valentino dienos pokstas aka pranesimas

Moderators: Leonas, steponas

itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

jam ne trojanas buvo :evil: , ivede optika ir per Microsoft network sharinga jo kompa(slaptus dokumentus kaip supratau :D ) pradejo matyt visi pas ka optika, galima buvo juos kopint editint ir t.t. ... trojanai-shikanai, ne apie tai net tema ir ne apie tai chia kas ishvis uzhsimines buvo... Atjungineja taip pat ne del trojanu, taip kad pamirshkit juos...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Neziniukas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Neziniukas »

jeZuZ, durniau nei tuzinai ka as naudoju nei tau turetu tai rupeti, nematai kad as rasau apie poziurio i klienta problemas, o ne apie trojanus ar ch****jaunus...

Jie pas mane per 20 metu naudojimosi kompais niekada del virusu jokie duomenys nebuvo nukenteje, tai patikek manim as tikrai suprantu ka darau, ir tikrai ne tik antivirusines programos apsaugo nuo trojanu...

Idiote skatyt nemoki: firewalai, proccessguardai ir dar kiti budai apie kuriuos as cia nerasau...
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Karys
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Karys »

ant idomumo - nuejaw i my network places , kazkox Vytautas1/c/ , visas C read-only pasherintas :mrgreen: bezabraziju nepridarysi, bet visas jo kompas tai anyways matos :D nzn ar ce su optikos vedimu ar su kuom susije , bet zewru parabolej daros :lol:
Bolik
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Bolik »

dar ir dabar per linux'a galiu kituose kompuose landziot :D rimtai
Image
itanium
Piktasis
Piktasis

Post by itanium »

uzhtenka ir read-only, sam'a ish sisteminio disko, parsisiunti, "pagaidini" ir turi administrator's login/pass :lol: ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
jeZuZ
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by jeZuZ »

Neziniukas wrote:jeZuZ, durniau nei tuzinai ka as naudoju nei tau turetu tai rupeti, nematai kad as rasau apie poziurio i klienta problemas, o ne apie trojanus ar ch****jaunus...

Jie pas mane per 20 metu naudojimosi kompais niekada del virusu jokie duomenys nebuvo nukenteje, tai patikek manim as tikrai suprantu ka darau, ir tikrai ne tik antivirusines programos apsaugo nuo trojanu...

Idiote skatyt nemoki: firewalai, proccessguardai ir dar kiti budai apie kuriuos as cia nerasau...
patikek man nerupi ka tu naudoji, ash tik komentuoju tavo pasisakyma, ar manai kad forume to daryti negalima?

beje achiu uzh komplimentus, kam tos geles? :lol: ish kar matosi koks rimtas verslininkas kitam gale sedi :mrgreen:
Neziniukas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Neziniukas »

jeZuZ, komentuok savo shudo spalva, niekam tavo nuomone cia nerrupi, nes tu visada kliedi ir nusisneki :evil:
Straikas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Straikas »

ermac2k, lama.. tavo kompe virusai.. per tinkla jie gali sklisti kitiems.. o tada kiti da ir t.t... todel ir tvarko ble... wormas va buvo.. nu ir ****... ne 1 ir ne 2 mano pazystamus atjunge.. :) todel prisiziurek pc ir buk ramus :)
Velnias
Pradedantis
Pradedantis

Post by Velnias »

viskas butu gerai, jei parabole bent perspetu ir leistu susitvarkyt. Man irgi buvo paskambine dar senais laikais, pasake, kad virusus issigaudyciau, bet tu virusu taip ir neradau, gerai, kad veliau neskambino.
MonteniS
Forumo administratorius
Forumo administratorius

Post by MonteniS »

Cia tema ne i tema, tie kas nesupranta kokio masto problema niekad ir nesupras. Ar verta dar aiskint ? Jau gi buvo bandyta....
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

Neziniukas wrote:zhukaSS,
chia mazhdaug, uzhsikrechiau trojanu ir man viska ishtryne, reik paskambint i parabole ir pist jiems prota nes jie kalti!
Nesupratau tavo minites, jokiais trojanais as niekada nebuvau uzsikretes, nes pas mane tiek antivirusu, firewalu, processguardu, kad nezinau koks trojanas turetu buti, kad pas mane ilystu. Bet pas mane yra firma namie ir tinklas firmos vidinis, ir kodel visokie mukai be mano zinios turetu landzioti po mano firmos tinkla? Stai cia yra klausimas, kodel parabole is anksto neperspejo, kad ivedus optika visi abonentai gales matyti visus kitus abonetus. Mane tik perspet reikejo ir as buciau susitvarkes is anksto, o manes niekas neperspejo, stai kur problema poziuryje i klientus, o ne kazkokiuose trojanuose...
ok, pateiksiu kita pavyzdi:
Nusiperki shiu metu paty geriausia merca/porsha/whatever, palieki gatvej atrakinta ir tau ji kas nors nupyzdina, tai dabar pasakyk kas bus kaltas tie kur pardave(ir nepasake kad reik uzhrakint :D ) ar tu?
priesh tai tiesiog bandzhiau labiau kompiuterini pavyzdy pateikt =)
Image
aMariux
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by aMariux »

Gerai, as duosiu kita pavyzdi: sakykim koks pagyvenes vyriskis ar moteriske isiveda net'a vien tam, kad laikrascius paskaitytu, mail'a parasyt ir tt. Su kompu, galima sakyti, gyvenime nebuvo susidure pries tai. Na ir isimete virusas pas juos. Prabole be jokiu ceremoniju paeme, ir atjunge. Tai ka tokiem zmonem daryt? Jie gal net nezino, kad yra tokie dalykai, kaip virusai. Ka jiem nesivesti net'o, vien del to, kad parabolei butu lengviau? Nejuokinkit.
P.S truputi ne i tema, bet neziniukas tai tikrai primena DIDELI IR ITAKINGA VERSLININKA su savo kalbom :mrgreen:
Binary`
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Binary` »

aMariux wrote:Gerai, as duosiu kita pavyzdi: sakykim koks pagyvenes vyriskis ar moteriske isiveda net'a vien tam, kad laikrascius paskaitytu, mail'a parasyt ir tt. Su kompu, galima sakyti, gyvenime nebuvo susidure pries tai. Na ir isimete virusas pas juos. Prabole be jokiu ceremoniju paeme, ir atjunge. Tai ka tokiem zmonem daryt? Jie gal net nezino, kad yra tokie dalykai, kaip virusai. Ka jiem nesivesti net'o, vien del to, kad parabolei butu lengviau? Nejuokinkit.
P.S truputi ne i tema, bet neziniukas tai tikrai primena DIDELI IR ITAKINGA VERSLININKA su savo kalbom :mrgreen:
Tam yra galvotu zmoniu kurie uz atitinkama mokesti isvalys tuos virusus ir neleis kad jie sugryztu ;)
Image
Neziniukas
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by Neziniukas »

aMariux, o tau neatejo i galva, kad as is tikruju galiu buti didelis ir itakingas verslininkas :wink:

Pagal tave paraboles forume tik mazvaikiai visokie ir lamos veisiasi...
zhukaSS
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by zhukaSS »

Neziniukas wrote:aMariux, o tau neatejo i galva, kad as is tikruju galiu buti didelis ir itakingas verslininkas :wink:

Pagal tave paraboles forume tik mazvaikiai visokie ir lamos veisiasi...
ish tavo kalbu ir 6gb hardo pardavinejimo uzh 50lt tai niekaip :D :D :D
Image
Locked