valentino dienos pokstas aka pranesimas
jam ne trojanas buvo , ivede optika ir per Microsoft network sharinga jo kompa(slaptus dokumentus kaip supratau ) pradejo matyt visi pas ka optika, galima buvo juos kopint editint ir t.t. ... trojanai-shikanai, ne apie tai net tema ir ne apie tai chia kas ishvis uzhsimines buvo... Atjungineja taip pat ne del trojanu, taip kad pamirshkit juos...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- Neziniukas
- Aktyvus narys
jeZuZ, durniau nei tuzinai ka as naudoju nei tau turetu tai rupeti, nematai kad as rasau apie poziurio i klienta problemas, o ne apie trojanus ar ch****jaunus...
Jie pas mane per 20 metu naudojimosi kompais niekada del virusu jokie duomenys nebuvo nukenteje, tai patikek manim as tikrai suprantu ka darau, ir tikrai ne tik antivirusines programos apsaugo nuo trojanu...
Idiote skatyt nemoki: firewalai, proccessguardai ir dar kiti budai apie kuriuos as cia nerasau...
Jie pas mane per 20 metu naudojimosi kompais niekada del virusu jokie duomenys nebuvo nukenteje, tai patikek manim as tikrai suprantu ka darau, ir tikrai ne tik antivirusines programos apsaugo nuo trojanu...
Idiote skatyt nemoki: firewalai, proccessguardai ir dar kiti budai apie kuriuos as cia nerasau...
Vyne - tiesa, aluje - jega, o vandenyje - mikrobai.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
Numerus stultorum infinitus est,- kvailiu skaicius yra begalinis.
patikek man nerupi ka tu naudoji, ash tik komentuoju tavo pasisakyma, ar manai kad forume to daryti negalima?Neziniukas wrote:jeZuZ, durniau nei tuzinai ka as naudoju nei tau turetu tai rupeti, nematai kad as rasau apie poziurio i klienta problemas, o ne apie trojanus ar ch****jaunus...
beje achiu uzh komplimentus, kam tos geles? ish kar matosi koks rimtas verslininkas kitam gale sedi
- Neziniukas
- Aktyvus narys
ok, pateiksiu kita pavyzdi:Neziniukas wrote:zhukaSS,Nesupratau tavo minites, jokiais trojanais as niekada nebuvau uzsikretes, nes pas mane tiek antivirusu, firewalu, processguardu, kad nezinau koks trojanas turetu buti, kad pas mane ilystu. Bet pas mane yra firma namie ir tinklas firmos vidinis, ir kodel visokie mukai be mano zinios turetu landzioti po mano firmos tinkla? Stai cia yra klausimas, kodel parabole is anksto neperspejo, kad ivedus optika visi abonentai gales matyti visus kitus abonetus. Mane tik perspet reikejo ir as buciau susitvarkes is anksto, o manes niekas neperspejo, stai kur problema poziuryje i klientus, o ne kazkokiuose trojanuose...chia mazhdaug, uzhsikrechiau trojanu ir man viska ishtryne, reik paskambint i parabole ir pist jiems prota nes jie kalti!
Nusiperki shiu metu paty geriausia merca/porsha/whatever, palieki gatvej atrakinta ir tau ji kas nors nupyzdina, tai dabar pasakyk kas bus kaltas tie kur pardave(ir nepasake kad reik uzhrakint ) ar tu?
priesh tai tiesiog bandzhiau labiau kompiuterini pavyzdy pateikt =)
Gerai, as duosiu kita pavyzdi: sakykim koks pagyvenes vyriskis ar moteriske isiveda net'a vien tam, kad laikrascius paskaitytu, mail'a parasyt ir tt. Su kompu, galima sakyti, gyvenime nebuvo susidure pries tai. Na ir isimete virusas pas juos. Prabole be jokiu ceremoniju paeme, ir atjunge. Tai ka tokiem zmonem daryt? Jie gal net nezino, kad yra tokie dalykai, kaip virusai. Ka jiem nesivesti net'o, vien del to, kad parabolei butu lengviau? Nejuokinkit.
P.S truputi ne i tema, bet neziniukas tai tikrai primena DIDELI IR ITAKINGA VERSLININKA su savo kalbom
P.S truputi ne i tema, bet neziniukas tai tikrai primena DIDELI IR ITAKINGA VERSLININKA su savo kalbom
Tam yra galvotu zmoniu kurie uz atitinkama mokesti isvalys tuos virusus ir neleis kad jie sugryztuaMariux wrote:Gerai, as duosiu kita pavyzdi: sakykim koks pagyvenes vyriskis ar moteriske isiveda net'a vien tam, kad laikrascius paskaitytu, mail'a parasyt ir tt. Su kompu, galima sakyti, gyvenime nebuvo susidure pries tai. Na ir isimete virusas pas juos. Prabole be jokiu ceremoniju paeme, ir atjunge. Tai ka tokiem zmonem daryt? Jie gal net nezino, kad yra tokie dalykai, kaip virusai. Ka jiem nesivesti net'o, vien del to, kad parabolei butu lengviau? Nejuokinkit.
- Neziniukas
- Aktyvus narys