valentino dienos pokstas aka pranesimas
valentino dienos pokstas aka pranesimas
maza to, kad mokam pingus uz interneta , kuris nevertas tokiu pinigu , tai dabar dar Parabole sugalvojo automatiskai atjungineti kompus nuo inertneto del virusu . As nesuprantu , zmogus eina moka f4king pinigus uz interneta ir dar turi eiti/skambinti ir zemintis , kad ji prijungtu prie interneto . Ir aplamai AK (asmeninis kompiuteris) yra asmeninis kiekvieno reikalas , nori kad ir 60 virusu turi cia ne Paraboles reikalas , ir nereikia pradeti pasakas sekti , kad del virusu mazeja interneto greitis , dideja impotencija ir slenka plaukai . Idomu Parabole jaucia naglumo ribas ar ne ?
-er2
Ar, ant optikos???? as ne ant optikos arba net nesijaucia ir mane atjugnge, bet gerai kad atjunge, nes suzinojau kad pas mane virusu yra ))) , cia tai ziauriausia.Bet bent jau kai suzinojau issivaliau.
Last edited by Smauglys on Mon Feb 14, 2005 9:12 pm, edited 1 time in total.
Re: valentino dienos pokstas aka pranesimas
pagaliau. senai laikasermac2k wrote:... automatiskai atjungineti kompus nuo inertneto del virusu ....
atjungia ne del virusu.. tai tik priezastis pasiteisinti.. per pusantru metu neteko kazkoki ypatinga virusa pagauti.. nepagavau ir po to kai mane atjunge, tipo "del virusu"..
atjunge, virusu nepagavau, bet nebeatjungineja daugiau - tai kur gi tas nepagautas "virusas" prapuole ar jau nebeatjunginejama "del virusu"?
gal atjungs po sios mano zinutes.. nes issidaviau.. bet kiek zinau, ne man vienam tokia istorija.. girdejau, jog kazka atjunge, neseniai susiformatavus diska..
nemegstu, kai meluojama..
atjunge, virusu nepagavau, bet nebeatjungineja daugiau - tai kur gi tas nepagautas "virusas" prapuole ar jau nebeatjunginejama "del virusu"?
gal atjungs po sios mano zinutes.. nes issidaviau.. bet kiek zinau, ne man vienam tokia istorija.. girdejau, jog kazka atjunge, neseniai susiformatavus diska..
nemegstu, kai meluojama..
Shiaip ash ir uzh atjunginejima, bet... Pirma turi buti informuotas abonentas, o po to tik jei nereaguoja atjungtas...
Idomu ka sutartyje rasho, kazhkaip abejoju ar jie turi teisini pagrinda atjunginet, chia jau skaitos sutarties lauzhymas ...
P.S. Ash ir kai sewte blasteris/saseris gavau skambuti kad pas mane virusas, aishku to tikrai nebuvo, patikrinau visais imanomais budais, na atjungt neatjunge ir daugiau nebeskambino, na net nezhinau, gal numerius sumaishe buvo ar dar ka ...
Idomu ka sutartyje rasho, kazhkaip abejoju ar jie turi teisini pagrinda atjunginet, chia jau skaitos sutarties lauzhymas ...
P.S. Ash ir kai sewte blasteris/saseris gavau skambuti kad pas mane virusas, aishku to tikrai nebuvo, patikrinau visais imanomais budais, na atjungt neatjunge ir daugiau nebeskambino, na net nezhinau, gal numerius sumaishe buvo ar dar ka ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
Kaip tu kiekviena informuosi, dabartiniai virusai del kuriu atjunginejama, visiskai nesusija su tais kur eda abonentu kompus - cia jau pacio beda. Taciau jeigu pasigavai toki kuris per sekunde miljonus paketu siuncia i tinkla - tampi tinklo parazitu nuo kurio kekia aplinkiniai. Optikos atveju - kencia visi tie kas po optika. Modemo atveju - daugiausia kenkia tie kurie po tuo paciu modemu. Gal truputeli apshvieciau ?
Re: valentino dienos pokstas aka pranesimas
eik tu gal galva ishsitrink ar panashiai, kad tokiu durnu minchiu nebekiltuermac2k wrote:Ir aplamai AK (asmeninis kompiuteris) yra asmeninis kiekvieno reikalas , nori kad ir 60 virusu turi cia ne Paraboles reikalas , ir nereikia pradeti pasakas sekti , kad del virusu mazeja interneto greitis , dideja impotencija ir slenka plaukai . Idomu Parabole jaucia naglumo ribas ar ne ?
jeigu visishkai nerauki tinkluose, tai nerekauk gerkle paleides
o, kai virusiukas siuntineja savo kopijas i visa interneta ir taip trafika stabdo - negerai
God also has console...
- Bolik
- Aktyvus narys
nu del miljono per sekunde tai man atrodo nesamone (nors ka zinau ) . o kad atjungineja ne zmogus o sistema tai as manau jeigu zmogus neuzprogramuotu tuos sistemos tai ji ir neatjungtu o kad atjugineja neispeje tai negerai nes gal zmogus turi serva arba ka nors siunciasi . Ir isvis negerai kad atjungineja.
Jei neturi ka pasakit reik kabinetis prie skaiciu ? Cia milijonus parasiau kad vaizdingiau atrodytu. Labai idomu kas geriau - ar nepatenkintas neapzvalgus klientas, ar simtai nieko detu klientu ? Del ispejimo is anksto - ekstrasensu nemanau kad parabole turi ir gali nuspet kada ta virusa pasigausi, jei sugebetu numatyt ateiti tai ir ispejinetu.