sefe del cs adminu
- monte
- Aktyvus narys
- Location: Šilainiai(Žalias Kūntikas,pats silciausias kampas jame) :))
sefe del cs adminu
zianu kad ne cia kreipiusi bet man labai reikia,karocia,man sako ZETRO kas as gavau ban todel kad nusoviau 54 o miriaus18 juk as tikrai nechytinau juk cia visai normalu o kaip pvz 2pac nusauna awp_mape 124 o mirstatik 20.tai va darykit ka nors kad man nebtu TIMEOUT nes pas mane ant CS.MONITOR parasyta TIMEOU ir taip jau antra diena taigi darykit ka nors nes man tada tekS atsisakyti tokios interneto paslaugos is vis nes CS adminai sukciai,o as gavau TIMEOUT nes divirsant ar inferno yra memory draugai ir paske ir man uzDedjo TIMEOU
TAIGI GALVOKIT KA NORS
IR SUREGUOKIT I MANO ZINIA
TAIGI GALVOKIT KA NORS
IR SUREGUOKIT I MANO ZINIA
: I`Love CS :
Gerbiamas monte,
banai šiaip sau neduodami Pasižiūrėjęs į forumo pranešimus jau kartą svarsčiau su adminais ką daryti, kai Jūs čia forume visi vienu balsu tvirtinate, kad tas ar anas yra chyteris
Aš dar svarsčiau, gal dar Jūsų paklausiti ir tokį žaidėją baninti, bet adminų buvau įtikintas, kad įstatymas turi būti vienas ir jokių svarstymų - galima baninti tik tada, kai tai garantuotai nustato antichytinė programa
Taigi darytit išvadas
banai šiaip sau neduodami Pasižiūrėjęs į forumo pranešimus jau kartą svarsčiau su adminais ką daryti, kai Jūs čia forume visi vienu balsu tvirtinate, kad tas ar anas yra chyteris
Aš dar svarsčiau, gal dar Jūsų paklausiti ir tokį žaidėją baninti, bet adminų buvau įtikintas, kad įstatymas turi būti vienas ir jokių svarstymų - galima baninti tik tada, kai tai garantuotai nustato antichytinė programa
Taigi darytit išvadas
UAB "Parabolė" direktorius
Taip - jau ištyraiu
Jūsų gerbiamasis monte IP kabo gėdos stulpe jau ne nuo šiandien ir Jūs tą puikiai žinote
Pažiūrėjau forume - pagal Jūsų IP yra registruoti 3 nikai
Matomai tamstytė esate vietinio LAN'uko vartotojas ir jei pats nenusidėjote tai turite "kietuolius" kaimynus
Gal ir Jums verta pagalvoti apie MAIL arba MĖGĖJO planą, kad nuo tos bjaurasties išsivaduoti...
Jūsų gerbiamasis monte IP kabo gėdos stulpe jau ne nuo šiandien ir Jūs tą puikiai žinote
Pažiūrėjau forume - pagal Jūsų IP yra registruoti 3 nikai
Matomai tamstytė esate vietinio LAN'uko vartotojas ir jei pats nenusidėjote tai turite "kietuolius" kaimynus
Gal ir Jums verta pagalvoti apie MAIL arba MĖGĖJO planą, kad nuo tos bjaurasties išsivaduoti...
UAB "Parabolė" direktorius