Galiu visus nuraminti tuom, kad bet kuriuo atveju ieškosime varijanto kuris tenkintu visus. :!:
:arrow: Dabar egzistuojantis planas ir toliau išliks toks koks yra: už 80/90/100 Lt/mėn. abonentinį mokestį perdavimo greitaveika į internetą - iki 64 kbps, lokaliniame tinkle - 3 Mbps, be jokio MB skaičiavimo. :!: :D

:D Mano tikslas įvedant naujus mokėjimo planus yra tik vienas - padaryti kokybiškesnį interneto darbą dienos metu. :!: Tinklo darbas pagerėtų, jegu dieną būtų mažiau įjungtų duomenų "pompų". :!: :!: :!:

:idea: :!: Nauji planai galėtų būti: :?:
:arrow: A planas: už 30 Lt/mėn. abonentinį mokestį abonentas gautų nemokamai 500 MB,:?: o už sekančius (dieną ir naktį) turėtu mokėti po 0.30 Lt/MB. :!:
:arrow: B planas: už 60 Lt/mėn. abonentinį mokestį abonentas gautų nemokamai
500 MB,:?: o sekantys MB būtų skaičiuojami tik dieną už kuriuos reikėtų mokėti irgi po 0.30 Lt/MB. Naktį MB neskaičiuojami ir už juos mokėti nereikėtų:!: Pagal splius.lt naktis nuo 24:00 iki 8:00. :!: :?:
:arrow: Abiejų šių planų greitaveika būtų iki 256 kbps :!: :!: :!: į internetą ir iki 3 Mbps - lokaliame tinkle. :wink:
:arrow: Nemokamų MB kiekis ir kaina už 1MB yra diskusijų objektas. :!: :!: :!:

:arrow: Įdiegti duomenų skaičiavimo sistemą yra gana brangus malonumas, o išmesti pinigus į balą nesinori. :roll: Kokia Jūsų nuomonė - ar tai būtų efektyvu :?:
Last edited by steponas on Sat Sep 14, 2002 9:53 am, edited 1 time in total.
once
VIP
VIP

Post by once »

Piko metu traffikas tikrai uzsikemsa del wisokiu putiku, ir siaip nemazai zmoniu diena dirba ar mokosi ir panasiai , tai tik vakare atiena prie interneto, tai jiem 60lt/men planas puikiai tinka.

30lt planas tai tikrai ne kokiam jaunuoliui ar panasiai, o paprasciausiai zmogui lendanciam i interneta su darbo reikalais ar siaip narsymui, su situo planu wiskas tikrai vyktu greiciau ;)

Bet vistiek tikrai nemaza dalis zmoniu pucia is interneto daug tai jiem tie planai ne prie sirdies :),

Jai zmones pasiskirstys kaijp jiem reikia pagal planus, tai mano manymu traffikas tikrai turetu vel geret ;)

Tai tiek mano nuomones, zmones tikrai reikia nepatinget poros minuciu ir issakyt savo nuomone apie siulomus pakeitimus, nes jie gali lemti paslaugos kokybe! ;0
BYE
EnForceR
VIP
VIP

Post by EnForceR »

"Diena" - labai neapibrėžtas žodis, ji supranta kas kaip nori, todėl Šefo prašychiau patikslint valandų tixlumu. Dabar man nelabai aišku kada pas jus ta diena prasideda ir baigiasi, todėl negaliu išsakyt savo nuomonės... :(((
P.S. Už interneta moku aš pac asmeniškaj...
Ghetto
VIP
VIP

Post by Ghetto »

Man rodosi kad reiktų kažko panašaus, kaip daba yra internetas 64kbps uz 80-100lt/mėn. tik greitesnio už atitinkamą kainą, tarkim 128kbps už 160lt mokant avansu, 192kbps - 240lt. Manau atsirastų tokių žmonių, kuriems tokie planai reikalingi...
-Kill'em all-
steponas
Šefas
Šefas

dėl planų

Post by steponas »

Visi skaičiai ir sampratos - diskusijų objektas. :D Pagal splius.lt naktis nuo 24:00 iki 8:00. :roll: Manau tai yra protinga, nors galimi ir kiti varijantai. Siulykit. :!:
steponas
Šefas
Šefas

To Ghetto

Post by steponas »

Ghetto : Jūsų siūlomi varijantai galimi, bet jie man neproblemiški, nes nereikia skaičiuoti MB. :roll: Kol egzistuoja neribotas "pūtimas" dieną, nieko neišeis - Jūsų srautas bus niam niam. :lol: Tiek sočiai, kad ištisai siurbiant nesusidarytų kamsčiai užsienio sraute, nenupirksime - per mažas abonentinis mokestis. :oops: Vienintelė išeitis - protingas apribojimas dieną, :idea: :!: bet tai pavyks padaryti tik tada , kai patys siurbikai bus tuo suinteresuoti, :!: o iteresai čia turėtu būti trys : :?:
:arrow: pirma - geresnis greitis dieną. :!:
:arrow: antra - mažesnis abonentinis mokestis :!:
:arrow: trečia - koks siurbikui skirtumas, jegu jis iš darbo ar mokslų grįžta tik vakare ir dirba tik nuo kokios 19 val. :!:

Ar ne taip :?:
steponas
Šefas
Šefas

To EnForceR

Post by steponas »

EnForceR : Malonu girdėti, kad Jūs žinote pingų vertę :D Tokių kaip Jūs nuomonė mane ypač domina. :lol: Juk ne paslaptis, kad šiame forume yra daug dalyvių, kurie šiandien dar negali patys apmokėti savo sąskaitų. :!: :wink: Aš manau, kad jiems reikėjo daug įrodinėti, kad internetas yra jiems būtinas :!: Jie tai įrodė ir gavo paskirtą sumą sakysime 80 Lt/mėn. ir nesuka sau galvos dėl lengvatų ir dėl planų, na nebent skirtumą galėtų panaudoti kur kitur :?:, arba už tuos pačius pinigus (80 Lt) dar galėtų pasidaryti biznelį ir pasididinti sau kišenpinigius, ką parodė ankstesnės diskusijos :?:

Gal aš klystu :?:
Samanta
Naujokas
Naujokas

pinigai

Post by Samanta »

Ar cia apie Trugdzio biznį kalba :?:
Sausas iš balos neišlipsi
Post Reply