Atrodo artinasi galas FTP ...
pyktis tai as nemegstu esu gana taikus, matau isizeidei ... nepyk kad palaikiau tave jaunu... matyt skubejai rasydamas... daznai megstu daryt skubotas isvadas is rasto
beje vis del to manau kad viens kito nesupratom, norejau pabrezti kas cia buvo sakoma anskciau... kad tos visos instancijos ciupineja arba griebia uz k.... tik tuo atveju kai tu kazka dedi i FTP serva o ne siuntiesi is jo... del to ir sakau kol jis egzistuoja... reik naudotis, siustis is jo... ir tiek juk nuo to niekam nei silta nei salta (valdzios atzvilgiu).
O kodel tu dc++ atmetei man nesuprantama... pasiulyk ka nors tobulesnio tarp vartotoju keistis informacija...
beje vis del to manau kad viens kito nesupratom, norejau pabrezti kas cia buvo sakoma anskciau... kad tos visos instancijos ciupineja arba griebia uz k.... tik tuo atveju kai tu kazka dedi i FTP serva o ne siuntiesi is jo... del to ir sakau kol jis egzistuoja... reik naudotis, siustis is jo... ir tiek juk nuo to niekam nei silta nei salta (valdzios atzvilgiu).
O kodel tu dc++ atmetei man nesuprantama... pasiulyk ka nors tobulesnio tarp vartotoju keistis informacija...
Razman wrote:O ITP bnedroves nesugalvojo paprasyti visu tu Latagu ir kitu velniu pakloti sutartis su Sony Universal ir tt kad jie yra igalioti siu bendroviu ginti ju interesus ?
Nes as cia taip galiu belekoki suda isteigti ir prasyti kad man runkeliu augintojai moketu pinigus nes kitaip benzinu runkelius apipilism ir padegsim.
vakar per LNK verslo naujienas, po zhiniu, rode apie visa shita reikala ...
Tipo turi but kiekvieno interneto tiekejo garbes reikalas ishsivalyt nuo nelegaliu filmu ir t.t. ...
Zhodzhiu kiek supratau iki metu vidurio turetu konstitucinis teismas nustatyt kas kaltas, interneto tiekejas ar asmuo sumetes ta nelegalia info. Vienaip ar kitaip pasibaix katino dienos mum visiem ...
Tipo turi but kiekvieno interneto tiekejo garbes reikalas ishsivalyt nuo nelegaliu filmu ir t.t. ...
Zhodzhiu kiek supratau iki metu vidurio turetu konstitucinis teismas nustatyt kas kaltas, interneto tiekejas ar asmuo sumetes ta nelegalia info. Vienaip ar kitaip pasibaix katino dienos mum visiem ...
PC: (B2500+/1024MB/300GB/GF6600GT/19'/5.1MegaWorks)
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
---Internet: Parabole RiP/X'as D-3
---Playing: Heroes 5
Console: Playstation2(Mod:DMS3/HDD-120GB/LAN)
---Playing: World Racing 2
- savanaudis
- Aktyvus narys
neturi ka veikt sugalvojo ftp naikint koks ju reikalas kur tuos filmus zaidimus zmones deda o gal pas mane hdd vietos ner as noriu pasidet kad veliau galeciau pasimt taigi parabolej shakes srautas parsiuntimo is neto padvigubes nu nebent ten kanors sumastytu su apsikeitimu tarp abonentu normaliu greiciu:)